Stolt!

Mitt upp i allt elände, tar Lykke och bränner av några steg på egen hand! Visst har hon stått själv länge och gått mellan soffa och bord osv men aldrig riktgit vågat fullt ut. Nu håller det kanske på att släppa?! Jag/vi är såå stolta över vår lilla Lykkelisa!

Daddycool är fortfarande på sjukhus och vi saknar honom mer och mer för var dag som går.

Nu väntar middag hos mor och far. Ja, vi har faktiskt varit här hela helgen och det är så skönt att slippa vara själv och sen har ju barnen så roligt också!

Ikväll återvänder vi till stan för att imorgon återgå till våra vardagliga rutiner, Love på dagis och jag på skola. Lykke kommer att få spendera dagen med sin farmor i morgon då jag måste ge gärnet i skolan. Om två veckor har jag tenta och jag skulle så gärna vilja klara den. Efter tentatn funderar jag på att ta ett litet brejk i 5 veckor, alltså jag kommer inte gå till skolan utan försöka läsa på egenhand för att sedan försöka göra tentorna, 3st, för att testa om jag klarar de annars så får jag helt enkelt göra kursen nästa termin istället. Jag måste koncentrera mig på familjen i första hand nu. Det hade ju varit annorlunda om Lykke också gått på dagis, då kanske jag kunde gå i skolan samt att klara av hemmet också men nu är hon inte så stor. Därför blir det kanske, ett litet avbrott i studierna tills att Christian är hemma och på benen igen.

Tjing!

Stammisar!

Som rubriken lyder så är vi stammisar på sjukhuset just nu. Nu är det pappan i huset som är inlagd. När ska det ta slut liksom?!

Jaja, jag är iaf väldigt tacksam över att vi har våra nära och kära inom ett kort avstånd som mer än gärna ställer upp och barnvaktar våra barn, tusen tusen tack!

Lykke är hos farmor och farfar medan Love ligger och sussar här hemma. Ja, han har feber och är lite dåsig så han blev hemma från dagis idag. Och jag sitter här vid köksbordet och pluggar, anatomi. Kursen som vi började med nu är verkligen ingen barnlek, men men, allt går...hoppas jag iaf....

hepp hepp!

Livet i fagervik

Nu har jag precis kikat på tvserien Livet i Fagervik and I love it! Jag får värsta sköna feelingen när jag kikar på det programmet! Men nu får jag vänta i en vecka innan det är dags för nästa avsnitt. Nu passar jag på att surfa lite innan det är dags för nästa program vilket är svenska hollywood.

Idag har nästa kurs, Anatomi & Fysiologi, kört igång och den verkar tung, det är väldigt mycket fakta som ska bankas in i huvudet på oss. Jag är väldigt glad över att ha funnit så fina pluggvänner, vi är verkligen en jättebra grupp, vi har kul tillsammans! Jag måste även ge en eloge till min duktiga man som sköter all markservice nu när jag börjat plugget! Jag älskar dig Chrillejokk!

Nu börjar programmet!

Tjing tjing!

Lykke klättermus!


För fröken går det minsann undan att klättra. Jag lämnade henne i några sekunder och vips så hade hon klättrat upp!


Världens finaste Lykke!

Det känns som att det är dags nu.

Jag måste ju bli bättre på att blogga så är det bara! Men den sista tiden, den lediga tiden, har jag ägnat åt att tentaplugga. Tentan skrevs i torsdags och sedan dess har jag varit helt ledig! På denna lediga tid har vi fått nycklarna till nya lägenheten och börjat måla. Min snälla mamma och pappa tog hand om barnen hela dagen igår, tusen tack till de! Så nu har vi målat lägenheten en gång och jag tror bara att det blir en gång till, skönt skönt!

Herregud vad det har regnat och blåst inatt. Love kom inpringandes vid tvåtiden och var ganska rädd, förmodlingen för att det smattrade så hårt mot hans fönster.

Nu är vi vakna, eller ja för typ en timme sedan tillbaks, härlig ungar jag har som väcker en vid sex på en söndagsmorgon....Christian sover då han fick kliva upp ett antal gånger och byta blöja på Lykke. Detta fenomen har fortsatt nu på morgonen och jag har bytt ytteligare tre stycken. Jag tror att det är fler tänder på g nämligen....

Idag blir det till att shoppa lite småsaker till nya lägenheten, så när vi badat och duschat, ja hela familjen ska tvagas idag, blir till att åka ut till Birsta och trängas, jag antar att det kommer vara supermycket folk där idag då vädret inte är det bästa....

Lykke mår annars som en primaballerina! Det är otroligt hur hon har repat sig snabbt och bra! Hon måste vara lik sin mor som har ett sådant bra läkkött....haha..

Det hon hade råkat ut för var en sk invagination, ni får googla om ni vill veta mera då jag inte orkar skriva allt här. Men hon har som sagt repat sig och är som vanligt igen! Igår tog faktiskt mamma bort den stora tejpen som de hade tejpat igen henne med och nu pryder ett långt ärr hela hennes mage....men det ser ut att vara väldigt fint och skickligt gjort!

Annars så har hon blivit jätteduktig på att stå själv, hon står utan att hålla i sig i något och kan stå själv och balansera länge! Hon tycker även om att gå nu, hon går med hjälp av att skjuta en stol eller gåvagn framför sig och allt detta gör hon som värsta  mallgrodan!

Hon älskar verkligen sin storebror också, och hon blir så glad när han kommer hem från dagis. Hon följer efter honom som en svans och tar gärna en eller annan leksak ifrån honom,men då får hon minsann veta att att så får man inte göra och så hämtar han en annan leksak som hon kan få leka med. Love är jättesnäll med henne, han slår henne aldrig, peppar peppar, utan är alltid snäll med henne.

Love har ju också blivit så stor. Han är jätteduktig och leker långa stunder själv med sina bilar, ja han har ju alltid varit duktig och lekt själv. Han tycker om att åka på sin traktor, polismotorcykel men mest av allt så älskar han att köra sin cross! Han kallar balanscykeln som vi köpte till honom för hans cross och han är så duktig på att köra med den, har ju ett superbra balanssinne!

Sen snackar han ju hela tiden också, resonerar och funderar. Tiden har ju gått så fort!

Nu är klockan snart åtta och jag ska ta med mig barnen in och väcka pappan i huset, men först lite bilder!

Lykkeliten på sjukhuset, här har vi precis kommit upp ifrån IVA

Här hade hon ont och var ledsen, så jag tog upp henne lite, bökigt dock med alla slagnarna

Och så somnade hon till slut.

En ny dag och Lykke börjar pigga på sig!

Ja, titta så pigg hon är, från liggandes till ståendes på några timmar

Så var det dags att åka hem, men först lite fix och trix

Slutet gott allting gott!


Love kör sin cross!

Love springer Spikenloppet på dagis!

Och när man sportat är det bäst att fylla på med lite energi! MUMMA!

Nu ska vi väcka pappan i huset!

Tjing tjong!

RSS 2.0