Nu kokar jag snart över!!!!

Detta är tredje gången som jag får sitta i försäkringskassans telefonkö!!! De har alltså inte hållt det dom lovat och betalat ut mina pengar, jag håller på att bli GALEN!!!! Jag har alltså suttit allt som allt i telefonkö i en och en halv timma!!! FY FAAN, säger jag bara! Nu tänker jag absolut inte lägga på förrens utbetalningen är utförd! Jag kommer alltså att VÄGRA lägga på förrens de säger att det är klappat och klart. Jag ska dessutom (borde ha gjort det i första läget) ta reda på vad personen som jag talar med heter samt dennes direktnummer, för OM, jag sa, OM det blir FEL igen, lättare ska kunna nå personen och INTE behöva sitta 30 minuter i kö!

WOW, jag har plats 196 i kön! JÄVLA F--T K-K FÖRÄKRINGSKASSAN!!!!

Näe, nu måste jag ta och lägga på för att drickal lite vatten innan det är dags att GORMA åt den stackars personen som svara idag, stackars sate, kommer få en ganska otrevlig start på denna vecka......men jag är så fly förbannad!!

Hej

Trött

Jag är supertrött och borde antagligen ha gått och lagt mig för länge sedan....men det är hela tiden något som jag kommer på att jag bara måste göra innan jag går och lägger mig osv.

Jag har iaf plockat fram Loves och mina kläder inför morgondagen. Jag har packat in vagnen och skötväskan i bilen redan så slipper jag stressa med det imorgon samt slippa skita ner mig. Jag sitter nu och funderar på om jag kanske ska duscha nu istället för imorgonbitti, men jag tror att jag gör det imorogn istället, ja, det är ju så mycket skönare och så blir man ju pigg också! Japp, så får det bli!

Idag då. Efter att jag sprungit på stan och förlustat mig så åkte jag hem till Chrill och käkade godmiddag, han är duktig på att laga mat min man! Jag hade köpt med mig jordgubbar som vi käkade tillsammans med mjölk till efterätt, en hit tyckte både jag och Love!

När vi var färdiga och klockan slagit halv sex var det dags för Chrill att dra till jobbet och vi åka hem. Vi åkte dock inte hem utan till min farmor och farfar istället! Även denna gång köpte jag med mig 2 liter jordgubbar! Mumma! Denna gång avnjöts de tillsammans med grädde! Har jag sagt att jag gillar jordgubbar?!

Vid åtta åkte vi hem och la oss, Love somnade ganska snabbt och jag vilade i några minuter. Men nu sitter jag här...jag blir dock inte långvarig, har köpt tidingar som jag tänkte läsa i innan jag somnar.

Men då så, då säger vi väl godnatt då!


Mammas gosprupp!


Sångstund hos min farmor och farfar!

Jag kände för att bjuda på några bilder från dagen som var. Men nu, säger jag allvarligt godnatt!

Jävla Försäkringskassan!!!

Ahhhhh, sitter i telefonkö igen, jag har plats 249 i kön, det är 23 minuters väntetid, INTE KUL!! Allt detta återigen för ett fel som DE gjort! De har alltså lyckats ge min förlite betalt igen, för andra gången den här månaden!

Du har plats 177 i kön! Wow, det går framåt!

Jag har jobbat idag, så jag har nästan precis kommit hem. Jag hann bara innanför dörren då det var dags att natta en liten trött kille. Han somnade efter många blöta pussar och kramar så nu sover han gott i sin säng. Idag är det varmt ute och, peppar peppar, det blåser ingenting! Så jag tänkte att han sover nog godast i sin säng inne där det är svalt istället för ute i värmen.

När plutt vaknat ska vi ta bilen och åka bort till Chrill. Jag tänkte att jag skulle lämna av Love där för att sedan åka in till stan och utföra några ärenden, det är ju såå mycket lättare att få flänga runt själv och göra precis som man vill och prova precis allt som man vill utan att ha en ettåring som inget annat vill än att gå och springa överallt och ingenstans!

När jag väl är färdig på stan åker jag hem till Chrill och käkar middag tillsammans med honom och Loveplutt för sen, kl 18, ska han jobba igen och då drar vi hem till mina föräldrar. Då har jag som uppdrag att plocka fram alla kläder inför morgondagens bröllop som vi ska på.

Du har plats 84 i kön

Jag måste nog skynda mig på toa nu så att jag hinner gå innan det är min tur!

Tjenixen!




En snabbis då....

Har precis käkat kvällsfika då man blir så hungrig när man jobbat kvällen...hm....alltid bra med en ursäkt för att få i sig lite gofika! Ikväll blev det jordgubbar med mjölk, en macka med skinkost, en bulle och en kall burk pepsi! I know, nyttig var bara förnamnet!

När jag fikat färdigt kom jag ju på att jag skulle knäppa kort på maggen, så min mor fick agera fotograf.


Magen vecka 19


Nu ska jag ta och hoppa i säng men det skulle ju vara mysigt om min man, som är och spelar golf, kunde slå en signal till mig innan jag hinner somna!

Imorgon är det jobb som gäller mellan 7-12 och sen hem hämta Lovegos för att sedan dra in till stan och utföra några ärenden inför helgens bravader!

Jag avslutar detta inlägg med ett kort på världens finaste LOVE LEE!!





Godnatt godnatt gott folk!

Shopping!

Hej hej hallå!

Vi började dagen med att vakna, utvilade och pigga, klockan halv nio! Härligt! Vi käkade klädde på oss och åkte med mammsen till Birsta City och Ikea. Jag skulle ju hämta ut kläderna jag beställt från Lindex. Byxorna satt som handen i handsken så jag är glad!

Min mor handlade kläder till både Sigge och Love, tack tack!

När vi handlat färdigt var det lunch på ikea som hägrade. Vi hade då stött på Loves farmor och Doris så vi käkade lunch tillsammans allesammans, mys! Love fick dock inte sig så mycket av köttbullarna, utan grisade mest. Jag åt min mat som var väl sådär,är inte riktigt ett fan av ikea mat.

När vi käkat färidigt strosade vi lite varpå vi åkte hem. Ja, jag ska jobba ikväll så jag kände att jag ville hem och vila lite innan. Därför ligger jag här nu och latar mig. Min underbara son ligger också och sover så då är det bäst att passa på! Jag ska snart åka iväg dock, börjar 16:30-21:30 så Love får hänga med mormor ikväll!

Jo, just ja! J-vla försäkringskassan!!! Jag har pga ett fel som de gjort behövt sitta i telefonkö i 29 minuter, jag hade plats 343 i kön, innan jag fick komma fram!! De hade alltså gjort ett slarvfel och tänkte bara betala ut 1152kr till mig imorgon, KUL! Nåväl, jag ska väl inte tjata om det nu för nu är det ju löst! Men man blir liksom bara så förbannad över något som man själv skött så bra och de slarvat, de är ju dessutom inte så kända för att vara trevliga heller....serviceyrken, varför är alla så jäkla griniga?!?!?!

Nu ska jag ta mig en liten macka!

Tänkte ju knäppa kort på maggen idag, men har inte hunnit! Det kommer snart vill jag lova!

Tjipp tjipp!


Dagen som var i punktform

  • 08:08 Blev vi väckta av min far
  • 09:00 Käkade frulle
  • 10:00 Mötte upp Ulrika och Wille för en prommis
  • 11:00 Love somnade
  • 12:15 Syster och Sigge kom förbi
  • 12:45 Love vaknade
  • 13:00 Love fick lunch
  • 13:20 vi, syster, jag, Love och Sigge, packade in oss i bilen för att åka till farmor och farfar
  • 14:00 käkade surströmmingslunch
  • 15:30 jag och Love gick och la oss och sov en liten nap i farmor och farfars mysiga säng
  • 17:00 vaknade och var hungriga
  • 17:15 Love fick middag
  • 18:00 vi andra, jag, syster, farmor och farfar, åt middag
  • 19:00 vinkade hejdå till farmor och farfar
  • 19:06 parkerade bilen och gick in för att hälsa på vår brorsdotter Elicia med familj
  • 19:45 vinkade hejdå till Elicia med familj och styrde bilen hem till mor och far.
  • 20:00 jag, min mor och Love är ute och leker på gården
  • 20:15 vi tar en prommis i skogen med mors hund Scott
  • 20:45 Love får kvällsgröt
  • 20: 55 Love säger tack för maten och vill ner på golvet och leka
  • 21:05 borstar gaddarna på Love och byter om till PJ
  • 21:15 Love somnar
  • 21:30 jag ligger och surfar samt slökikar tv
  • 23:12 jag är trött så jag säger tack och godnatt!

Kvällsbloggning!

Love sover och jag ligger brevid och kikar tv samt slösurfar lite, jag borde egentligen sova då vi har en prommisdejt kl 10 imorgon,men jag känner mig inte tillräckligt trött än. Jag ligger och surfar hus och lite annat smått och gott! Jag skulle ju så gärna vilja veta hur det kommer att bli i höst. Ska Chrill göra sitt x-jobb, ska jag/orkar jag plugga en kurs, vart kommer vi att bo osv, många frågetecken som jag skulle vilja ha svar på , men i sinom tid så hoppas jag att vi får det.

Imorgon då, jo, då ska vi ut på prommis med Ulrika och hennes Wille. Sen när klockan slagit 13 ska jag, Love, syster och Sigge till farmor och farfar och käka surströmmingslunch, mumma! Sen på kvällen/eftermiddagen ska vi åka en sväng till Birsta City för att hämta ut kläderna som jag skickat efter från Lindex, kul kul!!

 That´s it! Nu ska jag återgå till surfningen!

Tja´rå!

Shopping!

Vi tog en sväng in till stan för att se om vi kunde hitta ett marinblått skärp till Christian som han behöver ha på bröllopet. Vi letade och letade men utan resultat. Däremot så kom vi inte hem tomhänta. Vi shoppade massor med andra saker...
  • En snygg skjorta till Chrill
  • En klänning till mig
  • Tre par tröjor till Love
  • En body och pyjamas till fröet
  • En present till min systerson SIgge
Annars hade vi det väldigt mysigt på stan. Love somnade precis innan lunchtid så vi kunde njuta en lunch i stillhet och i kärlekenstecken, LYX!! Love vaknade efter en timma och fick käka även han. När han var färidgäten och blöjbyten så drog vi vidare. Love var väldigt faschinerad av alla drakarna som är utplacerade på gatan lite här och där.

En utslagen Love


Titta Mamma, vilken häftig drake!

Nu har vi precis käkat middag och håller på att busa/mysa för fulla muggar! Vi ska väl snart ta och åka till mina päron. Ikväll börjar ju allsång på skansen och morden i midsommer så det skulle ju vara jäkligt bra om Lovegos kunde somna innan 20:00! Det är ju även bilbingo ikväll som jag också har lust att gå på men jag väljer nog tv:n eftersom att min mor ska vara så mycket barnvakt i veckan iaf. Jag jobbar på torsdagkväll=barnvakt, fredagmorgon=barnvakt ledig lördag då vi ska på bröllop och Love ska med men på söndag är det bröllopsfest och mami ska vara barnvakt. Så ja, jag blir nog hemma ikväll iaf, men det kommer ju vara bilbingo många tisdagar framöver, så det hinns med!

Nu säger familjen knas tack och hej!





Blåst!

Usch vad det blåser idag, det känns nästan som storm! Det regnar iaf inte så kommer nog att gå ut och "rasta" Love snart, han börjar bli lite smått otålig nu.

Planerna för idag är inte många. Christian ska prova ut kläderna som han ska ha på bröllopet till helgen. Både jag och Love är klar med våra outfitar så det känns skönt. Annars ska vi väl inte göra så mycket annat än att bara mysa med pappsen så mycket som det bara går, han börjar jobba imorgon igen, så jag och Love drar till mina päron ikväll och stannar där tills på Lördag.

Just ja, vi var ju och kikade på vindsvåningen igår och det kändes väl sådär. Den ligger på storgatan nr2 och för er som vet vart det är så vet ni också att det ligger 3st olika restauranger/partyställen efter den gatan, så vi antar att ljudnivån kommer vara ganska hög på helger och kvällar....men den duger väl att bo i ett tag tills vi hittar ett annat boende. Men som det ser ut nu så ligger vi lite lågt, ja vi måste ju ändå veta hur det blir för Chrille och hans x-job också. Det blir nog bra till slut!

Nä,jag ska väl ta och borsta gaddarna och klä på mig nu!

Ha en toppen dag! Så skönt som jag sov i natt har jag inte sovit på länge......inga mer spekulationer om vem som bor i min mage då vi vet att världens sötaste lilla flicka bor där!

Tjing då!

Gummistövlar och vindsvåning

Efter ultraljudet i morse styrde vi bilen mot Birsta City. Vi hade som uppdrag att inhandla ett par gummistövlar till Love. Jag hade dessutom sett ett par schyssta där. När de var köpta strosade vi omkring i affärer, det är ju rea överallt men jag hittade dock ingenting, inte likt mig måste jag säga!

När vi hade strosat färdigt åkte vi till Max och åt lunch sen raka vägen hem till vår gospojke som var hemma med farmor och farfar.

Väl hemma fick Love prova sina nya stövlar och de passade perfekt! Love började då bli lite grinig så vi bestämde oss för att gå ut på en prommis. Precis i det ögonblicket började det hällregna! Vi fick tom vänta i några minuter innan vi kunde ge oss ut på äventyr. Vi var dessutom tvungna att ta på oss regnställ, gummistövlar och paraply för det verkligen forsade ner! Love fick inte prova sina stövlar då, ja, han var så trött så han somnade när vi hade gått några minuter. Men däremot nu är han ute och "test går", det ser ut som att det går jättebra!

Ikväll ska vi åka och titta på den där vindsvåningen som jag skrivit om förut, det ska bli mycket spännande! Om den ej passar oss så funderar vi på att sätta in en egen annons i tidningen och blocket, det är ju alltid kul att se vad som erbjuds!

Vi har även bestämt vilken syskonvagn vi ska ha och det blev en sån som på bilden fast hel svart.


Nu ska jag surfa vidare!

Tjing tjing!



Ultraljud!

Ja, då har vi då varit på det efterlängtade ultraljudet! Allt såg bra ut och vi fick dessutom veta vem det är som bor i min mage. Vi fick även reda på att BF datumet blev den 27 november istället för den 17.

Innan vår barnmorksa började med undersökningen så frågade hon om vi hade några funderingar. Så vi sa att vi ville veta, om hon kunde se, könet på bebisen. Då fick vi som svar att hon inte tänkte säga något om hon inte såg var det var för kön för att hon gissade inte. Och så började hon undersökningen.

När vi gått igenom allt som skulle göras så frågade hon oss vad vi trodde att det var. Jag sa att jag trodde kille och Christian tjej. Då sa hon, ja då verkar det som att Christian hade rätt då! Love ska alltså få en LILLASYSTER!


Loves lillasyster!



Söndag

Idag har vi bara slappat. Vi bor hos Loves farmor och farfar i några dagar nu så att de får rå om vår lilla gospojke! De är just nu ute på en kvällsprommis i skogen. Jag och Chrill har då lite tid för oss själva för att  tjusas lite! Vi ska strax dock ta bilen och åka och hyra en rulle till mig, ja, jag har ingen lust att kika på fotbollen ikväll! Jag tänkte således bara se baronessan på svt1 och sen se en tjejrulle och bara mysa!

Imorgon är det då dags för oss att gå på ultraljud!!! Tänk att vi äntligen ska få se vår lilla bebis!! Jag har inte drömt något än men jag tror stenhårt på en till liten kille! Hur som haver så får vi veta imorgon och grubblandet kan få ett slut! Jag kommer dock inte kunna sova många minuter inatt då min hjärna kommer gå på högvarv av nervositet, weeee!!!!

Nu står min man och tjatar om att vi ska åka så jag måste väl göra som han säger annars får jag väl spö......

Hej hej!




Godmorgon!

Solen skiner och jag likaså!! Det ser ut som att det blir en härlig dag idag. Vi kommer bara att njuta av varandras sällskap och inte göra något speciellt, bara vara!

Nu är det inte länge kvar tills UL, två dagar kvar för att vara exakt! Jag har fortfarande inte drömt något ang kön än....hm....hur ska detta sluta, tvillingar, trillingar, flicka, pojke?!?!?! SPÄNNANDE!

Jag ska försöka ta en magbild och lägga in också det kan ju vara kul att jämföra magarna från då Love var i magen och magen idag. Men det får bli vid ett senare tillfälle då jag har lite mera tid till övers, för nu ska jag mysa med mina killar!!

Ha en strålande dag!

Midsommarafton!


Glad midsommar önskar familjen Jansson!



Så var denna dag snart slut och likaså är jag! Det har varit fullrulle hela dagen lång!

Vi började, som vanligt, med sovmorgon. Vi låg och drog oss några minuter innan mor kom in och hämtade Love så jag och Christian kunde ligga kvar och tjusas några minuter till. Mami och Love käkade frulle varpå de gick ut och plockade ängsblommor.

Sen bestämde de sig för att gå på en liten prommis. De hann dock inte så långt förrens Love såg en vattenpöl som han glatt plaskade i så han kom hem dyngsur. Det blev då raka vägen in i duschen för honom och daddy. Jag passade då på att gå ut och plocka blommor som jag skulle ha till kransarna jag skulle binda.

När jag plockat blommorna färdigt och skulle ta fram ståltråd så hittade jag ingen. Panik, vad skulle jag göra nu?! Jo, jag hade läst i tidningen att blomsterlandet skulle ha öppet så jag hoppade in i bilen och handlade "kranstråd" samt lite blåklint.

Väl hemma igen hoppade jag först in i duschen och sen började jag binda min krans. Eftersom att tiden var knapp så fick Christian rycka in och göra Loves. Båda kransarna blev helt ok!

När klockan slagit 12 satte vi oss tillbords och de som satt runt bordet var: Jag, Chrille, Love, systeryster, Christian, Sigge, bror, Carolina, Elicia, mor och far. Det bjöds på bakad potatis med hemgjord skagenröra, hamburgare, lax, salld och massor med andra godsaker,  mumma!! Så fort vi käkat klart styrde vi stegen mot Ånäsparken och midsommarfirandet!

Precis innan vi skulle gå så fick vi punka på vagnen! Men det gjorde inte så mycket då vi hade "ryggsäcken" som vi kunde ha Love i.

Det hela var en jättetrevlig tillställning med fint väder och mycket folk. Min kusin Nicke spelade med sitt band och de var såå duktiga! Han såg riktigt cool ut!

Nicke är längst till vänster och pelar gitarr! Duktiga killar på 13 bast!

Efter firandet gick vi hem till oss och fikade, lekte och busade lite och sen åt vi lite mer mat. Så nu softar vi framför tv:n, skönt!

Lite bilder:
   
Från vänster: Love och Jag gånger 2 samt systeryster och Christian

Love rastar Scott


Titta vad jag hittade mamma!

   
Från vänster: Siggeplutt, daddy och Love, jag och Love


Mina kärlekar!!


Söt som socker!

Japp, det där var lite bilder från dagen idag. Nu ska jag äta lite popcorn och dricka lite cola!

Tjenixen!


JIHOOO!!!

Vi har hittat laddaren till kameran!!!!! Vi hade inte alls packat upp som jag trodde utan den låg i Chrilles fjällrävenrygga. Åh, jag är såå glad! Nu ska jag ladda batteriet så att jag kan knäppa kort imorgon!

Nu ska jag ta och lägga mig och kika på fotbollen med min kära man, som btw börjar bli sjuk....han har ont i kroppen och har lite feber, stackars stackars!

Gó kväll!

Midsommar!

Imorgon är det midsommarafton och det ska vi förstås fira. Vi kommer först att käka silllunch här hos mor och far sen går vi i samlad trupp bestående av, mig, Christian, Love, systeryster, Sigge, Christian2, bror, Carolina, Elicia, mor och far ner till Ånäsparken och dansar kring stången samt myser till musik, bollkastning, bingo och massa andra mysiga aktiviteter som det bjuds på!

För en midsommarafton för 5 år sedan så vi ut så här:

Christian och jag nyförälskade och några år yngre!


Idag har det varit jobb igen men det var också den sista innan jag nu har 6 dagars ledigt! Efter jobbet åkte jag hem, bytte kläder på en liten smutsig kille samt åt mat. Klockan 13 hade vi möte med Ulrika och hennes son Wille. Vi gick en prommis och pratade om allt mellan himmel och jord, det var supermys! Jag och Love hängde även med de hem så vi fick se hur fint de hade det hemma.

Nu har jag precis käkat lite mat och ska åka och hämta daddycool! MYS MYS!

Fan,jag kom ju precis på att jag inte kommer kunna knäppa kort imorogn då jag fortfarande inte inhandlat eller hittat någon laddare! Jag får väl helt enkelt låna mamis eller be systeryster knäppa!

Bara fredag, lördag, och söndag kvar nu sen ska vi få kika på vår lilla bebis som ligger i min magen!!!! LÄNGTAR!!

Hej svejs!

Utklassning!

Shit vad Sverige spelar dåligt!! Ryssarna utlklassar de totalt!!

Nåja, nu sitter jag här och kikar med ena ögat på tv:n, på datorn med det andra och med det tredje på Love som går och äter skinkmacka. Jag vet, han är fortfarande vaken men han somnade när vi var på väg till min faster så han sov en timme där sen vaknade han och var fly förbannad. Han hade nog ont efter sprutan så han fick alvedon och sen åkte vi en tur med bilen och då blev han lugn. DÄrför har han lite överskottsenergi att bli av med. Så vad gör väl det att han är vaken nu han får väl sova ut imorgon tillsammans med mormor då!

Imorgon är det sista dagen jag jobbar sen är jag ledig i 6 dagar, lovely! Det är även imorogn som vi äntligen får träffa Christian, längtar såå!!!

Efter jobbet imorgon ska vi nog ut på en prommis tillsammans med en tjej och hennes son som vi lärt känna på kyrkis, det blir skoj det! Hoppas bara vädret är bra, fast hur är det man brukar säga, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder......

Jojo, 5 dagar kvar till UL, jag är laddad!!!

Det är ju sjukt vad tiden gått fort, jag är redan i vecka 19!! Så här fort gick då inte tiden när jag väntade Love, det kan ju iof bero på att jag har just honom att ta hand om, ja man hinner liksom inte tänka på annat än sånt som kretsar kring honom, min älskade lilla plutt som snart ska bli storebror! COOLT!

Nu ska jag mysa med lillpruppen en stund till!

Tjing så länge!


Busungen Love!

Som ni kanske förstår så var Love i farten på förra inlägget! Nu är han dock på golvet och leker så jag snabbar mig på lite.

Jo, vi åkte ju till BVC för att Love skulle få sin spruta mot MPR samt vägas och mätas. Han väger nu 9200g och är 79cm lång! Han följer sina kruvor fint så det är inget att oroa sig för.

När det var sprutdags så fick jag ha honom sittandes i mitt knä. Då tog sköterskan och blåste såpbubblor som Love tittade på och då passade doktorn på att sticka honom i benet. Han reagerade knappt utan satt och försökte ta bubblorna istället! DUKTIG KILLE!

Nåväl, nu har vi precis käkat middag och ska iväg på kalas. Det är min faster som fyller år så vi ska dit och fika go´fika!

Nu gråter plutt så jag måste kila!

Hej hej!

BVC

Vi har ju idag varit på BVC iuwdc  uvfy7mm

gnåm6äccccdcvm p

En mycket trött mor

Att jobba tar på krafterna, speciellt när man är gravid. Jag är därför just nu superduper trött så nu väntar sängen jag ska ju faktiskt upp i morgon också!

Efter jobbet åkte jag hem och pussade på min lilla fis sen så åkte vi och hälsade på Emma och hennes son som är i stan, det var så kul att träffas och tänk vad stor hennes lilla pojk blivit då!

Nu på kvällen har vi gått på prommis med mami, vädret strålande och kossorna sprang på ängen. Love tyckte visst att de såg ut som hundar då han hela tiden sa: vov vov, vov vov. MIn söta unge!

Imorgon som sagt är det först jobb mellan 7-12 sen hem och hämta lilleman för att åka till BVC och sen kika lite på stan. Jag måste ju fortfarande byta lite grejjer på pop.

Jo, eftersom att maggen växer för var dag som går så har jag shoppat två par mammbraller från LIndex. Jag blev så glad då jag såg att de hade rea på de byxor jag ville ha på hemsidan när det var ordinarie pris i affären, schyssta bananer, så nu väntar jag med spänning på att de ska komma!

Imorgon jobbar även daddycool sin sista natt därefter är vi lediga 6 dagar tillsammans, MYS!!!

Jojo, nu ska jag sova!

BTW, BARA 6 DAGAR KVAR!!!!

Tjo hej!

Just ja...

Bara 7 dagar kvar!!!!!

Vi tog bilen....

Vi tog bilen och styrde den till huset där min älskade man och Loves far bor nu när han jobbar, alltså hos sina föräldrar. Eftersom att Chrill jobbar 12 timmars skift så är det bäst att han sover där de 4dagar då han jobbar. Han får då sova ostört utan att någon liten lilleman väcker sin pappa! Då kanske ni undrar hur det går för mig som helt plötsligt får klara sig själv. Jag kan säga att det går hur bra som helst, har man den bästa och snällaste sonen så går allt bra!! :) Men jag ska absolut inte sticka under stolen att vi saknar honom enormt mycket! Men i en relation tror jag att det är bra att man får sakna varandra ibland och inte alltid vara tillsammans som helan och halvan!

Nu har jag precis käkat lite klappgröt och det var helt sjukt gott!  Jag tror bestämt att jag ska ta och borsta gaddarna för att sedan plocka fram morgondagens kläder och sen natta kudden. Det är så smart att plocka fram kläderna dagen innan jobb för då kan man ju sova ännu längre! Jag ska nog ställa klockan på 06:15 för då har jag 20 minuter att klä på mig och göra frulle för att sedan åka till jobbet då jag börjar klockan 07:00.

Denna vecka kommer jag att jobba tisdag, onsdag och torsdag, alla dagarna jobbar jag mellan 07-12, så det blir fina fisken det! Ska bli såå skönt att få komma ut och jobba lite! Mormor är snäll och är barnvakt nu när Chrill jobbar!

Men nu ska jag gå och jag hoppas att jag kommer drömma om bebisen i natt!

Puss

Nu sussar min prins sött...

...så jag passar på att sitt här en stund.

Nu på förmiddagen har jag och Love lekt ute på gräsmattan sen kom systeryster och Sigge hit men han sov ju såklart! Mami och papi kom också hem efter ett ärende hos reviorn. Så vi fikade lite varpå mami började klippa gräsmattan, det tyckte Love var väldigt spännande då han hela tiden gick efter henne som en svans! Söta unge!

Nu efter lunch så fick vi efterrätt, mami hade gjort klappgröt och snacka om att det är gott!!

Ikväll är det korpenmatch för det laget som jag egentligen skulle spela med men då blev det ju inget nu när jag har ett frö i maggen.....tråkigt men jag tror att vi ska åka och kika eller så åker vi och hälsar på Emma och Malte som är på besök hos sin mor!

Ja, jag ska väl ta och ringa och boka tid för en lägenhetsvisning nu! Det är en vindsvåning med 3 rum och kök på 100kvm som ligger i centrum, hoppas hoppas den är tip top! Jo ni förstår att vi har börjat tänka om när det gäller hus, eftersom att vi inte har hittat ett passande så kan vi ju lika väl bo i en lägenhet tills dess att vi hittar huset med stort H, vi har ju liksom ingen brådska!

Just ja, på onsdag är det dags för BVC-besök med Love, han ska få spruta samt vägas och mätas, stora killen! Tror starkt på att han väger över 9,5 kilo nu!


Tjingeling så länge!

Ännu en sovmorgon!

Det är såå skönt att få vakna och känna sig utvilad! Tack mammas underbara lilla älskling som låter mig sova så gott och länge!

Nu har vi precis käkat frulle och ska ta och klä på oss,jag tror bestämt att vi ska gå ut och leka lite samt ta en prommis för idag är det faktiskt fint väder!

Inga konstiga drömmar inatt heller.....men jag har ju på mig några nätter till innan det är dags för UL!! Hoppas jag hinner drömma något bara....

Nu ska jag ta och surfa kameraladdare!

Trevlig dag!

Nattsuddaren Jansson!

Tack vare att Love låter mig sova så länge på morgonen har jag orken att sitta uppe på kvällen! Fast jag borde kanske ta och natta kudden nu....

Jag sitter här och surfar på familjeliv. Jag läser om alltifrån ultraljud till syskonvagn mm. Jag läste precis i en tråd om de som varit och besökt tittutkliniken i sthlm. Det är alltså en klinik där man får se bebisen i både 3- och 4D, man får dessutom en cd med supermånga bilder samt en dvdfilm med bebben samt massa andra mysiga saker. För paketet som jag ville göra kostade1600kr och jag tycker inte att det var så farligt med tanke på hur mycket som då ingick. NÅja, jag måste väl ta och prata med min älskade man först.....eller så skiter jag idet och bara överraskar honom istället!

Jag har nämligen en plan. Det är att skaffa barnvakt åt Love så att jag och Chrill kunde ta bilen och åka till vår lägenhet i sthlm ( vi skulle verkligen behöva vattna våra stackars blommor). Väl nere skulle vi övernatta en eller två nätter för att göra besöket på kliniken , gå ut och käka middag samt bara mysa vi två äktamakar tillsammans på tu man hand.....

Näe, nu måste jag ta och stänga av datorn fast jag känner mig egentligne inte ett dugg trött.....

Go´natt go´natt min älskade skatt!


Ahh, jag blir GALEN!!!

Jag har letat och letat men allt detta förgäves, jag hittar inte laddaren till kameran!!!! Sist jag såg den då låg den i vårt rum hemma hos mor och far men nu är den som bortblåst. Det kan ju vara så att vår lille städgubbe alias Love har städat bort den. Ja, han kan ju ha tagit den och slängt den i soporna och sen har vi, utan att titta, slängt soporna.....men hur troligt är det egentligen då?! Jaja, som min kloka farmor alltid säger: Det som inte stjäls kommer alltid till rätta.....ja, vi får väl lita på det då! Jag tror iaf att jag ska åka in till stan imorogn och köpa en ny, jag vill ju knäppa kort NU!!!!!

Idag har det regnat större delen av dagen men det har inte påverkat oss så mycket jag tycker dessutom att det är ganska mysigt när det regnar och luften blir sådär klar.

Vi började dagen med att vakna halv nio idag igen, så vi låg och drog oss till nio varpå vi gick upp och käka frulle. Efter frulle hoppade vi in i duschen och där stog vi ett bra tag och bara njöt!

När vi väl var påklädda och skötväskan var packad åkte vi och hälsade på min farmor och farfar igen. Love älskar att vara där, han blir så kavat och sprallig av all uppmärksamhet som han får. Det är såå mysigt att se!

Efter en dryg halvtimma dök även systeryster och lilla Sigge upp. Så vi gjorde lunch och fika som vi mumsade i oss. Sen tog vi vårt pick och pack och drog till birstacity. Jag skulle ju byta en tröjja som jag köpt från p.o.p men de hade inte den storleken där så jag måste in till stan och göra det istället. Men vi strosade i affärer och käkade middag där. Det blev dock ingen shopping till mig utan bara ett par byxor till plutten från p.o.p.

Väl hemma igen så busade vi och lekte innan det var dags för kvällsgröt. Sen blev det att natta kudden för Loveplutten. Så nu sover han gott i sängen! Och jag, jag ligger här i sängen och njuter av att kunna blogga/surfa i vart än jag befinner mig i huset! LYX!!!

Klockan 21 är det dags att se avsnitt 2 av Baronessan. Det är en serie som går på svt1, den började förra söndagen och är helt ok att kika på jag tycket annars att det vara var skit på tv ikväll.....typiskt!

Carro: Visst vill vi komma och kika på nya lyan och Love vill säkerligen komma och klappa kissarna (läs dra i öronen och svansen)!! Det är bara att smsa när du vill ha besök så kommer vi!

Marika: Jag LOVAR att lägga in magbild så fort jag hittat eller köpt en ny laddare till kameran!

Bara 8 dagar kvar nu.......pirr pirr i maggen! Jag lovar att berätta om jag någon natt drömmer om vad som bor i magen. Jag hade rätt förra gången så om jag drömmer något denna gång kommer det säkerligen att vara rätt även denna gång!

Nu lyfter jag på hatten och säger tack och godnatt!




P.O.P

I morse vaknade vi av att telefonen ringde. Både jag, Christian och Love var lite svårstartad trots att klockan var så mycket som 08:30. Vi låg och drog oss för att sedan gå upp och käka mysfrulle.

När frullen var färdigäten sisådär en timme senare klädde vi på oss och drog in till stan. Jag hade nämligen några ärenden att utföra, bla att hämta ut mina nya solglajjer med styrka samt shoppa loss lite kläder från P.O.P-rean. Där inhandlades det 3 par strumpor, 3 par byxor, 3 st bodys, 1 tröja samt två mössor! Men imorogn måste jag nog in och byta ett par byxor och en tröja få jag tog en lite för stor storlek. Storlekarna på P.o.P är så stora så Love drunknar ju i 86 och den storleken tänkte jag ju att han skulle ha till hösten, men jag måste nog byta till 80 iaf, annars får vi vänta ett bra tag innan han kan använda den tröjan och byxorna.

Efter shoppingen gick vi och handlade svenska jordgubbar på torget sen åkte vi och handlade till min farmor och farfar. Jo, ni förstår att farmor har ramlat i trappen och har legat på sjukhus några dagar, det gick trots det hemska fallet bra, det var ingen fraktur på lårbenet utan "bara" en spricka i ett ben i foten, men ni ska se hur hennes ben ser ut, det är kolsvart från topp till tå, hemskt!

Nåja, vi handlade diverse saker till de samt barnmat till Love. Och i bilen påväg upp till dom somnade plutten. Så precis när vi kommit fram så kom även min mor och far. Då fixade vi fika samt jordgubbar och grädde. Detta avnjöts på altanen!

Jo, jag ska kanske säga det att Chrill inte har hängt med oss idag, han har nämligen varit/är på svensexa för en polare som gifter sig i slutet på juni.

Efter fikat hos farmor och farfar åkte vi hem. Så medan min far duschade passade jag på att ge Love middag. Sen bar det av till Loves farmor och farfar då jag, mami och papi blivit ditbjuden på grillmiddag. Så vi åt god mat samt kikade på fotbollen, och attans vad nära det var att de spelade oavgjort! Bra match överlag tycker jag!

Nä, nu är det nog bäst att jag kryper till kojs. Imorgon ska jag, Love och kanske systeryster och Sigge göra birstacity. Chrill, jo, han börjar sitt sommarjobb imorgon! Så nu väntas 4 dagars jobb varpå han är ledig 6, ett jäkligt schysst sommarjobb tycker jag! Själv börjar jag att jobba på tisdag och det ser jag mycket framemot!

Nedräkningen har börjat, 9 dagar kvar till UL!!!

Tjenamoss kabanoss!

Duktig son med nojjig mor!

Herregud, nu vill jag att det ska vara den 23:e juni så vi får gå på ultraljud!!! Det går inte en dag som jag inte står framför spegeln i badrummet och beundrar magen. Jag pratar högt med spegelbilden av mig själv och frågar om det verkligen är en bebis som bor där inne. Det skulle ju vara konstigt om det inte är det eftersom att jag känner sparkar, men jag nojjar iaf, knasiga jag!

Jag har inte heller den sista tiden drömt om förlossning, bebisar, flickbebisar eller pojkbebisar. NÄr jag var gravid med Love drömde jag ju hela tiden om att det var en pojke som jag födde. Nu har jag ju iof drömt ett antal gånger att det är tvillingar som är bosatta i magen, men det hoppas jag ju för gudskull att det INTE är, hua vad jobbigt! Jag är nöjd, mer än nöjd om det ligger en liten frisk bebis, flicka som pojk, här inne!

Ja, sen så skulle jag ju inte haft en sån här kanonkula om det inte bodde någon här inne! För så rund om maggen skulle jag inte kunna bli på bara snart 20 veckor! Jag vägde mig faktiskt igår, och sedan inskrivningen har jag endast gått upp 3kilo, vilket känns otroligt bra! Jag tänker då inte gå upp mot tresiffrigt dennna graviditet! Men men, jag ska väl inte säga så mycket, det är ju trots allt 20 veckor kvar......

Jaha, då ska jag ju berätta hur duktig vår lilla son är då! Jo, han äter med sked själv nu, dessutom så är det inte så mycket som hamnar under bordet eller på kläderna, duktiga, duktiga kille!

Det känns ju inte så kul att inte kunna knäppa och lägga upp bilder men vi har fortfarande inte hittat den fördömda laddaren!!!

Nu ska jag ta och käka en isglass som min bedårade man kom in med sen ska jag väl kika lite tv.

Jo, vi har sökt dagisplats till Love nu! Vi har anmält honom på några dagis i Solna med start från och med i slutet av oktober, men det är ju inte säkert att vi bor kvar i Solna då så jag ska söka dagisplats här i Sundsvall också. Ja, ni förstår att det beror liksom lite på Christian och jobb för honom, jag, jo jag anpassar mig vart än vi bor, men jag hoppas ju innerligt att flyttlasset kommer att gå mot norr!!

Nu kom min man! SÅ jag säger hej så länge!

Studentfirande!

Idag har min kusin Madelene tagit studenten! Det var, trots det blåsiga vädret, en rolig tillställning. Det var så mysigt att se alla glada studenter som sjung ( gapade ) för full hals och bara njöt av att äntligen få sluta skolan.

Efter att ha sett alla lastbilar åka iväg med sjungandes studenter svängde vi förbi syster för att ge Love mat. När det sedan gått ca 40 min åkte vi vidare hem till min kusin. Där serverades det go´mat så det stog det härliga till! Och gissa om jag åt! Jag åt, åt och åt, ibland är det faktiskt ganska härlig att vara gravid....just nu är jag inne i en fas att jag kan äta mängder med mat och annat i min väg som godis, jordgubbar och ja, nästan allting!

Nåja, vi åt och fikade så när klockan slog 20 var det dags att bege oss hem. Love var då dödstrött och somnade i bilen på väg hem. Han sover faktiskt fortfarande.

Han har haft en period då han sovit superdåligt. Han har vaknat och bara gallskrikigt och varit okontaktbar. Jag läste något om nattskräck så han kanske hade en släng av det. Det viktiga är iaf nu att han sover bra igen. Tur för det för det är inte roligt när ens lilla hjärta är ledset!

Nu bjuppar jag på lite bilder. Det var ett tag sen vi fotade nu detta pga att vi slarvat bort vår laddare till kameran....så blir det när man bor en vecka där och en vecka här....



Love och Christian busar!

Loves första bad för sommaren, oj så skoj!

Bus med mormor!

Provians intas på sporthallsbadet!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna för att sedan krypa ner med min man som förövrigt börjar känna sig sjuk.....ujuju....

Nu har vi fixat router hem till mor och far, så nu blir det till att blogga av!!

Tjenis plenis!


RSS 2.0