God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År
Önskar Familjen JANSSON!
image237

En nyvaken liten tomteLove!

image239

De äkta makarna myser på självaste julafton!



Nu är snart detta år slut, och vilket år 2007 varit, det BÄSTA  året ever!! Några glimtar ur året som glimmar mest är då vår älskade son föddes samt då vi gifte oss! UNDERBART!! Sen måste jag ju faktiskt säga att det var himla kul att få gå ut och släppa loss på juldagen också! Men lite mindre roligt var det ju dagen efter....haha, men det var det värt! Men nu dröjer det nog tills nästa gång....fast iof, snart är det ju nyårsafton...

Nåväl, nu är vi i Sundsvall och myser med nära och kära, och vi kommer göra det ända fram tills den 15 jan och det känns underbart! Därför blir det lite mindre bloggning, ja, inte kan jag väl sitta framför datorn när jag kan sitta och kramas med de jag gillar mest! :) Men jag ska försöka att uppdatera så ofta jag kan, hinner och vill!


JO, för er som kanske undrar hur det går med Love och maten, kan jag ju bara säga att det går hur bra som helst, han äter som en liten häst numer, och herregud vad han kommer bli tjock.... :) En liten prinskorv helt enkelt!

Annars trivs jag som rollen som FRU, ja, den titeln passar mig perfekt! ;) Och Paris var underbart, så romantiskt och vackert var det, kan starkt rekommendera er alla att åka dit någon gång i ert liv, fantastiskt! Vigseln var även den mycket vacker och fin, så den 20/12 blev vi äkta makar i svenska kyrkan i Paris, en resa vi planerat ganska länge, och tänk att jag kunde hålla mig, jag som aldrig brukar kunna hålla hemlisar... :)

Men nu är det dags för mig att återgå till kramkalaset i soffan!

På återseende!
PUSS

och så åkte vi iväg...

...för att njuta av vår egen julklapp!

Vi syns den 23:e

Au revoir!
299313-236

100 ynka gram...

...hade Love gått upp på 2½ vecka. Ja, det är bara att konstatera att han inte är någon storätare min son. Men vad ska man göra, jag försöker och försöker verkligen att få honom att äta mer, men icke, han vill inte ha! Och det lilla han äter förbränner han på nolltid, och det är ju inte så konstigt med tanke på hur han rör sig hela dagarna. Han går från rum, till rum, till rum med denna gåstol! Min lilla prins!

BVC-tanten sa iaf att han ser ut att må bra annat skulle ju vara om han var blek, glåmig, gnällig och inte orkade göra någonting, men så är ju itne fallet. Han äter således bara det som han behöver. Jag behöver ej vara orolig, dåså, då behöver jag ej vara orolig, lätt som en plätt, ej orolig var det här! :)

Tanten sa även att jag skulle sluta med amningen på natten, det gör honom ingen nytta iaf, han blir inte fetar för det, så på jullovet är det jag och Christian som ska avvänja honom vid det! Mycket gråt och skrik kommer det bli, men ack så skönt när man väl får sova en heel natt igen!

Efter BVC- besöket tog jag och Loveman tuben in till stan, där shoppade vi några julklappar. Det var skönt att gå i stan i dag, inte mycket folk alls, kan ju iof bero på att vi var inne i stan när de precis öppnat! Det kan rekommenderas iaf! Efter shoppingen på NK gick vi även förbi deras julskyltning, (det var Love som ville titta, inte jag :) ), den var återigen verkligen fin, och det märks att vi lever på 2000-talet, då den var välidtg spejsad.

På väg hem somnade Love och han sov i två timmar, skönt för mig som då kunde äta lunch och mysa i lugnanro!

Nu ringde precis Chrill och han skulle visst köpa med sig MAX till middag, mumma! Efter vi har käkat tror jag faktiskt att jag ska lämna Love hemma med sin far medan jag går bort till centrum en sväng, skönt att få lite egentid och shoppa lite...ja, underkläder tror jag!

Bäst att plocka lite innan Chrill kommer hem!

Puss puss

Lilla Love

är dålig. Han är nyser och snorar omvartannat, sen tror jag att han har lite feber också, stackars lillpluttis! Men förhoppningsvis går det över fort, så imorgon är det kurering på högsta nivå som gäller!

Nu sitter vi och kikar på Adam & Eva, min favvo movie!! Love ligger och sover i sin vagn, ja, han ligger liksom mycket högre i den, så han blir inte lika täppt i näsan som om han ligger i sin späjlsäng. Vi försökte att "bulla" upp där också, men det blev inte så bra, så han sussar så gott där så!

Efter filmen är det raka vägen i säng för oss, mycket som ska göras i morgon. Först på agendan är att besöka BVC igen. Vi ska väga lillfisen och se om han gått upp något, och jag hoppas att han fläskat på sig riktigt ordentligt! Där måste jag även fråga vad det är för slags prickar som han fått på benen. Sen är det lite smågrjjer som ska fixas och donas innan jul, så vi har det vi gör. Men viktigast av allt är ju att få lillfisen frisk!

Nu ska jag gå och pussa på min älskade Chrill, världens duktigaste pluggkille!!

Puss och hej!



Plugg och sjukstuga var det här!

Jag är fortfarande svag i min arma kropp. Love är snorig och Chrille pluggar. Vi har således en INNEDAG idag.

I nuet sitter Love i hoppgungan och hoppar så att snoret rinner med en väldans fart :) Jag sitter och sjunger barnsånger och tittar på min underbara son samtidigt som jag skriver detta och Chrill sitter i köket och tentapluggar, duktigaste killen i världen!

Snart så kommer vi ha den mysigaste långledigheten tillsammans, åh, vad jag längtar!!

Men nu väntar bus i sängen med snoriga Jansson!

Hej på er!

Love jagar fotbollen


En liten sneak preview på när Love spelar fotboll! OBS, lägg märke till vilken fart han har från början! :) 

Kex

♥Några bilder på mitt lilla hjärta som käkar kex♥

image234

image235

Mammas gos tycker om smörgåsrån! ♥

Nu är det faktiskt så att jag ska ta och göra mig färdig för sängen, imorgon ska jag upp tidigt för att göra ett besök på vårdcentralen....hua, hoppas de kan bota mig! :)

Så nu släcker jag lampan och bloggar ut.....

Lite tröst i denna sjukstuga

Jag fick precis posten och med en så kom tidningen MAMA som jag är ett big fan av! Så nu blev jag genast lite gladare! Den ska läsas vid Loves nästa nap och under den största njutningen!

Annars då, vad har vi gjort hittills idag då....jo, vi har lekt, bustat och ätit...iaf försökt att få i Love lite mat, jag fattar inte att han ska vara så dålig på att äta, det är ju gott!! Nåväl, vi får väl se hur mycket han gått upp på måndag då vi ska till BVC. Jo, han fick smaska på smörgåsrån idag, och det var mycket gott tyckte Love. Så sådana kex är ju perfekt att ha i skötväskan när man är ute på vift! Bra att muta lite med.... :)

Jodå, jag kanske ska försöka söva den här lilla skitungen då, så jag får lite lungt och ro med mysig läsning!


På återseende!

Usch, fy och blä....

Inte nog med att vädret är grått och dåligt, så känner jag mig också dålig. Min kropp måste ha fått någon slags sjukdom....jag är trött, har ont i magen och känner mig allmänt hängig...inte kul alls vill jag lova!

Äsch, nu går jag och lägger mig igen!



Solen skiner!

Idag skiner solen här i Solna, underbart vackert och skönt är det! Man blir liksom genast mycket piggare, både i kropp och själ! Eftersom att solen skiner idag så är det också riktigt kallt, - 5grader visade termometern.

Nu står Love härbrevid mig och bajjar, jag hör hur han stånkar och stönar....min lilla bajsunge, världens finaste! När blöjan är bytt är det dags för oss att städa lite, det ser ut som ett bombnedslag här! Ja, det blir visst lätt så när man har ett barn som sliter och drar i allt som kommer hans väg. Undra hur det kommer se ut när man har fler barn då....jag kan nu förstå hur mor och far hade det när vi, mina två syskon och jag, lekte och stökade till hemma, inte konstigt att de blev trött.... :)

Efter plockandet ska vi till Lidingö och hälsa på mina gamla arbetskollegor, det ska bli kul, var länge sen jag träffade de! Jag ska då passa på att säga att jag gärna jobbar extra så fort vi kommer tillbaks från långledigheten i sundsvall.

Näe, nu måste jag byta blöja!

tjingeling!

Full rulle och bad

Go´kväll!

Vi lämnade hemmet tidigt i morse och kom hem sent, därav inget bloggande. Men nu när jag sitter här så ska jag berätta vad vi har gjort idag.

Love vaknade vid halv åtta imorse, varpå vi låg kvar, kramades och myste tills klockan var åtta, då steg vi upp och åt frukost. Efter frukost klädde vi på oss, busade och lekte lite, sen var det dags för Lovegos att sova lite mer. Då passade jag på att gå upp på vinden och kika vad jag har i alla kartonger...oj så skoj det var! Gjorde många roliga klädfynd må jag säga! :)

När Love återigen vaknat fick han lite käk och sen drog vi inte till Fridhemsplan. Där träffade vi min vän P. Vi åt lunch och strosade i affärer, myspys! När klockan slagit tre åkte jag och Love hem till centrum där Chrill mötte upp oss. Vi gick lite i affärer samt gjorde ett middagsbesök på McD, mumma! Efter den sublima middagen styrde vi stegen mot ICA där diverse matartiklar inhandlades.

Åter hemma (skönt som tusan), klädde vi av oss (jag och Love) och hoppade i badet, underbart härligt och roligt var det! Love älskar verkligen att bada!

Lite bilder från dagen som varit:
image230
Love fick leka med mammas bröd.....inte brön.... :)

image231
smaka lite

image232
Love och Petra busar!

image233
Ett pyntat Solna centrum! Här är vi då vi väntar på att Christian skulle bli färdig hos frissan.


Nu säger jag tack och godnatt!

Sleep tight don´t let the bed bug bite!






Glögg

Igårkväll var vi bortjbudna på glöggkväll. Det var en lyckad och mysig tillställning, därför har snart julkänslan nått maximal effekt på min kropp, nu är det bara Luciatåg och pepparkaksbak som väntar, för sen bär det iväg till Sundsvall med julfirande och semester, och då är min kropp i JULEXTAS! Vi kommer att stanna i Sundsvall tills den 15januari, så nu hoppas jag att vi kommer hinna träffa och mysa med alla vi känner och har längtat efter...utan att stressa dvs!

image226
Jag och Love myser framför tv:n och julkalendern.

image227
Christian, Love och Oscar bakar pepparkakor

image228
Baka, baka liten kaka....

image229
Kvällen avslutades med lite guitar heroes!


Nu så här på måndagsmorgonen har jag tvättstuga. Jag har börjat ta tvättstugan på måndagar. Det är så skönt att ha det gjort, ja, då kan man njuta av veckan som är kvar när man är klar! Idag har vi återigen lite småsaker att ta itu med...så en sväng in till centrum blir det, trots att jag helst bara skulle vilja stanna inne, regnet öser ner idag igen. Herregud, är ska detta regnandet ta slut?! Och mörkt är det ju också, det känns som att det är morgon hela dagen lång och vips så är det kväll, det blir liksom aldrig dag.

Joho, nu ska jag väl sätta igång med dagens sysslor, jag antar att Lovegos snart kommer vakna och då är det välling som gäller...hoppas jag....han har varit dålig på att käka de sista dagarna och då menar jag generellt dålig, inte velat ha mat, välling eller bröst...men han verkar ju nöjd och glad iaf...ja, den där Love Jansson är en konstig filur det! :)

Så tjip tjop!

GRATTIS MAMI SOM FYLLER 50 ÅR IDAG!!

image225
Min älskade mor fyller "tant" idag! Hoppas du får en mysig dag! (Jag vet ju redan att ni hade det roligt på festen som var igår!) Med på bilden är även min brorsdotter och Loves kusin Elicia. Puss puss puss puss puss puss!
/ Dotra di!

Andra advent!

image224

Glad 2:a advent önskar vi er!




Idag är det söndag och andra advent, så om två söndagar till är det bara EN dag kvar till JULAFTON! Och som jag längtar!

Jag fick återigen sovmorgon idag, verkligen hur skönt som helst! Så nu är jag pigg och fräsch för att göra ett besök på Skansens julmarknad, mys mys! Jag måste således ta och klä på mig och äta lite för sen bär det iväg!

Ha en bra dag alla!

Puss puss

Lördag = fixardag

Idag vaknade vi till ännu en grå och trist dag. Jag hade turen att få sovmorgon, så vid tiotiden imorse gick jag upp, så nu känner jag mig sådär härligt utvilad!

Dagens plan var först att gå på skansens julmarknad, men eftersom att vädret inte är så smickrande så gör vi ett nytt försök imorgon och hoppas på att vädergudarna är med oss då istället! Vi kommer därför ha en pysseldag idag. Jag tänkte sätta mig och sy lite samt att pyssla med lite andra grejer...vem vet, kanske pysslar jag på en julklapp till just dig?!?! :) Christian sitter bänkad framför datorn och gör skolplugg och Love, som förövrigt ligger och sover på balkongen nu, sitter för det mesta i gåstolen och jagar den älskade fotbollen. Han har blivit en riktig fena på att röra sig med gåstolen nu, och undan går det minsann!! Jag filmade lite imorse, så en film kommer definitft vid ett senare tillfälle!
Vi blir således nog bara inne idag, med ett undantag, då vi går ner till affären och handlar lite middagsmat, om det inte blir take away då förstås....

Avslutningsvis kommer några bilder på vår älskade son:

image219
Mmmmm, blåbärspuré är nam nam det!



image220
Love var en stalledräng....


Igår träffade jag min vän Mari, vi käkade lunch och myste samt kikade runt lite i affärer. Det var så trevligt att man nästan glömde bort regnet som öste ner!
image222
Fina Mari och Loveplutt som bara ville.....
image223
kika på TV!


Näe, nu ni, är det dags för mig att sätta fart så jag får något gjort!

Ha en toppendag! Mami, hoppas ni får det trevligt på festen!

Puss och puss!

Så sjukt roligt!

Kika in på denna sida: julkalender!!!

Somna om

Precis som rubriken lyder så har just mitt lilla hjärtegos somnat om. Han var supertrött och det är ju förståeligt eftersom att han vaknade 06:30 imorse. Jag är också väldigt trött så jag tror att jag ska unna mig en lite nap jag med, det är ju trots allt fredag! Underbara fredag!

Idag ska jag och Love luncha med min vän Mari, det blir mys! Sen antar jag att vi kommer ränna lite på stan, har hittat ett par snygga skor som definitift ska provas! Ikväll är det ju idolfinal som ajg antar att vi kommer att kika på, och äta godis, chips och dricka julmust....mmm....julmust är gott det!

Regnet öser ner här, det blåser nästan storm och det är väldigt grått, usch och fy och blä för detta hemska väder! Vi längtar norr till vintern och den härlig snön nu. Och snart drar vi upp, inte såmånga dagar kvar nu!!! LÄNGTAR!!

Nu ska jag också krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och drömma om tomten! :)

Puss och mys!

lillfisen...


... eller ska man kalla honom lillprutten?

Pappas lilla fotbollsspelare


Det skall börjas i tid...

Fotboll och besök

Idag har vi varit och hälsat på i den skola där jag gjorde min praktik. Love charmade (som vanligt) alla barnen! Så nu har han blivit buren av 24 barn på en och samma dag, inte dåligt! Det var verkligen så roligt att träffa alla igen, och för att inte tala om min supergulliga handledare. Där skulle jag kunna tänka mig att jobba!

Efter besöket på skolan somnade Love på två röda, han var såå trött sötisen! Jag passade då på att gå och handla lite förnödenheter, så nu är det påfyllt i skåp och skafferi. Jag handlade även middagsmat, så idag blir det älgfärsbiffar, potatis och gräddsås, mummma!!

En liten bild på dagens roligaste sak att leka med:
image218
Fotbollen är såå rolig att busa med!!

Näe, nu ni, är det dags för att gå och börja med maten för snart kommer papi hem och är hungrig!

Ha en bra kväll!

Tjing tjing!


Sovmorgon!

08:49 imorse slog vi upp våra blå, rekord! Jag vet inte sist vi sov så länge, det var iaf superduperskönt!!

Nu har lilleman somnat och jag håller på att greja lite. Jag har förberett för att göra apelsiner med nejlikor i, ännu mera juldoft! Jo, jag måste ju berätta vad Christian hade med sig hem igår! Jag har länge sagt (okej, snarare tjatat) min önskan om att ha julgran här hemma. Christian har hela tiden tyckt att det är onödigt eftersom att vi snart ska åka upp till Sundsvall osv. Men igår eftermiddag kommer han hem med en tall!! Han hade visst "hittat" den bakomför sin skola...och oj så glad jag blev!! Nu står den här, klädd i röda rosetter och polkagrisstänger och sprider sin goda lukt, så mys!
image215
Åh, tannenbaum å, tannenbaum!

Igår träffade jag ju min barndomsvän C och oj så skoj det var! Vi surrade och tiden rusade iväg med raketfart! När vi till sist gått skilda vägar kom jag ju på fler saker/frågor som jag ville veta samt berätta, så jag måste nog styra upp en till fikadejt framöver! Och Love, han var som en flörkula från början till slut, då han somnade gott i vagnen. Min älskade lilla prins! KORT, jag knäppte inte ett enda kort, så vi bara MÅSTE ses så att jag kan lägga ut lite bilder så får min mor och far se hur du ser ut nu C! :)

Nåväl, efter fikadejten med C gick jag med raska steg till KTH för att titta på den årliga utställningen. Det var som alltid lika kul, men ack så mycket folk det var! Men en nyvaken Love charmade även där alla männinskor som kom i hans väg!
image216
Gla´skitar!
image217
Trumma på trumma....

Här regnar det idag igen, jag blir galen! Varför kan det inte bara bli några minus och snö istället?!?! Men jag är glad om jag får en vit jul på julafton och det verkar ju som att det blir så! JIHOO!

Måste ju berätta om Loves älsklings sak att göra nu. Det är nämligen att prutta med munnen, han gör det nästintill hela tiden! Han är såå rolig och det tycker både jag och han själv som skrattar så hjärtligt när han gör det! Min myskille!

Näpp, nu är det dags för mig att börja med lunchen, för snart kommer papi hem! Min älskade kille som är så duktig och sliter hårt i skolan, men håll ut hjärtat för snart är det jullov!! Älskar dig!!

Ha en toppendag!

19 dagar kvar till jul...nedräkniken har börjat!


Välling är gott

och väldigt roligt, tycker Love!!

Så här såg min lilla gosprupp ut i morse då han käkade välling.

image212
Mamma, titta nu då.

image213
Om man trycker på den här...

image214
så sprutar det välling på hela ansiktet!
image211
Det är skojjigt tycker jag!!

Nu ska jag kika på Desperate Houswifes! Återkommer efter programmet med en resume över dagen som varit!

Hej så länge!



Tisdag

Som rubriken lyder så är det tisdag idag...igen, herregud vad veckorna går fort! Nu har både jag och min prins ätit frukost, jag fick smarriga skinkmackor och Love smarrig välling. Vi är således mätta och belåtna. Så nu har vi lektid, jag sitter här framför datorn och Love sitter i gåstolen, mys!

Idag ska vi ut på äventyr. Vi har först en dejt med C, min gamla barndomskamrat som jag inte träffat på x antal år, ska bli så kul! Sen ska vi upp till Christians skola och kika på utställning. Full rulle alltså!

Här kommer en bildserie på buspojken Jansson´s morgonhyss!
image203
image204
image205
image206
image207
image208
image209
image210
Tada, mission completed!!!

Näpp, nu är det dags att börja fixa till både mig och Lovegos!

Ha en riktigt bra dag!

Väderrapport: Grått och mulet.

Puss puss

Love sjunger julsånger


Vår lilla sångfågel sjunger julsånger!

Doften av nybakta lussebullar

sprider sig i hela lägenheten! Som ni kanske kan räkna ut så har jag bakat lussebullar så här på kvällskvisten, mumma! Så nu sitter jag här och slösurfar samt kikar på Bridget Jones på tv. Christian pluggar och Loveplutt sover, som by the way, faktiskt åt upp hela decilitern med välling innan han somnade! Dags att börja göra välling på två deciliter nu! Det känns såå skönt att vällingen går ner och om han fortsätter med en sån här aptit kommer han vid nästa bvc-besök väga över 9kg och amningen är ett minne blott! :) Då kanske min önskan om att gå ut på juldan kommer slå in iaf!

image201
Mina nybakta lussebullar samt de ljuvliga hyacinterna i bakrunden....jul jul...underbara jul!

image202


Dagen som varit då, vad har vi gjort. Jo, vi (jag och Love) tog en prommis in till centrum där vi handlade diverse smågrejer. Den svarta julstjärnan, hårsnoddar, hårspännen samt lite annat krimskrams. Det var iaf mys att bara strosa runt i affärer.
På väg hem från centrum somnade plutten så jag ringde Chrill. Vi bestämde möte vid ICA. Där passade vi på att handla.
Väl hemma lagade vi middag som idag bestod av ungsbakadlax med pressad potatis och god sås, mumsmums!!


Denna fina julstjärna hänger nu och sprider sitt ljus i vardagsrumsfönstret
image199

Nu ska jag ta och avnjuta en nybakad lussebulle tillsammans med ett glas mjölk!

Tjingeling!





Första advent!

image197

Ha en trevlig första adventsdag önskar Love och jag!!

Julpyntat

Nu har vi pyntat vårt hem och som ni märker så är även bloggen julpyntad, inte så tokigt va! Det är såå vackert med alla julstjärnor och stakar som lyser i fönstren så här års. Synd är bara att snön inte hittat hit...än...hoppas jag!

Igår var vi då på julmarknad och det var såå mysigt, men ack så mycket folk det var! Vi började med att sätta oss i sköna soffor för att fylla på vårt energiförråd. Det blev en julsmörgås, juice samt en muffin, gott gott. När vi fikat klart kom våra vänner F och S, så vi gick i samlade trupp (iaf gjorde vi ett tappert försök) för att gå runt och kika i alla stånden. Och så kreativa de varit, vi såg allt ifrån mustascher på pinne till muttmagneter. Jag var lite sugen på att köpa en schal, men priset avrådde mig...så vi gick därifrån tomhänta men med påfylld julstämning! Vi fick ju iaf både en julmacka samt glögg och pepparkakor!

   
På bilderna: Jag och Love softar i soffan på julmarknaden. Christian och Love åker tub.
                                    



Idag är det söndag och för Christian pluggsöndag. Detta innebär att jag och Love tänkte fly hemmet om än bara för några timmar, så att han kan få lite pluggro. Vi kommer således att spendera de timmarna i Centrum. Vi har några saker som står uppskrivna på våran "to do" list, bla: Köpa en svart julstjärna från Åhlen´s samt att kika på julgardiner till köket. Sen blir det väl kanske en tomtelatte också :)!

Nu är det dags för mig att göra frukost till sjusovaren!

Ha en riktigt bra dag!

Puss puss

Välling

Jihoo, hela flaskan med (en deciliter) välling gick ner! Dock väldigt sakta men säkert! Nu är det väl bara att fortsätta att hoppas att dettta kommer funka! Jag måste nu dock pumpa ur, annars står väl mjölkstockning och knackar på dörren....men det är det värt, så länge min lilla prins äter välling!

Nu ska jag klä mig för sen är det JULMARKNAD som gäller!

Puss puss puss puss buss!

Sovmorgon och första advent

Som rubriken lyder så fick jag sovmorgon i morse, hur härligt som helst kan jag lova! Love vaknade strax efter klockan sex imorse, så jag vart mer än glad när Christian (den bästa i hela världen) erbjöd sig att stiga upp och ta honom. Jag fick sedan sova till klockan nio, då kom Christian in med en sovandes Love i famnen. Christian lade ner honom i sängen och slog på tv:n, för idag var det ju premiär av årets julkalender! Vi låg då i sängen och såg det första avsnittet, sen steg vi upp för att äta en mysig och romantisk frukost tillsammans med den ljuvliga doften av hyacinter! Såå skönt att få avnjuta en frukost bara vi två utan Loveplutt, ja, det kändes precis som förr, bara vi två älskande.

Idag är det Lördag och första december dessutom! Detta ska då firas genom att gå på julmarknad, två stycken dessutom! Först bär det av till konstfacks julmarknad och sen streets julmarknad, mys pys! Där hoppas vi väl båda på att hitta något roligt och uppfinningsrikt!

Jag hade först som tanke att göra jul i vårt hus nu, men jag gör det i eftermiddag istället, nu tänker jag nog gå och klä på mig, för snart vaknar nog plutten och då är det dags för välling (förhoppningsvis) annars mammamjölk.

Imorgon blir det lusse och knäck bak!

Så jag säger hej så länge!

RSS 2.0