Nu sover plutten

och vi sitter och softar framför tv:n. Snart börjar ju IDOL tättföljt av DH, hur mysigt som helst!!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi vaknade vid halv åtta, käkade frulle och gick på en prommis. Love sov hela prommisen så jag och mami kunde snacka ostört, mys! Efter lite vilande och lunch gick vi till Sumpan och kikade  lite, vi fikade ute på ett café också och Love somnade även denna gång, skönt tyckte vi som kunde gå i affärer och kika. Dagens inköp blev ett par tofflor, haklapp, massor med "nappar"  till en nyinköpt nappflaska till lillen och en kjol till mig! Tänkte att det snart är dags att pröva att ge honom mat ur flaska, det skulle ju vara så skönt att någongång kunna pumpa ur så att christian kan ge honom ur flaska medan jag är borta på andra festligheter! : ) Jag hoppas bara att han ta den därav de många olika "napparna".

Imorgon ska vi in till stora staden och shoppaloss!

NU väntar soffan på mig!

Trevlig kväll!

Hej!


Godmorgon

Hej alla glada!

Nu sitter jag här och är väldans glad! Min mami kommer med tåget ikväll klockan 21:30, JIHOO! Längtar!

Natten har som vanligt gått bra, men lilleman börjar nu att äta mindre och mindre på natten, så kanske börjar han snart att sluta vilja ha mat på natten....tänk vad skönt att få soova en heel natt utan avbrott, härligt!

Lillagubben ligger och sover nu, han har snart sovit i en timma, så nu sitter jag bara och väntar på att han ska vakna så jag kan får mysa och pussa på min lilla prins! Min stora prins är på skolan idag, tråkigt värre, men på ett sätt ganska skönt, då får man ju längta lite efter varandra.

Idag säger de (nyheterna) att det ska vara 20grader varmt, härligt, så då får man väl passa på att gå ut och njuta av dagen då! Kanske ska vi hänga med A & S eller så kanske vi tar oss en prommis till city och ser om det har kommit in något fint på Zara och H&M trend, jaja, ute i friska luften ska vi vara iaf! MYS!

Nu såhär på morgonkvisten har jag bytt resår i lillemans byxor pga att det som satt i var alldeles för hårt åtsatt, så nu sitter ett  nytt slappt och skönt resår i midjan på hans braxer!

Jag ska väl ta och klä på mig då!

Jag avslutar detta inlägget med en liten bild på min lilla finis!
image46
Love Lee Jansson tre, snart fyra månder gammal! STORA KILLEN!

I väntan på...

PAPI!! Här sitter jag och Love och väntar på papi som är och spelar frisbeegolf och helt ovetandes om att jag och Love har gjort värsta mysmiddagen här hemma! Vi har lagt köttet i marinad, potatisen är skalad och klyftad, såsen är färdig och salladen likaså, och på kylning ligger en fin årgångscider, hur härligt som helst, mumma!! Nu väntar vi bara på att han ska ringa och säga att han är på g, så att vi kan börja steka/grilla.

Idag har vi återigen bara tagit det lugnt, jag och Love har dock varit inne i centrum en sväng, Love sov iofs så han vet inte att han har varit där, men jag har gluttat efter lite småsaker, men mest bara fördrivit tiden bara för att lilleman sov. När jag spanat klart gick jag en liten prommis i friskaluften som idag var riktigt skön!

Nåväl, nu ska vi leka och gosa lite jag och min underbara älskade son!

Puss och hej!

Jo, jag tror kanske att jag ska ta och göra lite chokladpudding till efterätt också....mmmm....med grädde till....ååå, så gott!

Hej!

Lördag

Åh, vad det är härligt att vakna upp och komma på att det är lördag! En dag som man bara kan njuta av att vara ledig på och dessutom tillsammans med sina älsklingsgrabbar! Härligt!

Nu så här på morgonkvisten har husmora (jag) kokat ärtsoppa, den blev faktsikt riktigt god om jag får säga det själv. :)

Love vaknade halv åtta imorse, så det blev liksom en liten sovmorgon. NU sover han igen den lille rackaren. Han har förövrigt varit världens gladfis hela morgonen, skrattat, pratat och sjungit högt, han har en riktig pipa min lilla son! Men han är lite sämre på att äta nuförtiden. Christian fick göra dagens gärning och hjälpa mig puma ur ena bröstet pga att jag hade ont och lilleman inte vill äta ur, och så fort det  var urpumpat var det hur bra som helst igen, skönt!

Dagens bravader ser för tillfället ut att bli en prommis till st:eriksplan och kika på lite inspirations material till hemmet, säger dock inget mer utan visar resultat när det väl är färdigt! Allt är dock beroende på vädret, det är som vanligt väldigt växlande, vi hoppas dock att vi klarar oss ifrån regnet. Men vad är det man säger, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder...ack så rätt de har! Så på ett eller annat sätt ska vi ta oss dit!

Näe, nu väntar en härlig dusch för mig!

Och till er alla en riktigt härligt lördag!

Pussar i massor!

helsnurrigt


Det bästa som finns just nu är att snurra som ni kanske läst. Nu kan ni se en stilstudie på när Love "snurren" Jansson leker

Soft dag

Idag har jag och Love bara softat, grymt skönt! Vi har spenderat hela eftermiddagen i centrum, gått och strosat och myst bara. Jag har, medan Love sov ,suttit på Mcdonald´s och ätit glass och tjuvlyssnat på de som satt brevid mig, kul som attans var det :) Jag vet att man inte ska tjuvlyssna, men det går bara att inte undgå vissa konversationer... :)

Nu så här på efteriddagen har vi käkat middag och jag har legat och läst en nyinköpt tidning medan Chrill lekt med en väldigt glad Love, som för övrigt sover nu.

Jag ligger nu och surfar i soffan och Chrill surfar på den andra datorn, vi väntar på att Idol ska börja, det är ju bara såå roligt att titta på!

Jo, jag har även börjat klippa material för att sy en body till Love, vette tusan hur det blir, men det är kul att pyssla lite. Jag lovar att visa...fast bara om det blir  ett schysst resultat!

Nu ska jag gå och hämta mig en liten gobit som jag bakat, because i´m worth it! :)


Växlande väder

Här växlar vädret hela tiden, ena stunden skiner solen och andra så är den gömd bakom molnen....hm..svårt att veta vad man ska klä på sig bara...jaha, där avslöjdades det att jag bara sitter i morgonrocken, fortfarande! :) Jag vet, men jag har plockat och grejjat medan lillplutten sover. Jag ska faktiskt ta och klä mig nu. Jag tror att vi ska ta en prommis till centrum och bibblan, tänkte låna lite böcker och ev köpa en bok som ännu inte kommit till bibblan än, jag får se!

Annars mår vi toppen!

puss och kram

Killen som bara rullar runt!

Love är helt hopplös! Han rullar runt hela tiden, också blir han sur för att det ärjobbigt...lilla plutten min!

Nåväl, idag har vi träffat M, det var som alltid lika mysigt! Love fick superfina presenter av henne.

När vi fikat klart åkte jag och Love in till stan och shoppade ett par Jeans till daddy och en klänning till mig, fint fint!

Nu håller daddy på att göra tacos, mumma!

Tjingeling!

Sovmorgon

Imorse kändes det som att vi hade värsta sovmorgonen, Love lät oss nämligen sova till halv åtta! Det var superskönt att få sova så länge! Vi steg då upp och käkade frukost tillsammans. Efter den goda frukosten (risgrynsgröt) så lämnade jag far och son hemma så att jag kunde gå ut och gå en powerwalk med mina älskade stavar. Åh, så underbart skönt det var! Luften var sådär härligt frisk och sval, en riktigt höstprommis i rask takt blev det!

Nu har Love vaknat efter att ha sovit lite, så chrill håller på att byta blöja på honom nu, jag hör hur han sjönger för honom...mina mysiga killar!

Själv sitter jag här och skriver, läser och fixar lite. Har varit jätteduktig idag, jag ringt många samtal till diverse företag, bla agria, fastighetsbolaget och några fler. Bra jobbat! Nu har jag lite surftid, härlig! Jag funderar även på om vi ska ta och ge oss ut på en liten prommis bara jag och Love, då kanske papi kan jobba lite bättre....hm...

Imorgon ska vi träffa min vän M, kul, kul!

Jo, vi har ju även bokat resa till Sundsvall också! Den 18 oktober bär det iväg. Det ska bli såå kul och mysigt. Vi tänkte faktiskt stanna i tio dagar eller fler, det känns skönt för då slipper vi stressa runt för att hinna träffa alla nära och kära. Längtar!


Hejsvejs!

På resande fot...

har vi varit idag. Vi tog tåget imorse till Södertälje och hälsade på Emma och Pelle! Det var så mys!! Love var som alltid en duktig medresenär. På ditvägen sov han likväl på hemvägen, perfekt för mig som då kunde sitta och läsa!

Nu ikväll har vi tvättstuga, det blir ju ganska mycket tvätt nu när man har en liten dräggelpelle i huset. :) Vi har även varit och handlat lite smått och gott....glassbåtar...mumma!

Nåja, tjing tjong!


Dags att natta kudden snart...men först

ska vi kika lite på tv! Vi har börjat titta på The bourne supremacy på tv 3. Det är dock reklam nu så jag kan passa på att skriva lite.

Idag har vi bara chillat. Jag och Love har inte ens varit utanför dörren, faktum är att jag fortfarande sitter i mina pyjamasbrallor...jag vet, men vädret har varit dåligt, tråkigt och kallt, så vi bestämde oss för att bara vara hemma och mysa istället! Men vi har inte bara myst utan jag har bakat, lagat mat, städat, bytt gardiner, strukigt, badat Love samt lekt såklart! Vi har således hunnit med massor!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna för att sedan krypa ner i sängen och fortsätta titta på filmen med darling!

Sovgott!

Love sjunger!


Klockan 06:05 vaknade Love imorse, han var som alltid på ett strålande humör! På filmen ser ni en sjungades och glad kille.

Nu håller vi på att laga frukost. Vi tänkte att vi skulle försöka komma ut i tid idag, vi ska ju på 2:års kalas och vi har inte köpt några presenter än, så det måste vi hinna göra inna klockan ett. Förövrigt så skiner solen här, men värmen är nu ett minne blott, så det gäller att klä på sig mycket och varma kläder, jag har nog varit dålig på att klä mig själv för jag har nu fått lite ont i halsen...typiskt!

Jag har sett en superduper snygg klänning från H&M organic collektion som jag skulle vilja ha....hm....kanske ska jag ta och unna mig den....om den finns i min storlek så tror jag att jag slår till!

Nu måste jag gå och ta av äggen!

Puss och hej!

Love skuttar!


Här kan ni kika på Love när han hoppade hoppgunga i morse!

Trevlig helg!

Mmmm, gott som sjutton var det med tacos! Är mätt och belåten nu, så då passar det ju perfekt att blogga lite! Love ligger och sussar efter att ha varit vaken i ca tre timmar.

Nu regnar det här, tråkigt men vad gör väl det, vi ska ju ändå bara vara hemma och mysa. Tror att jag ska ta och tända lite ljus och sänka belysningen, hösten är den perfekta årstiden att tända ljus och mysa!

Love invigde sin höstjacka idag och så här fin var han då!

image45

Trevlig helg!

Puss och kram

Fredag!

Jihoo, idag är det återigen fredag, skönt som attans tycker vi!

Love är nybadad och påklädd och sitter nu med pappsen i soffan och myser...det ser verkligen hur härligt som helst, den varma solen som smeker deras kroppar. Jag skulle gärna lagt in ett kort, men eftersom att pappsen bara sitter i kallingarna än så bespar jag honom den genansen!

Idag hoppas jag och Love hinna med:
Titta på damerna som spelar fotbollsmatch mot USA
Träff med mammagruppen, temat för dagens diskussion är vacciner och infektioner.
Fika med E.
Handla presenter till tvillingarna som har kalas imorgon.
Laga mat till papi.
Leka och mysa!

Igår åkte vi med A&S till köpcentret Stinsen. Där inhandlades diverse småsaker till Lovegubben!
  
På bilderna från vänster: Dräggelhaklappar, schyssta byxor och roliga strumpor!

Nåja, nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Trevlig fredag!

Love sussilull...

Nu ligger Love och sover förmiddagsnap. Jag ska då ta tillfället i akt och klä på mig samt käka lite.

Mamma, känner du igen sparkbyxorna? :)

Puss puss

image38

BVC

Dagens besök på BVC gick som alltid toppen. Love väger nu 6180gram och är 65.5cm lång. Detta betyder då att jag förlorade min och Christians vadslagning om vem som kunde gissade Loves vikt. Men jag blev inte ledsen för det, faktum är att vi lagade middag tillsammans iaf, som idag blev tonfisksallad!

Efter BVC-besöket gick vi och handlade, och så här såg vi ut då:
image35
Jag i mina nya stövlar som jag älskar! Men den finaste och dyraste accessoaren är ju Love, såklart!

image36
Daddycool och Lovecool. Love invigde sina nya vantar idag! Han har även på sig tjocksockarna som pappas mormor Ellen stickat, så skönt tyckte Love!

image37
Yo yo yo, La Familia!

Vi har idag även varit på den öppnaförskolan, toppenkul tyckte både mamma och Love! Sångstunden är det som är mest skojjigt tycker Love...okej, mamma då! :)


Nu har en något grinig Love precis somnat, så nu ska vi passa på att ha lite kvalitetstid tillsammans jag och darling. Jag ska inte slösa bort den tiden här, framför datorn...någon ordning måste det ju vara!

Puss puss

En låt som jag inte kan lyssna mig less på är: Om jag inte fanns med Lars Winnerbäck och miss Li, så underbar!

07:30

sov vi till idag! Härligt!

Nu ligger lilleman och leker i gymmet och jag ska äta frukost, gröt med farmorskursbärssylt, mumma! När frukosten är uppäten, jag har duschat och klätt på både mig och Love är det dags för oss att bege oss till BVC. Det är dags för att väga och mäta vår lilla kille! Jag tror att han väger runt 6600gram nu och Christian tror 6400, så det blir spännande och se vem som har rätt! Den som vinner slipper laga mat ikväll! :)

JO, solen skiner här idag, lovely! Jag tror att de sa på nyheterna och vädret att tempen skulle ligga runt 15grader, det låter för mig som en toppen deal! Nåja, nu måste jag kila så att vi slipper stressa!

Hejsvejs!

Busig Love

När vi kom tillbaks från centrum busade vi lite i sängen! Vi busade så mycket att Love rullade över från rygg till mage, duktiga killen!
image29

image30

image31

image32

image33
Världens finaste!

Nu sover Love så då kan jag passa på att blogga lite. Jag ska även ta och sätta mig och skriva lite kort som ska skickas iväg samt läsa lite böcker som jag lånade på bibblan idag.

Puss och hej!

Mulen tisdag

Det tråkiga vädret fortsätter att existera även idag...det känns inte så dumt om jag ska vara ärlig. Idag tänkte vi bara ta det lugnt, jag måste dock till centrum och handla lite småsaker. Annars är det skönt att en dag som denna  bara vara.

Natten som varit har varit ganska jobbig. Love har sovit orolig och det har varit varmt. Vi vaknade som vanligt vid sjutiden då hämtade papi babygymmet så fick Love ligga och gymma i sängen varpå jag och Chrill kunde ligga och dra oss, härligt!

Jag och Love har turen att ha papi hemma till klockan ett idag innan han ska iväg till skolan. Så nu ska vi mysa!

Tjingeling!


Måndag

Love vaknade vid halv sju varpå Christian skulle byta blöja på honom i sängen, en snabbis tänkte han, men på den lilla tiden hann Love med att kissa både på Christian och på täcket. Då blev Christian less. Han steg därför upp med Love och gick raka vägen till badrummet och tappade upp ett bad till Love. Så nu är Love nybadad och fin!

Just nu har jag precis gjort gröt som jag ska äta innan Love vaknar...och då är det bäst att jag skyndar mig för hans 45 minuter har snart gått!

Idag ska vi ut på prommis med A & S igen, mys! VI ska promma ända in till stadsbiblioteket, skönt! Hoppas vädret håller sig bara, det ser väldigt grått ut kan jag lova.

NU gröt!
Puss

Grinig eftermiddag

299313-22
Här har vår lilla prins precis somnat efter att ha gråtit i ca 2timmar, pappa kan!

299313-23
Utslagen kille

Dagen idag har varit mulen och tråkig men det gjorde inte så mycket. Vi har iaf varit en sväng till centrum och hämtat ut mina gummistövlar, de passade som handen i handsken och var supersnygga! Jag handlade även ett lås till banvagnen, en mössa till Love samt lim.

Efter besöket i centrum lagade jag mat och städade, Christian läste läxor och Love han grät. Han har, med en halvtimmes powernap, gråtit hela eftermiddagen. Anledeningen till alla dessa tårar är för att han är bajjnödig. Han har ju inte bajjat på en vecka så det är väl proppfullt i hans lilla mage...stackars lilla Love. Han somnade dock vid mitt bröst klockan sju och sover fortfarande, peppar, peppar...hoppas vi får sova i natt bara.

Här kommer en liten bild på vagnen som vi köpt också. Vi köpte den för att Love ska kunna sitta och titta när vi är ute på promenader, som det är nu måste jag bära honom i babybjörnen när han är vaken bara för att han vägrar ligga, han vill ju se världen! :) Tanken är nu att vi ska ha vagnen tills att han kan börja sitta i den riktiga vagnen som vi köpte först, i den vagnen sitter han ju bortvänd från mig framåtsett och den vi köpte nu sitter han mot mig så jag ser honom hela tiden. Usch vad jag blajjar! Det blir nog bra det här! :)
image24


Nu ska jag krypa ner med darling och titta på tv!

Kram och godnatt!

Uppe med tuppen!

Prick klockan sju vaknar alltid Love och oftast med ett leenede på läpparna, visst är det härligt!

Nu ligger jag och min prins på "lekmattan" och leker samt tittar på tv, myspys! Förövrigt så regnar det här idag och jag tror att det är ganska kallt för jag frös när jag steg upp, så jag satte på Love varma sockar och tjocktröja.

Om ca 45 minuter är det dags för Love att sova igen och då ska jag passa på att göra detsamma, är visst en trötter idag...det måste ju ha med det tråkiga vädret att göra....eller?! :)

Nåväl, nu ska jag fortsätta att leka med vår underbara son!

Godmorgon!


Vår lördag i bilder

299313-21
På bilderna ovan från vänster ser ni Love som sover när vi är på café. Bilden i mitten står hela familjen under ett litet paraply på mariatorget och funderar vart vi skulle gå för att slippa det makalösa hällregnet...det blev till stockholmsstadsmissions butik på hornsgatan. Utanför butiken stöter vi även på världens snyggaste Björn Källman!! :) Hittar dock inget snyggt utan går bara därifrån med lite idéer på saker som jag skall sy. Sista bilden står jag med en sovandes Love liggandes i vagnen och väntar på tunnelbanan på fridhemsplans station.

Idag har vi således bara haft det soft en skön lördag liksom!

I skrivande stund har jag precis suttit och fyllt i Loves Bästa boken om mig samt haft tvättstuga och Chrille ligger framför tv:n och tittar fotboll och Love, ja han sover såklart!

Jo, jag skulle hämta ut ett par gummistövlar som jag skickat efter idag, men när jag kommer till posten så har jag raderat sms:et där ordernummret stod...dumma mig! Jag fick alltså gå därifrån utan paket....men imorogn ska jag hämta de, jag hittade nummret på internet! Jihoo! Idag hade jag verkligen behövt de för det har spöregnat hela förmiddagen lång!

Imorgon är det söndag igen, helgerna går bara såå himla fort! Men imorgon har vi inte så mycket inplanerat, bara mysa och dona lite här hemma. Ja, alltså vi måste ju in en sväng till centrum också för att hämta ut mina stövlar samt köpa lite lim och ja, nått fint till mig kanske.... :) Om jag fick önska så skulle jag vilja åka till babyland också..men så blir det nog inte om Chrill får bestämma....hm...vi får se!

Nu vill Christian att vi ska gå och natta kudden och jag känner att mina ögon verkligen börjar bli tunga!

Godnatt godnatt

Love leker

På filmen ovan sitter Love på köksbordet i sin babysitter medan jag lagar mat.

Idag regnar det här...tråkigt värre kan jag Lova! VI ska iaf trotsa vädret och ge oss iväg in till stan och fika med vänner, myspys!
Jag har haft världens häligaste sovmorgon då Chrille gick upp och lekte med Love i två timmar, underbaraste pappan i hela världen!

Jo, jag ska lägga in bilder på vagnen  så fort vi kommer hem från stan, nu måste jag dock skynda mig att fixa till mig!

Puss

Trött

Jag är så trött så trött...orkar därför inte skriva så mycket utan jag skriver i morgon istället! Vagnen är iaf  nu shoppad och står och väntar i hallen för att bli provkörd. Jag tänkte dessutom knäppa kort på den och lägga ut, men det var visst slut på batteri i kameran, så tomorrow gott folk.

Darling gjorde en supergod pizza till middag, jag åt som jag vet inte vad! Mumma!


Nu ska jag flossa och borsta gaddarna!

So long!



Två blekansikten på väg till affären!

299313-18

Jihoo, jag ska få köpa vagnen! Jag är så glad och det kommer bli såå bra! Jag skriver och berättar mer sedan för att nu ska vi gå och ta ut pengar för att sedan åka och köpa vagnen!

Puss och kram

04:45

Vaknade lilleman i morse och som tur var så gick Chrille upp och tog honom så jag fick somna om, skönt! Nu ligger han och leker i babygymmet men är inte riktigt nöjd utan ganska gnällig faktiskt. Jaja, det kanske är för att han är trött eller så känner han sig bara allmänt uttråkad, vad vet jag?!

Idag är det fredag, jihoo! Vi har bestämt oss för att käka hemmagjord pizza till middag ikväll, gott! Så nu ska jag snart ta och bege mig till affären för att handla diverse saker till middagen och myspyset ikväll...godis kanske?! :)

Skriver mer sen, men jagmåste nog mysa med min gnällspik nu!

Puss buss

Sover

299313-16

Nu ligger Love och sover för andra gången idag. Det är nu som han brukar sova i två timmar så det är bäst att jag sätter fart om jag ska få något gjort här hemma!

Puss och hej, leverpastej!

Coola killen i schyssta glajjer!

299313-15

Nybadad Love ligger och leker

och jag, jo, jag sitter och surfar och käkar frulle!

Natten som var gick precis som vanligt, hur bra som helst, trots att papi inte var hemma. Jag gick väl och la mig runt tolvsnåret och precis då vaknade Love och ville ha mat. Jag gav honom mat och varpå han åt och därefter somnade om. Vi låg tätt tillsammans hela natten, såå mys! Klockan fyra var det dags för mat igen, och eftersom att han är en snabbätare så somnade vi om igen efter kanske tio minuter en kvart, härligt! Sen väcker mig Love imorse vid sju genom att lägga världens fis och med ett solskensleende på läpparna! :) Så då var det bara att kliva upp och leka!

Nu har jag precis badat Love och klätt på honom kläder. Jag tycker att det är så svårt att klä på honom nu, man vet ju aldrig vad det är för väder. Just nu är det mulet men på nyheterna säger de att det ska bli soligt fram på dan, så jag får väl klä på honom mycket nu och sen ta av om det blir för varmt, lager på lager är ju alltid bra har jag läst!

Idag ska vi ut på prommis med A&S igen, kul kul! Vi tänkte promma in till Kungsholmen och det är bra att jag får röra på kroppen för jag har ju några kilon kvar tills jag når matchvikt.

Nu roper min älsklingen min!

Trevlig dag!

En bild säger mer än tusen ord...

Vacker som mor

Dagen lider mot sitt slut

och jag är slut som artist!

Nu har jag samtidigt som jag surfat bloggar käkat middag, baconpasta som darling gjorde igår,det var gott men en aning starkt för min smak, så nu är jag således mätt i magen!

Love han sover, ja jag vet, redan! Jag antar att han kommer sova några timmar för att sen vakna och hålla låda. Han har faktiskt inte sovit så mycket idag och det kan ju bero på att det har varit så mycket att titta på! På förskolan gick det toppen! Alla mammor och barn var trevliga och för att inte glömma de som jobbade där! Nåväl, vi lekte, sjöng och fikade och Love verkade gilla det, speciellt när vi sjöng!

Efter besöket på förskolan begav vi oss till solna c tillsammans med A & S och där inhandlades det två par byxor samt en body till lilleman. Jag fick till och med 15% rabatt då jag anmälde att jag ville ha lindex medlemskort! GOOD DEAL, tycker jag!

Ni förstår att jag och Love kommer sova själva ikväll för att papi är borta på något skolgrejs. De skulle visst till  en stuga och ha massor med aktiviteter för nollorna, och som alla vet så vill ju daddycool alltid vara med och hålla i trådarna! :) Nåja, det ska väl inte vara några problem för oss inte, men visst kommer vi sakna honom!

Näe, nu ska jag ta och lägga mig framför tvn och slötitta lite, är sjukt trött! Jo, det var så mycket att hålla reda på idag när vi besökte förskolan att jag till och med glömde knäppa kort...jag får ta och göra det nästa gång vi är där helt enkelt!

Nu säger jag tillsvidare hej!

Love sover och jag är påklädd och klar!

Jag har nu precis käkat lunch som idag bestod av gårdagens rester, korvstroganoff och ris, mumma!  Nu sitter jag bara och väntar på att min lilla älsklingskille ska vakna och då menar jag inte Chrille... :) 

Ja, som jag skrev igår så ska vi till den öppnaförskolan för första gången idag! Det ska bli superkul! Vi har ju då turen att få gå dit med A och S och det är bra för annars kanske vi inte skulle hitta dit! Just ja, jag måste ha med mig småpengar till Kaffe och bulle! Måste växla för jag har inte en enda krona i plånkan!

Undra ja, om jag ska ta och flytta över en sovande LOve till vagnen ...ja, då hinner vi ta en snabb fika med A & S innan vi ska till öppnaförskolan....hm....jo, jag tror att jag gör det!

Ha en toppendag!


Fyndet!

299313-12
Overall  och vantar från polarn och pyret

Det är lite svårt att skriva med en liten Love i famnen så jag skriver mer då han somnat!

Puss

På väg till IKEA

299313-11
På bilden ser ni Love som ligger och sover i barnstolen påväg till IKEA

Idag har vi som sagt varit på IKEA. Det är alltid lika roligt att gå där, det finns ju jämt något som man behöver handla, och så får man många saker för lite pengar. Idag inhandlades det: en ljustake, en mobil att hänga över Loves säng, värmeljus, ett pkt 15watts lampor, en tavelram, en ficklampa till Chrille och sist och även minst en klädrulle. Allt detta för det ynka priset på 268kr! Vilka fynd! :)

Appropå fynd så fyndade jag en overall till Love också, fast inte på IKEA såklart utan på polarn och pyret. Det blev en brun manchesteroverall som kommer att vara perfekt nu på hösten och kanske även vintern det beror ju lite på vädret och kylan. Ett par vantar fick också följa med hem. Kanske ska jag lägg upp en bild, hm...näe det får bli imorgon, jag är faktisk ganska trött nu.

Imorgon är det dags för oss att göra premiär på öppnaförskolan! Spännande! Så jag tror faktiskt att jag slänger in handuken nu och säger tack och godnatt!

Pussar

Godmorgon världen!

299313-9
Vår lilla gladfis

Hm, jag skulle liksom vilja veta hur man gör när man får in flera bilder i sammainlägg...måste försöka lära mig det, men det får bli när lilleman sover, för nu ska vi mysa!


Morgonpigg kille med en trött mor...

299313-8

Love gymmar för fullt!
Tänk om man kunde vara lika moronpigg som sin son ibland. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, jag som brukade vara morgonpigg förut....brukade....det kanske har med ålderna att göra eller så har det med att jag inte får hen helnattssömn utan måste göra avbrott för att amma lilleman. Nåja, det är ju iof ganska mysigt att gå upp tidigt med sin son.

Idag regnar det ute, ganska trist faktisk men det gör ingenting för att vi ska till IKEA med Angela och Stella, MYS!

Nu ska jag gå och göra lite frulle! Så godmorgon!

Världens gladaste kille!

Världens gladaste kille!

Jaha, nu kan jag ju lägga upp bilder också! Så svårt var det ju inte....kanske ska jag börja blogga här iaf...hm..näe, nu måste jag klä om tror jag, det ser ut som att den strålande solen som var nu kommer att försvinna....

Nåja, tjingeling tingeling!

Lillagubben Jansson!

Lillagubben Jansson!


Vår lilla kobojasare!

Vår lilla kobojasare!


Igår när tant Linn var här så hade vi hattprovning, och detta är en av hattarna!

Okej, nu ska vi se om jag kan lägga in en bild...

denna sidan och jag har inte riktigt blivit vänner ännu...men jag ska ge den några dagar innan jag bestämmer mig hurvida jag kommer fortsätta blogga här eller inte!

Lilleman sover nu så jag kan passa på att leka lite! :) Så fort när han vaknat ska vi inte till Centrum och uträtta lite småärenden sen ska vi på prommis med Angela och Stella! MYS!

Tjingeling!

Nu ska vi se

jag vet inte om jag ska börja blogga här istället för på familjeliv.se. Det känns liksom mycket lättare att göra det här, då kan jag ju lättare lägga ut bilder dag för dag liksom. Jag vill ju att Loves nära och kära ska kunna se och läsa om vad han har för sig på dagarna. Nåväl, jag ska fundera

RSS 2.0