Ojojoj

vad jag är dålig på att blogga nu! Men det blir så när man ska hinna med så mycket!

Vi har de senaste dagarna myst med nära och kära. Vi har även hunnit med att gå på spa, det var supermys tyckte Love som plaskade glatt i badtunnan, bilder kommer när tiden infinner sig!

Nu sitter vi klara för att åka in till stan och shoppa lite...eller mycket... :)

Nåja, vi mår toppen!

Puss och kram!

I sundsvall

är vi nu och vi stoor myser!

Resan igår gick toppen! Love sov de första två timmarna sen åt han och lekte lite varpå han avslutade resan med att gråta de sista sju milen....då var han less!

Idag vaknade vi vid åtta, då gick vi upp och käkade frulle och myste med farmor lite, mys pys. När vi var påklädda och klar tog vi bilen till barnenshus och inhandlade en bumbo stol. Sedan styrde vi bilen mot min farmor och farfar, där fikade och åt och fikade vi igen! Love var på sitt allra bästa humör och charmade alla hela tiden!

Jag, farmor och Love sitter och leker i trappen!
image102

Efter första fikat och innan lunchen gick vi på en liten prommis så att Lovegubben kunde somna i vagnen. Och på bilden ser ni Christian och Love som står ute på min farmors och farfars gård.
image104
image105

I bilen på väg hem somnade vår lilla prins trött efter all lek och mys.
image109
Jag och Christian i bilen!
image108


Väl hemma hos Christians mamma och pappa ( Loves farmor och farfar) åt vi återigen god mat, lax och pressad potatis, mumma!

Efter den goda middagen tog vi med oss hunden molle på en välbhövlig prommis. Det var verkligen såå skönt att få komma ut röra på sig lite samt att andas den härligt friska sundsvallshöstluften!

På prommisen i kväll, Love sover i vagnen medan jag och molle poserar!
image107

Nu är det dags för oss att titta på IDOL och smaska på, popcorn, naturgodis och godricka!

Puss och hej!



Bye bye Stockholm!

Nu sitter jag och Love här och väntar på papi som är och hämtar bilen. Allt är packat och klart! Nu väntar flera dagars mys hemma i Sundsvall med nära och kära!

Jag och min lilla modell Love passade på att ta några bilder. Så här kommer de!


Nu säger vi hejdå från Stockholm!

Tjingeling!

Packning pågår för fulla muggar!

Som rubriken lyder så håller vi på att packa, usch och fy och blä, jag verkligen hatar att packa! Kanske gör jag det för att jag fullkomligt suger på att göra det....jag knölar ner, utan någon som helst baktanke, ner det jag ska ha med mig, vilket alltid resulterar i alldelsef för mycket och onödiga saker!! Christian däremot han är en stjärna på att packa! Han lägger fram allt som ska packas ner på sängen, sen stoppar han ner allt i olika påsar, ordning och reda ska det vara! Önskar att jag vore lite mer som honom just nu....men, men, man kan ju inte vara bäst på allting heller... :)

Idag har jag och Love åkt bil. Det var/är så mysigt att åka bil tycker vi! Vi hade turen att följa med Angela och Stella och kika på deras nyinköpta hus, såå fint, vill också haa!!! Nåja, efter husesyn styrde vi kosan mot täbycentrum. Där käkade vi lunch, under mycket grin och stök från våra små, samt kikade runt i diverse affärer, mys!

Nu på eftermiddagen har vi mest bara lekt och myst med lillponken!! Han sover dock nu, är lite avis, skulle också vilja sova nu och vakna imorogn till färdigpackade väskor! Härligt!

Jo, vi hade ju bokat tågbiljetter hem imorgonkväll, men det är ändrade planer. Vi åker bil istället! Hade turen att få tag en gratisbil! Så imorgon på förmiddagen tar vi och packar in oss i en volvo V70 och styr den till efterlängtade Sundsvall!! Detta innebär då att vi kan åka till Elicia och käka tårta imorgonkväll, jihooo!!

Jaja, bäst att återgå till mitt pick och pack!

Jag bjussar på en liten bild från dagens bilfärd.
image96
Love och Stella glada och pigga i bilen!

image97
I nästa ögonblick sov de gott båda två! SÖTASTE BARNEN I SOLNA!!

Tack och godnatt!

Puss och hej!

Grattis Elicia som fyller 2 år idag!

image94
Min söta brorsdotter som fyller 2 år idag, HURRA HURRA HURRA!!
image95
Hon är inte bara en liten söting utan er riktig cooling också!


Mina killar

är de bästa!
image91


Dagen som varit har spenderats följande. Först gick vi en sväng till centrum och uträttade alla ärenden vi glömde igår. På vägen dit somnade även plutten, skönt för mig som då kunde gå och strosa i lugnanro i alla affärer som föll mig i smaken. Jag hittade en mössa som jag slog till och köpte och inhandlade även ett par handskar och strumpor till Love.

Efter en stunds strosande mötte vi upp Angela och Stella. Vi gick då och käkade smarrig lunch! Sen återgick vi till  att strosa lite mer i affärer. När båda pluttarna tillslut somnat gick vi på en liten prommis i parken, såå härligt väder var det och för att inte tala om färgerna! MYS!  Efter prommisen blev vi uppbjudna på tårta och kaffe av brudarna! Sötaste värdinnan!
image92
Stellagos poserar vant i soffan!

Nu ligger Love och sover så jag och Chrille passar på att njuta framför tv:n, ikväll är det ju DH på femman! JIHOO! Därför så slutar jag att blogga nu, men vi "ses" imorgon igen!!

Natti natti!

Tisdag

Jaha, eftersom att mitt minne numer är ett minne blott, så är det många saker på listan jag skrev igår som jag glömde att göra....
Bla:
Framkalla kort
Gå på banken

Okej, det var visst bara två saker men ändå, jag glömmer saker hela tiden! Kan man fortfarande skylla på amningen?!

Just för tillfället så har jag och Love tvättstugan, det gäller ju att tvätta och fixa innan vi reser, bara två  dagar kvar nu!!! LÄNGTAR!

Oops, dags att gå ner till tvättis och hämta upp all nytvättad tvätt. Jo, Nella om du läser detta så har jag tvättat din svarta tunika som du glömde här!

KRAM KRAM!

Mulet

men glada är vi ändå!

Jag och Love har precis klivit upp ur sängen, vi tog en liten sovmorgon idag, såå skönt! I nuet sitter Love i hoppgungan, han är så glad idag!
image85
Först på magen i gymmet, såå roligt!

image86
Sen i hoppgungan, också roligt!

Dagens planer är:

Bädda rent i alla sängarna.
Skriva lite.
Städa och plocka.
Gå in till centrum och framkalla lite kort samt köpa strumpstickor.
Mysa och leka med lilleman!

Igår var vi på kalas hos Anglea som fyllde 26 år! Där bjöds det på tårtor i världsklass, kakor utandesslike och trevlig umgänge! Jättetrevligt var det! Tack för att vi fick komma!
Lite bilder från festen:
image87
Sötnosarna leker!

image88
GO FIKA!

image89
Presentöppning

image90
Födelsedagsbarnet med trötta Stella, det är jobbig att vara på kalas! :)

Ha en toppendag!
Kramar från oss




Mätta och belåtna

är vi nu alla tre! Dagens middag blev bakadpotatis tillsammans med en röra gjord av varmröktlax och sallad samt ett gals kallt cider, mumsfillibabba blev det!

Nu håller Christian på att söva lilleman som är såå trött efter dagens bravader. Vi tog en prommis in till st:eriksplan och odenplan, där gick vi runt i diverse antikaffärer och spanade efter fynd, men hittade inget. Därefter tog då tuben hem och handlade mat till kvällens middag.

Ikväll är det film och naturgodis som gäller! Men guud, nu fick jag ju faktiskt lite sug på att sticka eller sy något....hm....eller... :)

Här är jag och Love på Odenplan! Fotografen heter Christian, chrille Jansson!
image84

Godmorgon!!

Natten har varit som vanligt igen, tack och lov för det, jag behövde verkligen få sova! Klockan kvart över sju vaknade vår lilla solstråle pigg och glad som alltid!

Nu ligger han och gymmar! Såhär glad är han då!

image83

Idag är det lördag, jihoo! Vi ska ta en prommis in till city och uträtta diverse ärenden samt mysfika, måste ju passa på att njuta av de få fina höstdagar som är kvar. Solen skiner här idag och himlen är blå, så vackert tillsammans med alla dessa fina färger på löven och träden!

Pappa Christian har tur idag, han får nämligen sovmorgon, det förtjänar han faktiskt! Han är ju så dukigt som sliter hårt  i skolan på vardagarna! Min dukiga kille!

Nu måste jag vända tillbaks pruppen på rygg igen....

Ha en trevlig dag!

Snart kommer vi till er!!

Puss puss

Dagens shopping

blev mössor och stumpbyxor! En stor till mamma och en liten till Love. Nu kan vi gå på stan och glänsa i våra snygga mössor! :)
Så här ser de ut!
image82

Nu medan lilleman sover ska jag passa på att njuta en glass framför tv:n!

Kvällens planer blir att mysa framför tv:n och heja på IDOLERNA! MYS!

Puss puss

Packat och klart

råder just nu på tv, regnet smattrar mot rutorna och det brusar från datorerna som är på. Jag sitter och kikar med ena ögat på tv:en och det andra i datorn, ska förmodligen åka till IKEA med Angela och Stella imorgon, så jag sitter och småspanar lite....är ute efter något schysst tyg till köket, tror kanske att jag hittat det men det är så svårt att se de rätta färgerna på datorn, så jag får se om jag slår till imorgon?!

Att natta Love gick väldigt smidig idag, han slocknade som ett ljus, vår fina lilla pojke! Jag tror att det beror på att vi lekte och aktiverade honom så mycket och länge samt att han hoppade över den sista sovstunden. Han satt i hoppgungan en stund och så här glad var han då!


Idag har vi varit en sväng in till centrum och uträttat ärenden både på banken och bibblan. När vi var färdig där gick vi hem till Angela och Stella. Väl framme var kaffet färdigt samt att båda våra små sötisar sov, så vi kunde fika i lugn och ro...nästan iaf...typiskt nog så vaknade Love efter första klunken kaffe och vid andra så vaknade Stella....så det blev en fikastund under lek med våra små söta! MYS var det iaf!

Nu ska jag mysa lite med darling!

Puss puss

Gårdagen

Igår var vi som sagt på BVC. Love väger nu 6800gram och är 66,5cm lång! Annars var allt tip top, men vår BVC-tant är lite strulig tycker jag, hon håller sig aldrig till ämnet utan svävar ut i frågorna så mycket att hon till slut inte kommer ihåg vad jag frågade om...vimsig tant!

Efter BVC gick vi hem till Angela och Stella och fikade gofika! Småfisarna lekte medan vi satt och snackade och fikade.
299313-76
299313-78
Love och Stella busar för fulla muggar!

Påvägen hem till oss så somnade Love i vagnen, alltså det var det bästa vi gjort när vi bytte från liggdelen till sittdelen, we love it! Nåja, jag tog upp vagnen och ställde ut den på ballisen så fick han ligga och sova ute i friska luften.

Efter middag och nattning fick jag för mig att baka, så jag bakade äpple och kanelmuffins samt jordnötskakor. Så nu är det bara att komma förbi på fika om ni har vägarna förbi! :)
Så här blev resultatet:
299313-77
Mmmmummma!!!

Idag är det prommis med Angela och Stella som gäller! MYS på högnivå! Solen skiner och ja, vi mår toppen!

Puss och kram!


Det är något knas på sidan just nu

så jag får lägga in bilder och blogga om dagen imorgon istället!

Nu ska jag sova!

Puss och mys

Idag är det jag som bloggar!

image73
image74
image75
Jag saknar min farmor, farfar, mormor, morfar, moster, morbror och kusin, ja, listan är lång! Men snart kommer vi upp på besök och då kan vi pussas och kramas!

Klockan ett idag ska jag och mamma även till BVC. Nu är det dags för vägning och mätning, jag skulle tippa på att jag väger runt 6.5kg nu! När vi är klar där så ska vi träffa Angela och Stella. Stella är världens schysstaste brud tycker jag, så det kommer bli kul! Vi kommer nog ta en liten prommis och sen ska väl våra mammor fika...lattemorsor på hög nivå! :)

puss och mys från Love

Parkmys


På filmen tar vi en liten paus i vår prommis och vilar skönt på en parkbänk, spela på läppen är kul!

Dagen i bilder

Nu har vårt finbesök åkt hem. TRÅKIGT, vi saknar de redan! Det är väldigt tomt här nu! Nåja, nu har vi precis käkat middag, den blev ovanligt sen idag, men det beror på att vi käkade lunch så sent. Dagens middag bestod iaf av potatisgratäng, kött och tomatsallad, mumma!

Chrille kikar på tv, Love ligger och sussar och jag, jag sitter här...ovanligt?! Nope... :) Men snart ska jag gå och krypa ner i soffan och kika lite film med min älskling. Jag tror att vi ska käka lite godis också...och jag som skulle skärpa mitt intag av sötsaker...hm..inte idag, men imorgon börjar jag istället!

Här är några små glimtar ur vår sköna dag!

image68
Efter frukosten så tog hela familjen ett mysigt bad tillsammans. Love njöt och plaskade som bara den!

image69
Efter badet så var det bus med pappa som stod på schemat!
image70
Ännu mera bus!

image71
Efter både  bad och bus, gick vi på en prommis så att Love fick sova i den sköna höstluften! Som ni ser på bilden så har vi bytt ut liggdelen mot sittdelen. Love älskar att sitta i den....peppar, peppar...än så länge iaf! Han sover även väldigt bra i den! Så vi hoppas på det bästa att han i framtiden kommer vilja att sitta och åka i den mycket och länge!
image72
Här är en nyvaken Love på affären då vi handlade lite smått och gott. Vi handlade bla en burk med pressad potatis som Love ska få smaka på någon dag!

Detta var dagen i bilder det!

Nu är det pusskalas i soffan som vankas!

Puss och mys!

Jo,

jag glömde ju skriva att jag klippt mig också! Det bidde som vanligt sådär...men det är ju alltid skönt att rensa bort allt slitet hår! Nu sitter jag dock och funderar på om jag ska ta och färga det också. Jag sugen på orangerött....men det tåls att tänka på!

Tjingelin!

Soppa

Nu har jag och darling precis käkat lite soppa. Vi har just inte varit så hungriga förrens nu...kanske beror på att vi käkat så mycket de senaste dagarna...nåja, nu är vi återigen mätta och glada!

Love han ligger och sussar gott på örat sen en timme tillbaka. Innan han somnade så badade vi tillsammans, det uppskattades högt av min lilla son som lekte och plaskade för glatta livet! Min underbara son!

Ikväll har jag pysslat på lite, men inte så bra tyckte Christian. Så här ligger det till. Vår granne röker som bara den och en del av röken kommer in till oss i vår hall. Detta uppskattas verkligen inte av någon i vår familj, det luktar ju skit! Så nu har jag därför siliconat igen alla små glipor där röken eventuellt kan tänkas komma in....ja, alltså vår dörr är precis utbytt till en så kallad säkerhetsdörr och då är det små, små glipor på sidan av en list där de glömt siliconat igen. Nu är det som sagt gjort av mig...och inte timell eller mr jansson....men gjort är det iaf!

Näe, nu ska jag plocka bort för att nu börjar snart ett program som jag ska kika på!

Avslutar detta inlägg med ett kort på vår lilla "Löve" Lee Jansson

image67

Ålandskryssningen i bilder

image49
God mat och dryck

image50
Spelmaskiner

image51
Hyttmys

image52

image53
Drinkar

image54
Dans

image56
Kärlek

image57
Brudar

image58
Frukostbuffé

image59
Mera spel

image60
Lek

image61
Mera lek

image62
Bus

image63
Friskluft

image64
Stockholm i mitt hjärta

image65
Räkmacka i mitt hjärta

image66
Snipp snapp snut så var båtresan slut!




Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi åter på plats i lägenheten efter en skön och behaglig resa. Vi har som man brukar när man åker båt, ätit, ätit och återigen ätit. Men vi har också druckigt drinkar ( jag och nella drack alkoholfria såklart) dansat, och shoppat!

Jag ska/ kan inte skriva så mycket mer för att nu börjar ju mitt favvoprogram, DH på femman! Imorgon ska jag lägga in lite bilder från vår skojjiga resa!

Nu börjar det!

Godnatt!

Främmande och tvättstuga

Vi har ju inte uppdaterat bloggen på ett tag och det beror just på att vi har främmande! Nella, Oscar och deras  Frans är här  på besök, KUL!  Därför har vi ju annat att göra än att blogga hela tiden... :)

Nu är de dock på stan och flänger runt medan jag och Love har tvättstuga. Chrille, ja han här på skolan han!

Ikväll eller imorgonkväll drar vi nog en sväng till åland, kul att åka båt och handla på taxfree! JIHOO!

Nåväl, nu ska jag mumsa i mig min lunchgröt innan jag ska hoppa in iduschen för att sedan gå ner och ta reda på tvätten! Måste passa på nu när lilleman sover!

Kramar från mig och Love

Lite bilder från igår:

image47
Vilopaus

image48
Kunde inte motstå att ge Love lite banan...mumma, tyckte han!


RSS 2.0