Lill och Maja

Se men inte röra... går ju sådär när man heter Lill Jansson!


Lill och Maja

Se men inte röra... går ju sådär när man heter Lill Jansson!


Godmorgon lördag!

Lill står och spanar på snön som ligger på marken.


60 minuter

I morse hade jag 60 minuter på mig att klä på tre barn inklusive mig själv och hinna lämna på förskolan. Jag hann, såklart!


Alla sova tyst det är i huset...

Alla mina fina barn sover. De är verkligen så söta när de ligger där och snusar. Men, nu måste jag verkligen väcka de annars kommer jag sent till jobbet!


Lill spanar på grannarna som är ute och krattar!


En dag i backen med mina killar!

Slalom i Nolbybacken!


Mysiga syskon

Titta vad mysigt de har syskonen Jansson! Jag möttes av detta när jag kom upp på övervåningen, myys!


Fem minuter senare...

Jaja, det var ju mysigt så länge det varade!


Lykke pykke pö...

Lykke är en sån sjukt rolig tjej att hänga med alltså! Hon snackar konstant och har en fantasi utan gränser, ja, man har helt enkelt ALDRIG tråkigt när man hänger med Lykke Jansson!


Puss!

Flickorna sover, Chrille är på casinot och spelar poker med jobbet. Då passar jag och Love på att mysa i soffan! Vi kikar på halv åtta hos mig och käkar vindruvor, mysigt med kvalitetstid tillsammans UTAN jobbiga småsystrar!


Systrarna bus!

Gör man inte som pappan säger, ja då sätter han upp en på skåpet och då får man sitta där tills man blir snäll!


Fortfarande sjuk

Lill är fortfarande sjuk. Febern håller ett fast grepp om henne och hostan likaså. Var faktiskt upp med henne till vc för att kika hals och öron samt lyssna på lungor, ja hon har ju haft feber sen i fredags, men det såg ok ut. Hon var lite röd i både öron och hals men inget som tydde på inflammation. Idag har hon varit hos farmor medan jag jobbade och imorgon får hon hänga med sin mormor. tänk vilken tur vi har som har så fina människor som ställer upp för henne/oss. Vi är så tacksamma!


Kvällsfika hos Janssons!

Lykke äter päronyoghurt och Love äter hemmagjord äppelkräm. Till efterrätt ville de ha lite oliver att smaska på, så det ska de få äta uppe i soffan och mysa till det lite.


Lillan är sjuk

Lill hade feber när jag hämtade henne från dagis igår. Som tur var så slutade jag jobba klockan 13 och åkte och hämtade hem mina trollisar direkt efter. Annars hade de nog ringt efter mig. Ja, hon var inte supersjuk då jag hämtade henne. Lill har som sagt fortfarande feber men håller ändå modet uppe med hjälp av hennes kompis, Alvedon. Nu har hon precis somnat så då ska jag gå ut och kika på pappas pengar tillsammans med mina andra älsklingar! Trevlig lördag!


Omelett!


Robot!

Tror ni jag blev lite paff när jag skulle hämta hem Love från förskolan och såg att han hade förvandlats till en robot!


Hjälpredan Lykke hjälper till!

Tur att hon har på sig sina öronbryn, som hon själv kallade det, för annars får man ju ont i öronen!


Perfektion!

Detta är vad jag kallar för en perfekt sockerkaka! Den såg inte bara god ut, den smakade ljuvligt också!


Kul med geggamojja!


Korvälskarn Lill!


Nytvättad bil!


Mums med mellis!


Tjejen som sov sig igenom hela handlingen!


Så här trött blir man efter att ha badat på badhuset!

Efter tandläkarbesöket med Lykke, drog vi till badhuset. Lill, ja Love och Lykke också, älskar verkligen att bada. Hon är helt vild och galen, kastar sig ut från kanten och bryr sig inte ett dugg om hon hamnar under vattnet och får en kallsup. Vi brukar dra till Timrå och bada, för då kan jag bada med alla kidsen själv. Eftersom att både love och lykke bottnar i mellanbassängen kan vi leka och härja bäst vi vill. Sen brukar vi avsluta med ett besök i den varma bubbelpoolen! Nu är vi och fikar hos min mormor. Oj vad vi har hunnit med många saker idag och klockan är bara lite över två.


Lite lördagsgodis på en söndag

Efter en prommis i solen vilar vi nu hemma på baksidan och smaskar på det kvarglömda lördagsgodiset


Prima ballerina!


Lill målar!

Överallt!


Work in progress!

Nu ryker hallgolvet!


Fredagsmys, utan barn!

Love sover över hos farmor och farfar och flickorna hos mormor och morfar. Det firar vi med sushi och vitt vin! Trevlig helg!


RSS 2.0