Lätt fixat!

Så där ja, angående mitt förra inlägg så gick det i uppfyllelse. Ja, vi har försovit oss, vaknade nu, så jag hinner inte till skolan nu, ja, jag vill ju inte stressa ihjäl mig heller!

Snön har iaf slutat att falla och kylan har tagit över igen....vräker inte snön ner så har kylan ett grepp om oss.. herregud är det jag som har blivit tant på senare dar eller?!

Nu blir det frulle och den smakar alltid bäst på veckans bästa dag!

Ingen lust

Usch, jag har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon. Snön vräker ju ner! Vem vill  liksom pulsa i snön och vara i skolan i en och en halvtimma för att sedan pulsa hem igen....inte jag iaf!


Måndag

Då var måndagen snart slut och jag känner mig lycklig. Lycklig för att min älskade man har fått kommit hem! Därför så struntar jag i att skriva ett långt inlägg och fortsätter att tjusas med min man istället!

På återseende!

Veckoplanering

Eftersom att det går magsjuka på Loves dagis så håller vi honom hemma imorgon, för att på tisdag och onsdag är det ändå studiedagar ,så vi hoppas på att alla ungar har blivit friskatills på torsdag!


Måndag: Kyrkis i Kovland och sen en tur till Birsta.

Tisdag: Kyrkis i stan och sen skola klockan 13 eller var det 12:30?

Onsdag: Lunchdejt klockan 13!

Torsdag: Skola från 08:30-17:00

Fredag: Skola 08:30-11:30

Lördag: Badhuset?

Söndag: ?

Usch, jag blev så sjukt trött nu och orkar därför inte skriva, det liksom låser sig i huvudet på något konstigt sätt. Jag får väl skriva mer imorgon istället!

Hoppas hoppas hoppas, att Christian kommer hem snart!

Hepp hepp!

Otur

Hur mycket ska vi behöva, eller vi, Christian, stå ut med?! Det visade sig att han, som grädde på moset, blivit blodförgiftad. När ska allt elände ta slut liksom?!?!

Tentan idag tror jag gick bra, men jag ska väl inte ropa hej förrens jag fått tillbaks den. Det är iaf väldigt skönt att den är gjord så att jag kan njuta av helgen som är kvar! Synd bara att jag måste spendera den utan min älskade man bara.

Idag har vi varit ute mycket och det är ju så härligt att vädret börjar bli mildare igen och för att inte tala om ljuset. Det är nu ljust ute tills lite efter klockan 16 och det ju så härligt, man blir ju så glad och pigg!

Vi spenderade eftermiddagen hemma hos mor och far. Först var vi ute i lekparken och lekte sen åkte vi lite spark. Snacka om att det är perfekt sparkföre nu, det var sjukt kul att åka!

Efter middagen åkte jag och Love till sjukhuset för att hälsa på Christian en stund. Love var frågvis och  frågade om pappa hade ont när han fick medicinen i armen. Men varför får han medicinen i armen då? Vad menar du då osv. Han har verkligen blivit en frågvis herre på sistone. Något annat som han säger hela tiden, typ jämt, är dumma. Dumma mamma, dumma Lykke, dumma pappa. Vi tog upp det med dagispersonalen och de svarade att det är något som går nu, alla barn pratar bara om dumma hela tiden. Så det går väl över snart får vi hoppas....

Näe, jag ska nog gå och slagga nu. Jag har sovit så oroligt de senaste nätterna och det är ju inte så konstigt. Det har varit så många tankar som snurrat i huvudet på mig om tentan och Christian. Men inatt hoppas jag på att få sova gott.

Avslutar med en liten bildserie på de två finaste ungarna i världen!


Då tiden inte räcker till....

Bloggsuget finns där men inte tiden....förstår egentligen inte varför jag inte gått och lagt mig än, jag har ju tenta imorgon. När Christian var som sämst hoppade jag över Mikrobiologitentan så det är den som jag ska göra imorgonbitti. Det känns väl sådär om jag ska erkänna, har inte alls pluggat så mycket som jag borde ha gjort, men jag chansar och går dit och ser om jag kan skrapa ihop till ett E. Och vadå, om jag inte klarar den så får jag väl göra om den då!

Igår blev Christian inlagd igen....usch vad jag saknar honom! Jag hade nästan glömt bort hur jobbigt och tråkigt det var då han var borta den där månaden han låg inne på sjukhuset förra gången. Tror jag ska smygbe till gud att han kommer hem snart igen!

Jag har nu bestämt mig. Det blir studier på 100%. Förra veckan hade jag bestämt mig för att plugga 50% och vara mammaledig de resterande 50% men nu kör jag på, fullt ös bara! Det känns otroligt bra då vi precis har börjat en ny kurs som verkar vara väldigt rolig. Sen är det ju fem veckors praktik den här terminen också, jippi!

Härligast är nog att jag kommer att vara mammaledig hela sommaren. Jag ska bara mysa, leka och bada med mina barn och man såklart! För att till hösten skola in Lykke på dagis och jag hoppas verkligen att hon får plats på samma dagis som Love. Jag snackade med hon som fixar platserna och hon berättade att det är fyra barn ( alltså syskon till barn som redan går där, de har syskonförtur) före Lykke, men vi får reda på det i maj så jag ska nog passa på att be om det också!

Näe, jag ska nog natta kudden brevid en sovandes Love, som tar alla chanser i världen att sova, i vår säng då Christian är borta. Jag tycker bara att det är mysigt jag!

Klockan nio sitter jag och skriver tenta så håll tummarna för mig!

Tänkte att jag skulle visa lite bilder på hur stor Lykke blivit också men jag orkar inte vänta på att de ska laddas upp, tar ju sån tid ju!

Godnatt!

RSS 2.0