Nämen titta, en smurf! Inte vilken smurf s...

img_2431 (MMS)

Nämen titta, en smurf! Inte vilken smurf som helst, utan målarsmurfen!


Jag ser det snöar!! Jihoo, äntligen kom sn...

img_2428 (MMS)

Jag ser det snöar!! Jihoo, äntligen kom snön och som Love väntat! I helgen har vi flyttat, på riktigt, till huset. Nu kan vi kalla oss husägare på riktigt! Det är fett kul och det var fett tråkigt att flytta! Men nu är det bara lite smågrejjer kvar i lägan plus en flyttstädning kvar, sen är vi KLAR! Jo, igårkväll bjuppade min pappa oss på julbord och grankotten levererade, som vanligt, i år igen! Det var en mätt familjen Jansson som rullade därifrån igårkväll! Idag är det första advent och som ni ser p bilden så hjälper Lill christian att få upp adventsgranen, jo  man måste ju ha en sån när man är husägare... :)


Kaxig kille! Här är killen som alltid spöa...

img_2412 (MMS)

Kaxig kille! Här är killen som alltid spöar mig i memory. Det värsta är att jag verkligen försöker vinna också, herregud! Han måsta ha ett himla bra minne alltså! Nu ska jag steka plättar!


Från mörkbrunt till vitt! Vi sitter här i ...

img_2398 (MMS)

Från mörkbrunt till vitt! Vi sitter här i köket och käkar kvällsfika och tittar på när chrill målar taket, oj så flink han är! Bara halva kvar... och hela hallen och vardagsrummet och....


Idag säger vi GRATTIS till det här yrvädre...

img_1766 (MMS)

Idag säger vi GRATTIS till det här yrvädret som fyller 3 år!! Hipp hipp hurra för fina Lykke idag!!


Jag och Lill är i huset och donar. Vi åkte...

img_2376 (MMS)

Jag och Lill är i huset och donar. Vi åkte hit direkt efter att vi släppt av storbarnen på dagis. Först hängde vi bara, lekte och käkade lunch. Sen blev Lill trött och ville sova och då passade jag på att måla! Eftersom att Lill sov i 2! timmar hann jag måla hela vårt sovrum! Så nu sitter vi här i köket, mätta på mellis och ska snart åka och hämta hem storkidsen. Väl hemma ska vi baka för det är ju någon som fyller 3 på fredag!


Lill som pytte! Sitter i bilen  och väntar...

img_2370 (MMS)

Lill som pytte! Sitter i bilen  och väntar på chrill som är inne och handlar pizza, jo det blir sån mat när man renoverar hus. Titta vad jag hittade när jag kikade igenom mina bilder i iphonen, min lilla boxare, min Lill!


- Nu flyttar jag till huset mamma! Lykke ä...

img_2284 (MMS)

- Nu flyttar jag till huset mamma! Lykke är ivrig, hon vill flytta till huset NU! Det vill iof jag med, men vi ska bara renovera lite först.. Idag är det ju den 11/11-11 vilket betyder att jag och Chrill firar 4-årig förlovningsdag! Det firar vi med att riva lite tapeter, hurra!


Nyp mig!

Drömmer jag eller är det sant att vi har fått nycklarna till vårt hus idag?! Jorå, det är sant, vi har verkligen fått nycklarna till huset idag och gissa om vi är glada? Överlyckliga!

The house

Love spelar på spel på iPhonen. Sjukt inne...

img_2369 (MMS)

Love spelar på spel på iPhonen. Sjukt inne i det han gör! Idag är det lördag, jippi!!


Nybadad Lill! Jag och Lill har precis bada...

img_2345 (MMS)

Nybadad Lill! Jag och Lill har precis badat så nu ska vi ta och klä på oss.


RSS 2.0