I´m in love!

Mitt hjärta smälter.Lykke gav mig just det första leendet!

Nu ska vi klä på oss och gå ner på stan!

Trevlig fredag!

Granen står så grön och grann i stugan


Vår fina julgran!

Så till er alla och från oss alla

en riktigt GOD JUL!!


NÄe, nu ska jag ta med mig Lykke liten och gå och sussa. Imorgon ska v,i, jag och Lykke, göra stan med systeryster och Siggeplutt medans killarna åker till Drakborgen på lekdejt med Jens och Ture från öppnaförskolan!

Godnatt godnatt!



Sjukstuga

Idag råder det sjukstuga här på Nygatan.Christian är trött i kroppen och risig i magen. Love är snorig och hostig. Jag och Lykke däremot, vi är pigga som nötkärnor! Jag är iaf pigg, Lykke hon, ja, hon sover mest hela tiden, men hon lär väl vakna snart för en bit mat, eller en slurk mjölk kanske man ska säga.

Just nu är det nästintill knäpptyst i vårt hus, det enda som hörs är suset från datorn. Alla sova, släckta äro ljusen......det känns ganska fridfullt att sitta här, i skenet från ljusen och den fina granen, och knappa på datorn alldeles själv. Idag blir det en slappdag. Vi har ju visserligen tvättstugan nu, men det är inget som tar musten ur en. Oj, på tal om must, värst vad jag blev sugen på det nu då.....vi har ingen hemma, men vad gör väl det när det finns så gott vatten i kranen!

Nu hör jag Lykke, dags för mat! Nu blir det en liten paus, återkommer om fem röda!

Sådärja, då var det avklarat! Hon är en riktig snabbätare och givietvis somnade hon om igen.

Idag fyller Lykke en månad, eller inte än, utan 20:58 i kväll blir hon en månad. Tänk vad tiden går fort! VI var på BVC igår för vägning och mätning. Hon har gått upp från 3752g och väger nu 4210g och mäter 56cm, stora tjejjen! Nu ska vi inte dit förrens om 3 veckor igen, ja eftersom att hon går upp som hon ska och följer kurvorna fint så känns det ganska skönt att slippa behöva springa dit varje vecka, sen är det ju annat när det är andra barnet, man känner sig trygg i sig själv osv.

Jag kanske borde börja fixa lite lunch. Tror att jag ska göra upp korvsnärten som finns kvar till korvstroganof och ris, mumma! Love har ju ätit som en myra de senaste dagarna och det känns inte bra, men vadå han är ju lite sjuker och då brukar ju inte matlusten vara på topp, det vet man ju själv. Men det känns ändå inge bra när han äter dåligt, han är ju så liten i sig därför finns det ju inget att ta av och han blir ännu mindre....hoppas han blir frisk snart!

Nu är det inte länge kvar tills julafton och som jag längtar! Jag har värsta julfeelingen i kroppen och känner mig glad, pigg och upprymd, jag ÄLSKAR julen med allt vad det innebär!

Ho ho ho!
Santarina!

Pannkakor

Nu är lunchen precis uppäten och som rubriken lyder så blev det pannkakor idag. Ibland får man liksom ta vad man ha i kylskåpet, och idag,trots att jaginte är ett sånt stort fan av rätten, blev det pannkakor. Både Love och Crill blev glada och mumsade som bara den!

Mätta och belåtna har de nu gått och lagt sig för att sova nap medans jag sitter här vid köksbordet och Lykke ligger brevid och sussar gott. Snacka om att vår lilla böna kan sova. Igår sov hon nästan hela dagen vilket resulterade att hon ville vara uppe och snacka med mig inatt mellan 01:30-03:00....men eftersom att jag har världens bästa man så sov vi igen det nu på morgonkvisten, så jag känner mig utvilad iaf!

Dagens planer är inte många. Åka och handla samt dra en repa förbi Erikshjälpen då det var alltför länge sen vi var där. Det är några saker som vi är på jakt efter så håll tummarna att vi hittar de!

Imorgon är det dags för BVC igen och undra sa flundra om vår lilla tös har nått 4kg nu? Jag skulle tippa på det då jag märker att hennes lår har blivit en aningens tjockare, goos!

Själv så har jag gått ner liite lite mer, men det återstår ändå 15kg för att jag ska vara nöjd och fit for fight igen! Jag känner mig dock inte så stressad av att gå ner alla kilon, det tar den tid det tar.....ojojoj, vilket vuxenresonemang, börjar jag bli vuxen nu? Räknas jag som vuxen nu då jag är gift och har två barn? Näe, tänkte väl det, man måste visst ha hus först också va.....

På tal om gift. På lördag firar jag och Chrill ettårig bröllopsdag! Det ska givetvis firas med middag och mys. Så barnvakt till Love och Lykke är ordnad och bord bokat!! Guud vad detta år gått fort, dagarna flyger iväg och jag är minst, om inte ännu mer kär, förälskad, betagen, förtjust, betuttad och tänd på min älskade man!!

Nu ska jag plocka bort efter lunchen!

Tjingeling tingeling!
 
 


Måndag

Herregud vad tiden går fort! Snart är julen över vilket betyder att Chrill snart börjar plugga och jag ska vara ensam med båda barnen....iaf i en månad innan Love börjar på dagis....pirrigt värre, jag hoppas att jag kommer att klara av det bara....men hur är det man brukar säga, "allting går,utom bebisar och tennsoldater", så visst kommer det att, på ett eller annat sätt, gå!

Nu softar vi, Love målar, jag surfar medans Chrill och Lykke dansar till The Plan, underbart är bara förnamnet på hur mysig det är att få vara tillsammans!

Vi ska snart börja klä på oss och gå ner en sväng på stan. Vi skulle behöva låna lite nya böcker till Lovegos och vem vet, det kanske blir en fika också!

Granen är nu klädd och står här brevid den öppna spisen och lyser, det är så mysigt och denär sååå fiiin!! Love tyckte att det var sjukt kul att klä granen, tur att vi bara har plastkulor, annars hade vi inte haft så många hela kulor kvar.....Jag lovar att lägga in en bild när det ärnågon tagen.

JO, vi var ju på julbord häromdagen, najs mat och hur skönt som helst att få sitta och käka i lugn och ro, Love var hos farmor och farfar, utan att behöva springa efter mr virrvarr! Lykke skötte sig exemplariskt och sov hela tiden, snälla unge!

Lite i bilder på Lykke:

Lykke Livia Jansson







Bilder från Julbordskryssningen på MS/Medvind

Darling!

Land i sikte!

Jag


Chrill


VI!

Bäst att ta tag i dagen och börjar klä på sig!

SES!



I kväll smäller det!

Som jag älskar fredagar och dess tv-program!  För tre fredagar sedan började det, mitt absoluta favorit program, På Spåret! I LOVE IT! Kalla mig tant som ser detta program som går på SVT1, i don´t care, för I just Love it! Idol kan ta sig i brasan då På spåret kickar ass!

Nu har vi käkat middag, falukorv och med hemmagjort potatismos, nam nam! Ingen vidare fredagsmiddag kanske men vad gör väl det när det är så gott!

Vi softar, jag framför datorn, Lykke i vagnen och killarna i lekrummet.

Jag har faktiskt varit ute på en prommis, det blev en kortis men bättre det än ingen alls. På vägen hem gick jag och handlade korv, en tidning, mjölk, grädde och några ny hyacinter då vara gamla snart blommat ut. Det snöade hela tiden och jag njöt som bara den! Men snacka om att det är halt ute i backarna, jag vet inte hur många bilar som inte kom upp för alla branta backar här på Södermalm.

Jag gjorde ett litet uppehåll i bloggningen för att fika lite peppisar och mjölk med mina älsklingar, mmmmmmmumma!

Nu ska vi kika lite på Bollibompa!

Imorgon är det julbord och det ska bli sååå smaskigt!

Tjarå!

Prickig korv

Killarna är på kyrkis medan jag och Lykke softar hemma. Vi sov länge, härligt med lite egentid! Hungriga som vargar gick vi upp och käkade frulle, jag åt mackor med avokado på och Lykke fick den obligtoriska milken. Mätta och belåtna började vi att plocka iordning här hemma, vad kommer alla sakerna ifrån egenligen? Jag tycker att det är ett ständigt plockande, kläder här, leksaker där osv.....

Nu är vi färdiga sen några minuter tillbaks. Vi har det julfint här hemma nu! Det enda som saknas är granen, men den ska vi nog klä imorgon tror jag. Ja, det är ju nu man vill njuta av den och komma i stämning inför julen. Jag tar hellre in den tidigare och njuter av den nu och kastar ut den tidigare, svammel svammel, ja men ni fattar va?!

Något som verkligen får och har fått mig i skön stämning är all den snö som kommit. Det snöar ju för fullt ute nu, tror faktikt att det snöat hela natten, lovely, och vi hoppas att det fortsätter!!

Idag står det inget i agendan. Det blir nog bara en soft pysslardag hemma. Jag har lite gardiner som måste sys om och sättas upp i sovrummet sen är det lite annat som ska fixas och trixas, så det blir mysbraxer på hela dagen lång! Jo, en prommis skulle sitta fint också, kanske tar jag mig ut när killarnan kommer hem? Det gäller ju att passa på när Lykke sover för hon får stanna hemma, annars måste jag ju slita som ett djur med vagnen.....lat, njae, lite kanske....men allvarligt, det är faktiskt ganska skönt att få komma ut SJÄLV också.

Igår hade vi hen heldag i Birsta. Tanken var först att vi skulle åka på drakborgen på förmiddagen, leka och käka lunch där för att sedan dra vidare mot IKEA och Birsta. Men eftersom att vi kom iväg så sent så skippade vi Drakborgen och styrde mot IKEA istället.

På IKEA strosade vi omkring i lugn och ro. Love fick stanna och leka, undersöka allt det han ville, ja, vi rättade oss efter honom eftersom att vi inte hade någon stress. Så han lekte rövare på barnavdelningen tillsammans med alla andra barn. De åkte kana, hoppad på studsmattor och sprang jagis, kul att se de leka så bra!

När han lekt färdigt, eller när vi sa att det var färdigt, ja, vi var ju tvungna, annars skulle vi fortfarande vara kvar, gick vi och åt lunch.

Efter maten gick vi och handlade de saker vi skrivit på vår lista. Som tur var så somnade även Love så vi kunde gå över till Birsta och strosa i lugn och ro. Vi shoppade både det ena och det andra, en ACNE-kavaj till mig, en julklapp till min kusin Niklas, en julklapp till Chrill samt lite smått och gott från Apoteket. Vi strosade omkring medan tiden flög iväg och var redan middagstid, så vi käkade middag på Birsta. Det blev asiatiskt, mumma! Jo, Love sov inte så länge som till middagen utan han vaknade några timmar tidigare. Han sprang omkring och kikade på allt och alla samt åkte rulltrappa. En rulltrappa står nog högst upp på hans önskelista till tomten nu....det är ju så kul!

Nåja, mätta och belåtna samt ganska trötta på Birsta gick vi över itll Coop och handlade. Sen åkte vi och överaskade Loves farmor och farfar med ett besök!

Det var gårdagen det!

Lykke aka prickiga korven....Det är nämligen så att Lykke har gått och blivit prickig, japp, hela ansiktet är fullt med prickar. Det blir ju så efter några veckor, att nyfödingen får prickar, vissa mer och andra mindre. Lykke hade turen och fick massor, så hon ser ut som en liten prickig korv, en gullig sådan! Varför då? Jo, det är mina hormoner som överförs till henne via mjölken och det resulterar i fina prickar....jag hittar inte igen den där mackapären som man sätter in minneskortet från systemkameran i, så ni får allt vänta på bilder.

Nu ska jag nog ta och göra lite lunch, för magen börjar kurra!

God bye!

Då ska vi se

Det gick toppen på BVC idag! Love var verkligen hur dukig som helst, han grät lite när doktorn stack honom men sen slutade han ganska tvärt när han fick blåsa såpbubblor. Duktiga älskligen vår!

Han vägdes ju också. Vågen visade idag 10,85kg och han mätte 87,5cm. Han följer sina kurvor fint och fick många beröm på talet! Vi är stolta föräldrar kan man säga!

Lykke då. För henne stannade vågen på 3940g och hon mätte 53,5cm. Även hon följer sin kurva fint och ingen annan än jag är gladare att hon gått upp så pass mycket!

Efter BVC åkte vi till korvmojjen och köpte korv. Vi var så sugna och det var ju mellistajm så då passade det bra med en korv! Medan killarna satt kvar i bilen gick jag på apoteket och handlade lite förnödenheter. När vi var färdiga åkte vi och hämtade ut ett paket på posten. Chrill hade beställt t-tröjjor från staterna, så nu har han haft modevisning för mig och Love.

Om några minuter ska vi ge oss ut igen. VI är bjudna på middag hos Vikströms, det blir trevligt det! Kul för killarna att leka lite, det var ju ett tag sen nu eftersom Love varit sjuk. På tal om sjuk så håller vi tummarna nu att Love inte blir alltför påverkad av sprutan, vi ska ju på julbord på lördag och då ska Love vara hos farmor och farfar medan vi frossar. BVC-sköterskan sa att det kunde ta ända upp till 10 dagar innan det, om det, ger något utslag, så vi får väl vänta och se.

Nu ska jag surfa skor. Jag har en idé men vette sjutton hur jag ska finna de!? Sen är jag bra sugen på att åka till Sthlm och shoppa i mellandagarna....vi skulle behöva handla några fler cheap monday-jeans till Lovegos samt att jag skulle vilja fynda lite kläder till mig själv....men vi får väl se hur det  blir med det!

Sees!


Blivande skateboardproffs månne.....

BVC-dags!

Idag är det dags för Lykkes andra besök på BVC. Förra gången vi var där vägde hon 3700g och mätte 53cm så idag tippar jag på att hon kanske väger runt 4000g, hoppas jag iaf! Hon är, precis som sin bror var, en baddare på att käka snabbt, 10 minuter sen är det färdigt! Sen rapar hon som en karl och spyr som jag vet inte vad. Love åt också snabbt men han både kräktes och bajjade sällan. Lykke kräks och bajjar en hel del kan jag lova, jag vet inte hur många bajjblöjjor vi byter per dag...nog om det nu.

Det är dock inte bara Lykke som ska vägas och mätas idag utan Love också! Han ska på sin 18-månaders kontroll och i den är det även inräknat en MPR-spruta, dvs Mässlingen, Påssjuka och Röda hund. Jag skulle uppskatta att Love väger runt 11kg nu och är runt 86cm lång, det ska bli kul att se!

Efter BVC-besöket tror jag att jag och Lykke ska ta en tur till Birsta, jag vill gå på Monki samt kika i lite andra butiker. Nu när man inte har magen kvar vill man ju förnya sitt klädutbud lite. Jag ska dock inte köpa några nya brallor, inte än iaf, jag måste gå ner några kilon till! Däremot så är jag i behov av tröjjor helst amningsvänligs sådana....och hur lätt är det om man inte vill ha på sig skjorta hela tiden?! Köper man t-tröjjor så förstör man de i halsen och alldeles för u-ringade tröjjor vill jag inte ha....men men, några tröjjor kanske jag hittar.

Bäst att ge lilla kickan lite käk!

Tjing!

Grattis mor!

Idag fyller min mami 51 bast och det ska firas!

Vi har nu, medan båda barnen sussat, hunnit duscha och fixat till oss för kalas, så nu väntar vi bara på att vår älskade Love ska vakna. För Lykkes del så spelar det ingen roll om hon är vaken eller sover när man klär på och av henne, sjusovarn!

Nu på förmiddagen har vi softat. Vi sov ända till kvart över nio imorse så vi känner oss utvilad idag! Men iaf, vi käkade frulle och klädde på oss för att gå en liten prommis. Herregud vad kallt det var ute! Kylan tog ett stadigt grepp om våra kinder så det blev en kort prommis till det dagis där Love ska börja i februari och sen hem igen.

Väl hemma var det dags för lunch, idag blev det Loves favvolunch också, blodpudding! Vi käkade och sen kikade vi litte på Alfons Åberg och sen var det dags för att sova nap. That´s it, så nu sitter vi här och väntar och väntar.....

Jag ska nog ta och packa iorning skötväskan nu!

Hörs ikväll!

Tjing!

r r r r r r rutschkana




Se upp i backen, tusen hål i nacken!

Hej mitt vinterland!

Imorse vaknade vi, 08:15, av att telefonen ringde. Chrisitan sprang upp och svarade. Efter några minuter kommer han in till oss som fortfarande låg kvar i sängen och berättade att Love fått en plats på ett av de dagis som vi så gärna ville att han skulle gå på. Gissa om vi är glada för det! Så den 11 februari kommer Love att börja på ett dagis som ligger några hundra meter från vår bostad, jihoo!! Dessutom så går ju Loves polare Frallan där också, fy sjutton vad vi är glada!!

Några glädjerop senare gick vi upp och käkade frulle. Snön föll och det var några minusgrader ute så vi bestämde oss för att åka och hälsa på min mamma och pappa en sväng. Loves hosta har blivit mycket bättre samt att snoret nu börjar bli genomskinligt, så han är på bättringsvägen vilket känns skönt!

Nåja, väl framme hos mami och papi gick vi med Lykke, mami skulle passa henne medan vi tog en sväng med sparken. Vi ville inte vara ute så länge så vi gick uppför backen och åkte spark ner en gång, sen gick vi in och busade, åt mat och fikade gott. Love hjälpte mormor att baka lussebullar också, eller iaf grejja lite med mjölet vilket var så skoj!

Pics:

Liten Love väntar på att få åka spark!

Familjen knas på äventyr!

Fina killar!

Min fina make!

Baka baka liten kaka......oj, så skoj det är att baka!

Japp, det där var lite bilder från vår dag idag. Jo, jag ska lägga upp en film också, det är när Love åker sin nya rutschkana, men det går så trögt på youtube, men den kommer soon!

Nu börjar lilla Lykke vakna till för det vankas käk!

Ikväll är det tvmånda = Halv åtta hos mig samt Livet i Fagervik!

Hej!

Förkylt

Hemma hos oss finns det två små förkylda barn. Både Lykke och Love är drabbade. Lykke är dock "bara" snorig men det är nog så jobbigt för en nyföding. Love är också snorig och har en sjuhelsike hosta. På dagarna är den väl ändå helt ok då han springer och rör sig men på nätterna blommar den ut och han hostar som bara den, stackars liten! Vi behandlar honom med mollipeckt (hostmedicin) och näsdroppar så om vi har tur är hostan och snoret snart ett minne blott.

Jag googlade och läste lite om hosta och barn på nätet igår, där kunde jag läsa om att det var bäst att hålla barnen inne då vädret var kallt och fuktigt ute, så vi är inne och leker för fulla muggar istället. Idag hade det dock varit skönt att få komma ut på en prommis då vädret är superfint och solen strålar! Det hindrar ju iof inte mig från att gå ut på en prommis själv det gäller ju bara att Lykke är nyäten först så efter lunch ska jag nog ge mig ut på en timmes prommis!

Nu på förmiddagen har killarna varit och handlat en cirkelsåg och lite annat grejs så som en näsfrida. Christian håller på att bygga en rutschkana till Loves rum så de är mest där hela dagarna och skruvar och grejjar och gissa om att Love älskar det!

När killarna åkte till affären bäddade jag ner mig själv i soffan för att kika lite film. Lykke hon sov snällt i vagnen sin ochsover fortfarande gott.

Näe, nu orkar jag inte skriva mer. Jag har precis ätit upp lunchen som min man kom och gav till mig och jag blev för mätt och trött för att orka skriva mera. Nu skajag bara ligga och vila och vänta på att lilla Lykke ska vakna för att käka och sen då blir det prommis i strålande sol!

Hepp!

Snorigt

Love har gått och blivit snorgi och hostig. Det är ju inte så kul nu när vi har en nyföding i huset, jag hoppas verkligen inte att hon smittas.

Idag har jag för fösta gången, sedan Lykke kom till oss, varit ensamen hemma med båda barnen. Christian skulle på lite ex-jobbs information, så jag skulle vara ensamen hemma under tiden.

Runt nio åkte Chrill, då sov Lykke och jag Love passade på att mysa framför tv:n och barnprogram. När myrorna började bli för många i Loves bak, började jag att klä på honom sina kläder, sen gjorde jag i godan ro iordning mig själv. Jag plockade fram både Loves och Lykkes utekläder och la de i små högar på golvet, jag hade ett litet mission och det var att försöka få med mig själv och båda barnen ut på en liten prommis ner till stan. Iaf, när klädhögarna låg färdiga på golvet, packade jag iordning vagnen och nu var det bara att vänta på att Lykke skulle vakna för att käka.

Lite innan tio vaknade Lykke varpå jag gav henne käk och bytte kläde och blöja, Love var också med bytte blöja såklart. Vi hade verkligen tur som inte blev nerbajsade av Lykke för hon kan nämligen bajja hon! Men när hon var ombytt och klar så började jag att klä på henne ytterkläderna och la henne i vagnen. Lite missnöjd var hon allt, men vad ska man göra, det är bara att igonorera och fortsätta med barn nummer två.

Det gick supersmidigt att få på Love kläderna och sen satte jag honom i vagnen. Vid det här laget var Lykke riktigt förbannad och ville verkligen inte ligga i vagnen. Men jag skyndade att klä på mig själv och sen gick vi ut! Väl ute så knäppte jag åkpåsarna till båda barnen och satte på regnskyddet, ja det snöade för fulla muggar. När jag gjort allt detta så var båda barnen tysta och innan jag gått mer än några meter så sussade båda två, underbart! Jag styrde vagnen mot stan för att gå på Lindex. De har ju en vara varje dag som man får köpa till ett schysst pris och idag var det pyjamas och nattlinnen för 49:50kr. Love har ju växt som sjutton den senaste tiden och lider därför av pyjamasbrist så jag köpte två pyjamaser och ett nattlinne till honom! Sen gick jag hem igen och snacka om att man får bra träning av att gå med dubbelvagnen uppför alla dessa södermalmsbackar!

Halvvägs mötte jag upp min älskade man och vi fortsatte att gå på en liten prommis i snön! Det är så skönt att promma men får en sån energi!

Nu vaknar Lykke och vill ha käk!

Hej!

Snö

Som det har snöat. Det började snöa igår på eftermiddagen och det snöade nästan hela natten, iaf fram till ett då jag var uppe och ammande. Det måste ju ha kommit någon decimeter iaf, härligt! Det som är lite mindre härligt är ju plusgraderna samt att det regnar....så alla snö som vi fått kommer väl töa bort....tråkigt för jag vill ha snö, massor med snö och flera minusgrader!

Igårkväll ställde jag mig och bakade lussebullar och jag måste säga att de blev riktigt lyckade. Jag gjorde de inte så stora denna gång utan mera lagom. Jag satte degen runt åtta så jag fick sjukt brottomt att baka ut bullarna innan det var dags för husfruarna på tv. Så jag fick springa lite fram och tillbaka för att sätta i och ta ut bullarna ur ungnen, men lite motion skadar ju aldrig!


Nam nam!

Idag på förmiddagen gick vi ner till stan en sväng. Jag skulle ju dit igår men ändrade mig i sista sekund och följde med syster, Sigge och mor till min mormor och morfar istället. Det var bara jag och Lykke som åkte iväg, killarna lämnade vi hemma för att Love hade precis somnat efter kyrkis och ibland är det ju skönt att åka iväg lite själv liksom!

Jaja, idag då. Love somnade som vanligt på vägen ner till stan. Så vi uträttade lite småärenden varpå vi gick hem igen. Och herregud vilket slaskväder det är ute alltså! Tur att jag har en man som är stark och orkar dra vagnen på alla oskottade trottoarer, dessutom är det ju sjukt halt också! Jag ska införskaffa broddar!!!

Nu är killarnan och handlar, Lykke sover och jag sitter här, härligt! Jag sitter och funderar på om min farmor och farfar verkligen kommer att komma och hälsa på idag. Jag antar att de skippar det eftersom att vädret inte är det bästa, men jag hoppas att de kommer! De skulle in till tandis och då tänkte de passa på att komma och hejja på Love och Lykke också.

Vi har inhandlat en liten kavel till Love nu så i eftermiddag blir det pepparkaksbak! Jag antar att det, för Loves del, betyder äta deg, men vad gör det, det är ju bara mysigt att göra saker tillsammans!

Jo, jag Lovade ju att lägga in en bild på Christians senaste kreation, insynsskyddet!

Tada, tjusigt värre! Jag är supernöjd!

Näe, nu ska jag gå och göra något vettigt!

Tjenixen!


Världens finaste storebror!



tisdag

Här sitter jag i soffan och myser. Jag är helt solo hemma, eller Lykke är ju här också men hon slaggar i storebrors säng. Killarna gick till kyrkis tidigt imorse och tanken är att jag också ska pallra mig ner till stan. Men det tar liksom lite emot att väcka en sovande skönhet....hon ska faktiskt snart käka så efter det ska jag passa på att byta blöja, klä på henne och gosa ner henne i vagnen.

På stan idag ska det shoppas följande:

  • Kavel till Love. Det måste vi ha till eftermiddagens pepparkaks- och lussebak.
  • Pyjamaser till Love. Christian sorterade ur Loves garderob i förrgår och herregud vad mycket kläder han rensade bort! Love har verkligen växt som ogräs den senaste månaden!
  • Bodysar i neutrala färger till Love
  • Beställa vedkorg?! Iaf fråga om de kan beställa hem en till oss.
  • Lummer dvs om de säljer det på torget.
  • En schysst burk som vi kan ha våra peppisar i.
JO, tyget som jag ska sy köksgardiner av kom idag.! Men man kan inte hämta ut det förrens efter klockan 17, så då får det väl bli en till prommis till stan då igen då. Men eftersom att jag ska minska i vikt så gör det väl inget.

Jag har även räknat ut att om jag ska hämta och lämna Love på dagis, förresten har jag sagt det, att Love fått dagisplats? Jorå, han har fått en dagisplats, dock inte på de vi sökt utan ett annat dagis, men vi får ta det tills det blir någon ledig plats på de dagis vi sökt, för han måste få börja på dagis nu. Men iaf, det dagiset ligger 3.4 kilometer från vår bostad så om jag lämnar och hämtar honom kommer jag att promma ca: 1,3 mil per dag! Och om jag ska göra det tre gånger i veckan, han kommer få ju att gå 15 timmars alltså tre gånger i veckan, så kommer jag sammanlagt att gå lite mer än 4 mil i veckan, så jag behöver ju inte oroa mig för att inte gå ner i vikt om jag säger så!

Nu ringde killarna och berättade att de är på väg hem. Så jag tänkte laga lite lunch till de då!

Jo, Love och Lykke var på sin första julskyltning i helgen också. Love fick både tuta och ballong. Men tutan är han lite rädd för den hållar han bara i eller förstör. Synd att vädret sög, det regnade, för annars hade man liksom fått lite mer julstämning men det var mysigt iaf. Tomtarna som bodde i de små husen vid vängåvan var en hit enligt Love!

Efter julskyltningen åkte vi till Chrilles föräldrar för att käka kombinerad advents och födelsedagsmiddag då Christians pappa fyllde 59år! Det var mysigt och god mat! Mina päron var också där, så Love hade fullt sjå med att busa både med mormor, morfar och farmor, farfar och farbror Tobbe såklart!

Annars så funkar allt toppen. Hon är fortfarande snäll och sover för det mesta. Hon brukar ha en liten vaken tid på kvällen från åtta tills vi lägger oss men sen sover hon hela nätterna, men med käkuppehåll var tredje timma, så jag är ganska utvilad på morgonen.

I helgen har vi haft fullrulle! MIddagsbesök i både fredags och lördags, kul kul!

Nu kom de visst hem! Bäst att laga lurre!

Tjing!

RSS 2.0