Plötsligt blev det sådär fasligt tyst ifrå...

img_1685 (MMS)

Plötsligt blev det sådär fasligt tyst ifrån Lill. Det första jag tänkte på var att nu är det något hyss som pågår. Mycket riktigt, hon hade fått tag i en blomma som hon satt och pillade på!


B

img_6807 (MMS)

B


Fikapaus i lekparken!

img_1681 (MMS)

Fikapaus i lekparken!


Mozzarella är mums!

img_1667 (MMS)

Mozzarella är mums!


Alla barn sover sedan 15 minuter tillbaks ...

img_1666 (MMS)

Alla barn sover sedan 15 minuter tillbaks och det firar jag med ett glas vatten BigBrother repris!


Klockan är bara lite över 17 och som jag ö...

img_6807 (MMS)

Klockan är bara lite över 17 och som jag önskade att den iaf vore runt 19, ja och att ungarna redan låg i sängen för natten.... Men, så är det ju inte! Näe, utan den är ju bara runt 17 och jag är hemma med sjuka barn. Love har varit sjuk sen i måndags och börjar bli frisk nu men nu är det lykkes tur att vara dålig. Vi var upp med henne till VC idag då hon hostar och är lika tät i lungorna som en tant på 90 år och som rökt i hela sitt liv! Väl på VC misstänktes först lunginflammation men efter kortisontabletter, inhalation av ngt medel och sänka, visade det sig vara det vanliga, virusförkylning. Igår var en bra dag, jo för att då var båda så pass sjuka att de låg och sov framför hyrfilm hela dagen. Idag har det varit ett straff! Love är ju så mycket piggare nu och värsta retstickan mot Lykke som inte alls orkar med sig själv eller sin jobbiga storebror. Så jag är helt slut, ja det är såå jobbigt att hela tiden behöva agera domare mellan barnen. Och inte blir det bättre för att vädret har varit så fint och jag måste sitta inne hela dagen heller.. Plus att Chrille ska på jobbmiddag direkt efter jobbet och kommer inte hem förrens sent i kväll... Ja, vem är det egentligen mest synd om kan man undra?!


Herregud! Vi gick från babysången 11:30 oc...

img_1656 (MMS)

Herregud! Vi gick från babysången 11:30 och Lill somnade på en gång och hon sussar fortfarande, tre timmar senare. Hur länge ska hon sussa kan man undra?!


Love har feber...igen! Ja, det tog om igen...

img_1654 (MMS)

Love har feber...igen! Ja, det tog om igen. Han var hemma och sjuk förra veckan men var frisk i helgen. Inatt kom febern och huvudvärken tillbaks igen....så tråkigt! Och då är det ju tur att pappan i huset lämnar sin iPhone hemma, ja så att han kan spela både cut the rope och angry birds!


Kastar stenar i ån! Oj så skoj det är att ...

img_1651 (MMS)

Kastar stenar i ån! Oj så skoj det är att kasta stenar och pinnar i vattnet!


Vatten, vatten , bara vanligt vatten! Huur...

img_1641 (MMS)

Vatten, vatten , bara vanligt vatten! Huur kul är det inte att få leka med vatten?! Suuperkul om man frågar mina ungar!


Så jävla söt alltså! Vår fina lilla Lill!

img_1635 (MMS)

Så jävla söt alltså! Vår fina lilla Lill!


Fredagsmorgonen! Storbarnen leker med lera...

img_1634 (MMS)

Fredagsmorgonen! Storbarnen leker med lera, lillpluttan ålar omkring på golvet och jag sitter i gungstolen och läser dagens tidning och smuttar på en kaffe  med mjölk. Barnen är alla snoriga men i ett mycket bättre skick idag än igår, skönt! I eftermiddag lämnar vi bort storbarnen till mina föräldrar så att jag, chrill och Lill kan gå en shoppingrunda på Birsta. Chrill behöver kläder. Nu ska jag stoppa ner minstingen i vagnen och ställa ut henne på baksidan, hon blev visst less på att åla och vill sova istället! Hej!


RSS 2.0