Stackars Lykke!

Lykke ligger på sjukhus. Hon akutopererads i magen i natt. Operation har gått bra och hon börjar nu sakta men säkert att återhämta sig, hon har såklart superont och går på diverse droger,men hon är en riktig kämpe!

Jag återkommer mer senare men nu måste jag sova och ladda batterierna.

Lykke är verkligen världens duktigaste tjej!

VI ÄLSKAR DIG!Sovmorgon

Som rubriken lyder så tar visst grabbarna i huset sovmorgon idag. Klockan är snart halv nio och de verkar inte ha en tillstymmelse till att vakna. Jag och Lykke har varit uppe i snart en och en halvtimma, så jag skulle mer än gärna krypa ner i sängen och mysa ner mig några minuter nu...men jag får väl vänta och vad gör det om hundra år liksom...JO, jag kan ju kräva att det är jag som får sova ut imorgon vetja! Eftersom att vi ska på kalas ikväll och säkerligen kommer att komma hem sent så tycker jag att det låter som en toppenidé, ja, att jag ska få sova ut imorogn alltså!

Lykke har precis pulat i sig lite chipsrester som hon hittade på mattan och nu håller hon på att ska klättra upp i soffan, alltså hon är verkligen världens klätterfia! Annars rullar det på, man kan även börja ana små små risgryn uppe i hennes mun nu, så om några dagar har hon säkerligen två framtänder också. Stora stora tjejjen! Tänk att hon också ska bli lika stor som Love...det gäller att ta tillvara på småbarnstiden!

Idag ska vi åka till Christians föräldrar. Christians faster och hans kusin + barn ska komma och hälsa på, vi har aldrig träffat de förr så det ska bli skoj!

Äsch, jag måste nog börja göra mig iordning då jag tänkte hänga på låset när stan öppnar...har lite småfix att ordna inför ikväll och kvällens fest!

Men godmorgon säger vi!Morgonmys den 5/9-09

Liten utflykt

Idag har jag varit ledig från skolan. Japp, inngen schemalagd tid att stressa till. Vi softade oss igenom frukosten och det var då Chrill kom på tanken. Tanken om att åka på en liten utflykt. Sagt och gjort packade vi matsäck, grillkorv och bröd till oss vuxna och en burkmat till Lykke. Smarta som vi är så mickrade vi burken varm och stoppade ner det varma innehållet i en termos.

Vi styrde bilen mot ett naturreservat i Timrå. Solen var med oss under hela utflykten och vi stornjöt! Love är så rolig, han är en riktig liten samlare. När vi gick till grillplatsen samlade han en massa pinnar, kottar, stenar och svampar, ja så mycket att han nästan inte kunde bära allt och ville ha hjälp av Chrille.

Väl framme vid grillplatsen och den närliggande hängbron, kastade vi, eller Love, alla pinnar i vattnet medan Chrill gjrode iordning brasan. Lykke hon sov sig igenom hela prommisen och vaknade lagom tills att vi skulle käka.

Lite bilder:

Vi började utflykten med lite pussar på en bro.


Sen ville Love prova alla mössor som vi hade med oss i vagnen, tokstollen vår!


Ömma modern tillika lediga studenten poserar med Love bakgrunden


Fina Lovegos på upptäcktsfärd!


Fina daddycool!


Hösthoppet x2!
Storsamlarn Love!


En nyvaken Lykke poserar med daddyC!Min fina familj!


Mätta och trötta gick vi till bilen och åkte hem.

Men innan vi åkte hem svängde vi förbi Eriks i Timrå och fyndade några ramar till ett framtida projekt. Love följde dock inte med in pga han tvärslocknade så fort vi satt oss i bilen. Den friska luften gör ju att man blir supertrött, sen kan det ju bero på att han fortfarande är lite snorig också...

Näpp, nu ska jag ta och läsa lite plugg!

Hepp hepp!
Lykke går med gåvagn!

Jag håller på att försöka lägga upp en liten filmsnutt när Lykke går med gåvagnen för första gången. Vi blev superpaff när hon huxflux började gå med den. Vi hade ju bara några dagar innan testat den, men då var hon inte alls intresserad eller hon liksom kopplade inte ihop att hon skulle hålla i sig och gå samtidigt. Men nu fattar hon vinken och tycker dessutom att det är superkul!

Notera Lykkes ljud när ni ser filmen, hon är så stolt att hon har börjat med ett nytt ljud, hööö, säger hon och ser så stolt ut! Vår fina Lykkepiga!
Nu har även skolan börjat för mig. Det är kul, än så länge iaf...närå, den här utbildningen passar mig som handen i handsken! Jag är fortfarande så motvierad och känner att jag gjort det rätta valet. Ikväll har jag således ägnat mig åt att läsa kurslitteratur, Omvårdnadens etik, spännande!

Imorgon och på fredag är det egna studier, så det blir till att sitta hemma och plugga. Eller förresten jag kanske tar en sväng förbi skolan för att sitta och läsa,ostört, i några timmar istället. Love är hemma från dagis pga snorig näsa och lite lätt feber, eller han är feberfri nu men det blir inge mer dagis för honom denna vecka. Jag skulle även vilja åka förbi Eriks imorogn också....hm....

Just nu längtar jag tills på lördag. Då ska jag och Chrill på vuxenfest, japp utan barn! Min mami och papi ska vara barnvakt och det känns så sjukt kul att få gå ut tillsammans, lyxigt faktistk! Undra sa flundra vad man ska ha på sig bara......RSS 2.0