Jo.....

bara 28 dagar kvar nu, imorgon 27, galet vad nära det är nu!! Undra sa flundra hur du ser ut då lilla skrutta. Har du ljust eller mörkt hår? Kort och tjock eller lång och smal? Jaja, oavsätt hur du kommer att se ut så vet jag redan nu att jag älskar dig gränslöst mycket! Så skynda dig att komma ut nu!

Brev

Nu har jag precis skrivit ner mitt brev till barnmorskan. Jag ska till MVC och mäta magen, lyssna hjärtljud och snacka om den kommande förlossningen imorgon, spännande!

Jag är i det stora hela väldigt klar på hur jag vill att min förlossning ska gå till, men om det blir så är ju en annan femma, men det är ju alltid bra att ha en bild på hur man vill ha det. Målbilden är ju lillan liggandes på mitt bröst.

Annars så har jag och Love inte så många planer inför morgondagen. Jag skulle behöva städa så vi kanske tar fram dammsugaren och moppen imorgonförmiddag. Eller så drar vi på öppnaförskolan eller går och fikar på cafè. Vi får helt enkelt se vilket humör vi är på.

Jag tror faktiskt att jag ska ta och borsta gaddarna och krypa till kojs för att läsa lite och sedan somna in. Jag längtar så otrligt tills imorgonkväll då jag även har min underbara man vid min sida, det är faktiskt ganska jobbigt att inte ha honom där när man ska somna, det är ju såå mysigt att ligga och snacka för att sedan somna in tätt tätt.

Nu säger jag tack och godnatt!

JO, helt otroligt att snön fortfarande ligger kvar, hoppas det håller i sig samt att det kommer flera meter mer!


Hej mitt vinterland!


Love på språng hos min farmor och farfar

-Vad säger du Malte?!

Love ligger i vagnen och sover, Chrill ligger i sängen och sover och, jag, jag ligger i soffan och softar, surfar och käkar nonstop, mys!

Vi är ganska nyss hemkomna från min farmor och farfar. Vi åkte dit och hälsade på de imorse efter frullen, ja det är så mycket skönare för Chrill när vi åker hemifrån, så slipper han höra oss och kan sova ostört. Inatt är det sista natten som han jobbar för denna gång, skönt tycker jag som längtar efter hans sällskap!

Min man är den absolut bästa i hela världen. Imorse när jag vaknade så hade han lämnat en liten present och en lapp med några kärlekensmeningar på, underbar är bara förnamnet!

Natten har väl gått sådär. Jag hade ont i magen, det kändes typ som att jag hade sammandragningar hela tiden då magen var som en hård boll! Jag lyckades iaf somna vid tio för att sedan vakna vid tolv och då var det inte långtifrån att jag ringde till förlossningen, så ont hade jag. Men jag kände att det skulle bli så meckigt eftersom att Chrill jobbade och jag skulle vara tvungen att ringa till mor eller svärmor också kanske det hela bara var falsktalarm. Men som Chrill sa, så hade jag ju varit med om ganska mycket så det kanske var stress och lite biverkningar från penicillinet som orsakade min spända mage. Nåja, jag gick iaf och la mig igen och somnade om sen vaknade jag inte förrens vid 5 då Love ville ha välling för att sedan somna om och vakna klockan 8 av en pigg Lovegos!

Nu ska jag nog stänga av datorn och läsa lite bok! Klockan fyra ska vi besöka familjen Vikström för lite mat och lek!

Tjing!

Otroligt!

Det är helt otroligt, när ska detta trassel sluta?!?!?!?!

Jag vaknade imorse och allt var som det ska, iaf ett litet tag tills jag upptäckte att det var stopp i slangen. Jag blundade och låtsades för stunden inte se vad som hänt. Så vi fortsatte med våra morgonsysslor, klädde på oss och gick ner till stan. Japp, ni läste rätt, vi gick ner till stan. Sakta men säkert kom vi fram och det var verligen såå härligt att få promma i den kalla luften, som jag saknar att gå på prommisar! Så fort lilla pluttan tittat ut ska jag ut och promma gärnet!

Iaf, vi uträttade några ärenden, käkade lunch och hade det supermysigt, men samtidigt så fanns ju tankarna på stoppet i slangen fortfarande kvar.

Väl hemma igen så blev jag tvingad av min kära make att ringa till sjukhuset ochberätta om stoppet. De tyckte såklart att jag skulle åka upp så de fick spola rent. Det blir snabbt gjort tänkte jag och tog bilen och åkte.

Lite efter klockan två var jag på plats, jag fick komma in på direkten och det var då det hände, eller rättare sagt inget hände. Det var totalstopp. Sköterskan verligen försökte att spola och spola men det var totalstopp. Hon blev tvungen att söka efter en läkare. Jajaa, kontentan av det hela blev iaf att jag fick ligga med penicillindropp för att sedan gå ner på röntgen och byta den, just det, BYTA katetern igen! Men denna gång, precis som den första gången de bytte katetern, gick det superbra! LIte efter sex lämnade jag sjukhuset för att åka och hämta Lovegos som var hos svärföräldrarna.

 Så nu ligger jag här med en ny kateter, jag hoppas så innerligt att det inte blir några mer problem med den innan lillan kommer. Nu vill jag bara ploppa ut ungen, ta bort katetern och leva lycklig i alla mina dagar!

Annars ligger jag här,med en mage som är orolig, jond och ganska täta sammandragningar, så jag försöker vila så mycket det bara går. Love sover och Chrill jobbar.

Min mor var förbi en sväng med lite go´saker till mig, snälla mor! Så nu ska jag mysa med tv och gotta!

Jo, första snön har även anlänt till Sundsvall!! Det är såå fint och mysigt, jag fick värsta julfeelingen när jag körde från svärföräldrarna, jag längtar till julen och efter lillskruttan!

Hej svejs!

Jag ska bara....

Ja, jag ska bara göra det här för att sedan göra det här och sen ska jag ringa till sjukhuset. Jag måste ju ringa och berätta om mitt urin samt att jag börjar få ont i den högra njuren, inbillar jag mig iaf....nåja, jag vill ju även veta hur det gick för mina prov som skulle in på odling också. Sen vill jag även veta hur de tänker och vad som kommer att hända med mig och bebisen om jag skulle få feber eller ont, ondare. Kommer jag bli igångsatt eller blir det kejsarsnitt, eller blir det inget av dera? Nåja, jag vill iaf ha lite svar, men jag är samtidigt lite rädd också, det är därför som jag drar lite på det. Men jag ska iaf packa färdigt väskan ikväll för man vet ju aldrig. Sen ska ju Chrill jobba måndag till torsdag också och tänk om det skulle hända något då osv......jajaa, jag oroar mig!

Imorgon efter frulle och påklädning bär det iväg till mor och far. Jag måste ju ha hjälp med Lovegos nu när jag är dålig och Chrill jobbar. På tisdag drar vi till Loves farmor och farfar för att få hjälp, det måste ju vara rättvist! Sen jobbar han natt på onsdag och torsdag och då behöver jag ingen hjälp eftersom att vi bara sover då.

NÄe, nu ska jag gå och kika på vad Chrill håller på med, han håller på och fixar i Loves rum!

Nattinatti!

Just det

Idag skulle man visst ändra om klockan till vintertid. Det glömde vi ju natruligtvis bort, men vad gör det, vi tjänade ju ändå en timma!

Inget nytt har skett under solen, dvs jag har kvar både kateter och bebis på de ställen där de ska vara. Smärtan i njuren har blivit bättre eller så är detjag som har blivit van, men jag sover och äter bra iaf och det är skönt. Jag har heller ingen feber och det är ju bra, men jag känner hela tiden efter, ja, det blir väl så när man är lite smått (galet) orolig.

I fredags var jag på MVC och lämnade kissprov. Jag har dock inte hört något från någon läkare eller BM så jag antar att det har gått bra, om de har fått svar på odlingen dvs. Jag ska ju till sjukhuset i början på veckan så vi får väl se vad de säger då. Men jag tycker, trots att jag dricker superdupermycket vatten, att mitt urin luktar såå illa, alltså det som kommer från påsen och inte från blåsan. Det märks att det är någon bakterie i det. Jag ska nog ringa och höra efter om det ska vara så för det har det ju inte gjort tidigare, det började igår.  Men inte idag, jag väntar nog tills imorgon istället.....hua, undra vad som kommer hända, det är ju såå ovisst just nu....men det löser sig nog och blir till det bästa till slut iaf!

Idag ska vi nog åka till drakborgen tillsammans med fam Vikström för att rasta barnen. Sen måste vi in till IKEA och MIO för att handla några saker.  Och om vi orkar kanske vi äker till min farmor och farfar och säger hej.

Japp, that´s all for now!

Kan inte sova.....

för jag har såå ont! Jag har liksom sovit i en timma varit vaken  och snurrat i en och detta har upprepats hela natten ända tills nu, då jag bestämde mig för att sätta mig upp. Sen kloclan tvåhar halvsuttit i soffan och försökt sova men även här har samma procedur upprepats.

Nåväl, gårdagens operation gick helt ok, de fick ut den gamla katetern, efter en timmas dragande och slit, så nu sitter det en ny kateter på plats i min annars så misshandlad njure.

Jag kom in till sjuhuset kvart i åtta. Jag fick ett rum och kläder. Efter att jag bytt om kom de in och satte dropp, och snacka om att jag varhungring då, det blir ju så psykiskt det där när man inte får äta. Men efter några minuter med dropp kände jag mig i form igen.

Narkosläkaren kom väl in runt nio och berättade vad som skulle göras. De hade bestämt att de skulle lägga en ryggmärgsbedövning som bedövar hela min mellankropp istället för att söva mig vilket jag tyckte lät toppen! Så vid halv tio blev jag hämtad för att åka ner och bli förberedd inför operationen.

Eftersom att jag aldrig tagit någon ryggbedövning så visste jag ju inte hur det gick till, men nu vet jag det inför den kommande förlossningen, dsv om jag skulle behöva en....men läkaren sa att det inte gjorde lika ont att lägga bedövningen vid förlossningen för att då la man den längre ner på ryggraden.

Väl inne på operationen satte narkossköterskorna somv ar med mig massor medslangar detta för att mäta diverse saker. Läkaren kom och började med sitt arbete. Även fast jag var bedövad så gjorde det ont, så jag fick ännu mera bedövning samt åter igen en spruta som gjorde mig på fyllan. Efter en timma släppte katetern och läkaren kunde sätta dit en ny, men som tur var så tog han inte en av samma sort utan valde en annan med enannan låsning, tack för det!

Jag blev återrullad till rummet där jag sov gott i någon timma. När jag vaknade hade jag superont och var vråålhungrig. Så jag plingade efter sköterskan som kom in och gav mig mat, jag frågade även när jag skulle få ta bort slangen från ryggen och som svar fick jag att den skulle sitta kvar fyra timmar efter operationens slut.

Så mätt och belåten låg jag och väntade på att tiden skulle gå och jag kan ju meddela att den gick jävligt sakta och säkert bara för att jag hade ont!

Halv fem kom mina änglar och hämtade mig. Love mådde mycket bättre idag (igår) och det syndes verkligen, goskiten vår! Vi gick till bilen och styrde den mot pizzerian, jag var sugen på pizza och Chrill hade bara ätit några pannkakor så han köpte en pizza han med.

Hamma placerade jag mig i soffan och låg och åt min pizza, den var god. Men mitt upp i maten ringer min telefon, okänt nummer. Jag svarar och möts av en läkares röst. Han meddelar mig att odlingen som de tog på mitt urin i måndags innehåller en bakterie. En bakterie som jag inte kan äta medicin mot då jag är gravid. Så vid minsta lilla jag får feber eller ont, ondare måste jag åka akut in till förlossningen. Jag blev liksom shockad och sa inte så mycket. Men jag måste iaf åka in imorogn och lämna ett urinprov från den vanliga vägen samt från påsen då detta ska in på undersökning.

NÄr jag lagt på blev jag jätteledsen och orolig. Då poppade även alla frågor som jag borde frågat upp. Hur påverkar detta barnet? Vad kommer att hända när vi åker in på förlossningen, blir det akutsnitt? Komma det bli några skador för mig och barnet? Jaja, jag hade tusen frågor, så jag grät lite och blev tröstad av min älskade make.

Nu har jag faktiskt tagit tempen och den visade 37 grader, det är väl inte feber eller? Jag tänkte iaf vänta och avvakta tills killarna vaknar för att sedan ringa och fråga. Dessutom har jag ju superont i njuren, men det är ju heller inte så konstigt då den är svårt misshandlad. Men tankar som slår mig nu är ju om det var för bakterien som jag började få ont, för när jag undersöktes i tisdags så hade ju katetern inte rubbats ur läge. Hm, jag måste fråga om det imorgon. Men förstår ni hur less och rädd jag är! Nu vill jag bara att de här dagarna, 35, ska gå, så att vi kan få ut vår efterlängtade lilla bebis och att jag kan ta bort den här jäkla katetern!

Ja, jag vet inte, men det kanske är bäst att jag försöker sova i en timma till...men det känns ganska lönlöst då jag knappt kan ligga.

Nu ska jag kila på toa, jag springer och småskvätter hela tiden och det bådar ju inte heller gott då man brukar göra det vid urinvägsinfektioner, fast det gör ju å andra sidan inte ont när jag kissar. Men doktorn sa ju även att vid denna bakterie så brukar man inte ha några symptom. Men då undrar ju jag, varför de inte tagit odling tidigare?

Jaja, godmorgon!

Otur

Idag klockan 12 skulle jag in för att kika om jag kunde ta bort katetern eller ej.

Jag dök upp på röntgen väldigt förväntansfull. De sprutar in kontrastvätska för att se om det rinner igenom som det ska. Jag hade ju blivit lovad att ta bort den om vätskan rann igenom. Ja, nu gjorde den ju inte det. Lillans huvud klämmer åt urinledaren så att det blir stopp i njuren....typiskt! Men skönt att veta att inte är någon sten som täpper till.

Jaja, då beslutade läkaren att han skulle byta ut katetern, ja man gör det var 6:e vecka och jag skulle ändå in den 4:e november för att göra det. Och nu när jag ändå låg där så skulle han byta den. Lätt som en plätt tänkte jag, för att förra gången gick det hur bra som helst, det tog i princip bara några minuter så var det klart, dessutom utan smärtlindring också.

Idag då, ja då gick det inte alls bra. Det visar sig att katetern sitter fast, stenhårt fast dessutom. Läkaren höll på i två timmar, TVÅ TIMMAR, med att misshandla min njure. Det gjorde huur ont som helst men som tur var så fick jag två sprutor med smärtlindring rakt in i blodet, och gissa om jag vart snurrig och flummig, ja, det kändes nästan som att jag druckigt en vinare själv.

Trots smärtlindring så gick det inte att få ut katetern, den sitter helt fast. Så läkaren fick avbryta bytet. Det kommer således bli en operation under narkos imorgon istället. Vilket skit va! Men just nu är jag bara glad över att vara hemma, iaf en stund. Jag har sk permision under natten och ska infinna mig på sjukhuset klockan åtta imorgonbitti och operationen är klockan tio. Jag måste således även fasta från midnatt, hur nu det ska gå, jag som gick upp vid fyra inat och käkade en macka pga dödshunger!

Nåväl, efter det misslyckande försöket till att byta kateter så skulle jag vidare till urulogen för att sedan bli skickad till BB avdelningen där min säng väntade på mig. Eftersom att jag fick två sprutor med lugnande så var jag riktigt på fyllan. Jag hade svårt att gå, prata och koncentrera mig. Det gick ju an när jag låg på operationsbordet men fyy som jag mådde dåligt när jag gick till urulogen. Sköterskorna var snälla och ville följa med mig men jag, stark som jag är, tackade vänligt nej eftersom jag alltid klarar mig så bra. Så med en spypåse i handen vinglade jag vidare. Väl framme mådde jag såå illa. Jag var tvungen att få ett rum så jag kunde lägga mig ner annars  höll jag på att kräkas.

Efter ca en timma blev jag skickad till bb. Resan dit gick också ganska vingligt till, men jag klarade mig och kom tillslut fram. Men jag fick inte någon säng dirket utan fick sitta på en stol och må illa innan jag fick en plats. Men när jag väl låg där så började jag piggna till och illamåendet började försvinna. Då satte de en ctg på mig för att kolla så att bebben mådde bra och det gjorde hon. Och efter en stund kom min älskade man in, ja för inte kunde jag köra bilen hem själv så han hade fått skjuts av svärfar. Svärmor var hemm aoch såg efter Love. Love är förövrig sjuk. Han har jättehög feber,över 39 och är grinig. Men det är bara feber han har inget annat symptom så att säga, så vi får väl hoppas att det bara är en sk tredagars feber.

Näe, det är väl bäst att jag går och lägger mig eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Mamma kommer och hämtar mig halv åtta, så håll tummarna att det går bra för mig! Jag är faktiskt lite orolig att bli sövd med en liten bebis i magen, men det går nog bra!

Sovgott!

Övertrött

Här ligger jag i soffan surfar samt kikar på tv. Jag är nyduschad och fräsch. Jag längtar efter min man som jobbar natt. Jag borde egentligen gå och lägga mig, men känner mig inte speciellt trött. Jag antar att jag piggade på mig efter den härliga duschen. Det är såå skönt att duscha på kvällen då lillen sover, ja, då slipper man någon som kommer in och stör, ja, jag vet, visst kan jag låsa dörren också, men då blir han blir han så ledsen.

Idag har vi tagit det chill. Vi sov till halv tio, halv tio, galet skönt! Gick upp och käkade frulle för att sedan åka till Loves farmor och farfar för att släppa ut katten. Ja, de har varit i fjällen och då har vi släppt in och ut katten. Väl där så skulle vi vara ute och leka, men Love ville inte så vi åkte hem och käkade lunch istället. Sen gick vi och la oss. Killarna somnade på engång och jag gick och la mig i soffan för att kika tv, men jag somnade efter en stund jag med. Sen vaknade jag av att Chrill ropade på mig. NÄr vi kikade på klockan var den, halv fyra, halv fyra! Vi har således haft en sovardag idag!

Efter middagen skulle Chrill åka och jobba natt så han släppte av oss hos Loves farmor och farfar. Där busade vi och käkade glass. VId åtta skjutsade svärfar hem oss. Så jag gjorde lite välling och sen gick vi och la oss. Love somnade på några minuter och sedan dess har jag legat här och kikat film.

Imorgon är det måndag och för oss betyder det kyrkis.Det börjar klockan tio så vi kommer att åka härifrån vid halvtio. Jag ska ta fram kläder till både mig och Love ikväll, ja man vet ju aldrig när vi kommer vakna imorgon och då vill man ju inte stressa ihjäl sig.

Efter kyrkis åker vi hem till min mor och far för att käka lunch och mysa, sen lämnar jag Love där för att infinna mig kl 14:00 på MVC, dags att mäta hjärtljud och magen! MYS!! Tänk att det bara är 39 dagar kvar tills hon beräknas komma, som vi längtar!!!!

JO, det går super med att ha katetern avstängd. Jag ska ju till sjukhuset på onsdag så då får vi se vad de säger, jag hoppas så innerligt att de kan ta bort den! Men jag ska inte ropa hej än......

Näe, nu ska jag borsta gaddarna och gå och lägga mig, ja kanske inte för att sova men iaf för att läsa lite iaf. Nu är det Jens Lapidus Aldrig fucka upp som jag ska plöja, härligt! Det finns ju inget skönare och mer avkopplande än att läsa en bra bok.

Tjing tjing!

Ensamen hemma

Japp, här ligger jag, farmför tv:n och datorn, har precis hämtat lite nötter och ett glas vatten. Jag har tråkigt.Jag längtar efter min älskade man som jobbar natten. Pigg är jag också så jag kan inte gå och lägga mig än. Men så fort nötterna är uppätna och vattnet uppdrucket ska jag ta och göra mig iordning inför sängen.Jag tror att om jag lägger mig och läser några kapitel så kommer jag nog somna.

Idag då, vad har vi gjort idag. Jo, vi sov till halv nio, käkade frulle, klädde på oss och åkte till Birsta City för att möta upp mami och syster och Sigge. Väl där så bytte jag ett par byxor jag köpt till Love samt inhandlade en födelsedagspresent till Loves kusin Elicia som fyller 3 år imorgon!

NÄr vi strosat färdigt i affärer gick vi över till IKEA och käkade lunch. Love käkade pasta och jag fuskade och käkade gravadlax med potatis, mumma! Mätta och belåtna gick vi och kikade om en sänghimel fanns inne på lager, men den var slut så vi packade in oss i bilen och åkte hem till en sovandes Chrill. Jag hade hoppats att Love skulle somna i bilen men det gjorde han ju inte så han fick hänga med in och somna i sängen i stället.

Eftersom att båda mina killar låg och sov passade jag på att sy gardinerna till sovrummet. Först tyckte jag inte att det blev så bra, men som Chrill sa, så måste man nog bara vänja sig vid att ha gardiner uppe. Så när vi kom hem ikväll tyckte jag att det blev väldigt bra iaf!

Jaja, när killarna vaknat myste vi lite i sängen innan vi gick upp och käkade middag. Sen åkte vi till Nella och Frans och lekte och Chrill åkte till jobbet. Det är så kul att se hur bra killarna leker med varandra. Först så badade de tillsammans och sen fikade vi goda chokladbollar som Nella bakat. Sen lekte de lite till och sen så mulade de pannkakor och gröt. Frans var så snäll och matade Love med gröt, så sött så! Men när klockan slog åtta var både Love och Frans trötta så vi då åkte vi hem och. Jag smörjde Love, bytte blöja, borstade tänderna och klädde på pyjamas för att sedan hoppa i säng.

Jag har sedan Love somnat bara legat här och degat. Jag pallar inte så mycket mer för min onda rygg. Fast jag har ju inte ont nu, men gör jag för mycket så får jag sota för det. Det går iaf bra med att stänga av katetern. Jag har dock bara haft den avstängd på dagen och påsatt på natten då jag ska sova. Men jag tror att jag ska ha den avstängd hela natten inatt faktiskt, ja, testa hur det funkar liksom. Jag var ju på sjukhuset igår och då ska min sköterska att jag skulle försöka ha den avstängd så mycket som möjligt den här veckan så får vi se hur det går. Och om då det går bra, OM, sa jag, så kanske kommer jag få ta bort den den 4:e november!!!! Hoppas, hoppas, hoppas!

Imorgon är det kalas som gäller! JIHOO!


Testing, testing!

Jag håller på att testa en liten grej. Sist när jag var på sjukhuset så fick jag med mig en liten "klämma" hem. Den ser ut som en sån där påsförslutare som man kan köpa på IKEA. Syftet med klämman är iaf att jag ska klämma åt slangen och ta bort pisspåsen. Detta ska jag göra för att se om jag får ont i ryggen för om jag inte får ont i ryggen så kan det ju vara ett bevis på att det har "gått till sig" så att säga. Nu när bebisen ligger med huvudet neråt så har hon ju ändrat position och då kanske hon inte ligger och trycker åt urinledarna, för jag tror nämligen att det är det som orsakat smärtan i ryggen och inte en sten.

Jaja, vi får väl se hur det artar sig. Än så länge så går det bra och jag stängde ju ändå av i morse då jag duschade. Så vi får hoppas på det bästa och om vi har tur, så kanske jag till och med kan få ta bort katetern den 4:e november då jag egentligen ska byta den......kanske sa jag.....hoppas kan man ju alltid göra!

På förmiddagen har vi varit och hälsa på min mormor och morfar tillsammans med syster, Sigge och mamma. Vi köpte med oss semlor och fikade gott medan barnen lekte. Love tycker att det är så häftigt att vara hos min mormor och morfar, speciellt då min morfar ska röka på sin pipa. Då sitter han alldeles salig och stirrar på röken, sen säger han -pipa, äckeli.  Söta unge!

Efter några timmars lek, fika och bus så åkte vi hem. Mor skulle till sjukgymnasten så innan dess släppte hon av oss hemma. Love hade då somnat så jag förflyttade bara över honom till sin vagn. Och där ligger han fortfarande och sussar gott!

Om ca två timmar kommer Christian hem, jag längtar som bara den! Ikväll blir det indiskt på menyn, mumma!

Jo, kjolen blev en succé! Så fort jag satte på honom kjolen så sprang han fram till spegeln och började dansa och snurrade runt, runt! Min fina, fina balettdansör, så söt så!

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och vila mig lite. Jag vaknade halv fyra i natt och kunde inte somna om förrens två timmar senare. Det var så många tankar som snurrade i huvudet samt att jag var så hungrig. Så vid kvart i fem tiden då Chrill skulle upp så gick vi upp och käkade lite vi med. Sen kröp vi ner, mätta och belåtna och somnad eom till klockan åtta!

Vi ses!

Dra på trissor!

De har varit här och bytt glödlamporna! Så nu lyser det vid parkeringen, ute på bron och i trapphuset, härligt värre! Det kanske inte kommer att vara så tokigt att bo här iaf.....

Nu ska Love i säng och jag ska snart titta på Livet i Fagervik. Men det missar jag hör jag nu då jag ska söva Love....Chrill är trött och grinig så jag måste väl göra det han säger då, annars blir det väl bara värre...tur att man kan kika på reprisen på datorn!

Hej så länge!

Bortskämd

Precis som rubriken lyder så är det precis vad jag är, bortskämd! Love lämnade jag av hos hans farmor och farfar i morse så sen dess har jag bara njutit av att vara barnfri.

När jag lämnat en glad Love som knappt kunde vinka för att han hade full upp, så åkte jag in till stan. Jag började med att strosa lite i affärer och det inhandlades en del förnödenheter så som mammamjukbyxor till mig, mjukbyxor till Love och en rosa balettkjol till Love. Ja, han älskar ju som sagt teletubbies och i ett avsnitt där dansar de iklädda just en rosa balettkjol, så vi får väl se om han gillar den eller inte, den var ju billig, dessutom så kan ju lillflickan ha den sen om inte annat.

Efter en timmas strosning så började jag känna av ryggen och som tur var så ringde syster och frågade om vi skulle käka lunch. Jag befann mig då på en affär som sålde ut alla sina inredningssaker till halva priset, så där inhandlades det två julstjärnor till ett billigt pris. Men iaf, jag mötte upp syster och Sigge för en lunch på ett ganska nyöppnat ställe som serverar GI mat. Det blev en sallad med handskalade räkor, fetaost och bulgur för mig och en likadan fast med kyckling till syster, Sigge, ja, han fick smaka lite apelsin men han blev bara förbannad för att han inte fick mer så syrran fick amma honom lite så blev han nöjd, storätarn våran! Snacka om att han är helt olik Love när det gäller mat. Det kommer då säkerligen aldrig att vara något problem att få i honom mat och vi som hade det så jobbigt med Love.

Mätta och belåtna skulle syster och Sigge gå iväg på barnsång och jag åkte hem för att vila och njuta lite mer av ensamtiden. Så nu ligger jag här och njuter, har precis käkat några satsumas och öppnat brev. Jag fick ett brev från stället jag jobbat i sommar, där de tackade för att jag jobbat där  och så fick jag en biobiljett, det var väldigt gulligt tycker jag!

Igår började jag faktiskt känna och klämma lite på vad som ska packas ner i bb-väskan. iaf vad som ska med till lillan. Det blir
en pyjamas,
två bodys,
två byxor,
två mössor samt en liten filt. Det blir samma filt som vi hade med oss när Lovegos föddes.

 Ikväll tänkte jag ta och ta fram kläderna som jag ska ha med till mig själv. Men det blir nog inte så mycket. Jag hade tänkt att åka i ett par mjukisar, förmodligen de nya som jag inhandlade idag, sen tänkte jag packa ner två amningsvänliga tröjor, amningsbh, strumpor och trosor. Det räcker nog. Sen ska ju saker som shampo, balsam, hudcreme mm packas ner men det hinner jag nog göra när det är dags. JO, jag ska ta och handla hem två burkar cola också samt lite choklad, för de sakerna behöver jag, eller vill jag ha med mig!

 Lite saker till Chrille ska ju med också, men det bli kanske bara strumpor, kallingar, t-shirt och byxor. Vi pratade igår om att han ska ha på sig samma t-shirt som han hade på sig när Love föddes. Eftersom att det kom blod och grejs på den så har han inte kunnat använda den sedan den dagen, så vad passar då bättre än att ha den då lillan ska födas, en liten turtjöja med andra ord!

Här är Chrill iförd "turtröjan" och håller i en alldeles nyfödd Love Lee!

Shit, det börjar bli mer och mer verkligt att vi ska få ett till litet barn och ju närmre utsatt datum vi kommer desto mer nervös börjar jag bli.....tänk att om ca 45 dagar plus minus 14 dagar så kommer jag att ligga så här:


För att sedan belönas med det här:

En underbar liten bebis!

Herregud, nu blir jag ju nästan ännu mera nervös...men ack som jag också längtar! Näe, det är nog bäst att jag slutar nu. jag fick ett sådant sug att pussa och krama på vår lilla prins! Nästa stop blir alltså hos Loves farmor och farfar. Vi kommer stanna och käka middag där också, mys mys!

Tjong!

Grubbleri grubblera....

Här sitter jag, ensam, Love sover och Chrill har gått ut för att kika på fotboll med sina polare, så jag sitter här och tänker och grubblar. Det som jag grubblar över är vår bostad samt fastighetsbolaget.  Det är så många saker som jag stör mig på hos vårt fastighetsbolag. De tar liksom aldrig tag i saker utan låter bara oss hyresgäster bli förbannade. Jag träffade en tjej som bor i huset brevid oss. Hon undrade om jag visste vad det var för fel på tvättmaskinerna så jag förklarade att jag befunnit mig i samma sits som henne igårmorse. Jag sa även att jag felanmält det hela men att inget kan ha hänt. Hon var inte förvånad om jag säger så. Hon och tre till hade felanmält att några lampor i trapphuset måste bytas då de var trasiga, men inget hände. De fick som svar att det inte var något som de prioriterade och att det inte fanns tillräckligt med resurser. Men vadå, här betalar vi nästan 7000 kr i månaden och det finns inte en tillstymmelse till service, jag blir förbannad och jävligt irriterad och det är inte bara min gravidhormoner som spökar. Ska det alltid vara såhär? Ska man behöva oroa sig att tvättmaskinerna inte fungerar som de ska. Ska jag bevhöva känna mig rädd när jag ska gå in till huset för att det är alldeles kolsvart i trapphuset och utanför dörren?Tänk om det är någon som står och väntar på mig som vill mig något ont och ingen kan se vad som händer eftersom att det är alldeles kolsvart när lamporna inte fungerar som de ska.  Är det så det ska vara?

Så, vad kan vi göra åt problemen då? Flytta? Men vi har ju precis flyttat hit och vi trivs ju här i lägenheten och området. Jag ska iaf säga som det är att jag har börjat se mig omkring för andra alternativ. Jag tror och hoppas att vi kommer kunna hitta en lägenhet som är ungefär lika bra om inte billigare än denna och med en bättre hyresvärd. Hels skulle vi ju vilja köpa hus, men då måste man ju hitta huset med stort H samt ha de resureserna och de finns ju inte nu när både jag och Chrill är studenter. Men en bostadsrätt skulle vi nog kunna köpa iaf. Jaja, detta är ju enbart tankar från min sida. Så vem vet, vi kanske bor kvar här i flera år till men då kommer jag att droppa tvättstugan och köpa mig en egen tvättmaskin! :)

Nu ska jag fortsätta kika på Stjärnor på is sen ska jag hoppa i säng!

Tjing!

Less!

Jag blir så jäkla less på den här katetern! Jag bloggade ju inget igår men jag fick iaf åka in till sjukhuset för att få katetern spolad då jag hade stopp. Nu har det hänt igen! Jag vaknade vid fyra imorse för att kila på toa och upptäckte till min stora förvåning att det är stopp igen! Jag blir så less, så less!

Nu sitter jag här i tvrummet med Lovegos och kikar på, gissa vad? Just det, teletubbies! Men vi ska ta och klä på oss, eller jag menar jag ska ta och klä på mig, Love är ju redan klar för att åka iväg. Japp, idag drar vi till min mami och papi, Chrille jobbar ju så det är skönt med lite avlastningshjälp från mor och far. Dessutom så ska jag ta och tvätta lite också, det verkar som att de fortfarande inte fått igång maskinerna eftersom att ingen tvättar nu på morgonen, hoppas det blir åtgärdat snart! Jäkla skit fastighetsbolag säger jag bara!

Ikväll blir det hemmagjord pizza till middag, mumma säger jag bara, är sjuuk sugen på pizza!


En liten bild på magen i vecka 34

Morgonmagen i vecka 34

Nu ska jag klä på mig!

Trevlig helg!

Varför är jag inte förvånad?

Det var nästan så att jag kände det på mig.....Vi hade ju som sagt tvätttid idag. Nu kanske ni tror att någon hann dit innan och snodde vår tvätttid precis som förra gången, men så är inte fallet. Jag kommer ner till tvättstugan och möts av en lukt som inte går att berskriva men det luktade satan iaf. Jag kikar i en av maskinerna och ser att den är fylld med brunt illaluktande vatten. Jag lyckas få igång maskinen så att den töms på vattnet. När det är gjort försöker jag få igång ett sköljningsprogram, jag vill ju för allt i världen inte stopppa in mina kläder i den där maskinen, så jag stänger luckan men inget händer. Den står bara och låter och inget vatten kommer. JAJA, tänker jag och stoppar in tvätten i den andra maskinen som ser ut att vara helt fungerande. Samma procedur händer där,jag väljer program men inget händer, den står bara och låter och inget vatten kommer! Förstår ni hur jäkla frustrerad man blir!! Vi har ju trotsallt bott här ett antal veckor nu och vi har bara lycktas tvätta en gång, helt sjukt men en gång har vi tvättat sen vi flyttade in. Nu kanske ni tycker att vi är lortpellar eller rengrisar eftersom att vi bara tvättat en gång, men jag har faktiskt tvättat hos mina föräldrar när jag varit där.

Jag har iaf skickat, eftersom att de, fastighetskontoret, inte öppnat än, ett felmeddelande som jag hoppas att de ser i tid, men jag funderar på att ringa också, herregud det är ju inte bara jag och min familj som är drabbade utan det gäller ju hela huset, alla är väl beroende av att tvätta! Jag är iaf jäkligt arg, här sitter man och betalar en hög hyra och ska inte kunna använda sig utav tvättstugan, fy vad dåligt! (Obs, ni kan kalla mig kärring, men jag är sjukt förbannad!) Tänk om denna dag var den enda dag i hela veckan som jag var ledig och kunde tvätta på  och så händer detta! Okej, att jag har mycket hormoner i kroppen, men skulle inte ni reagera och känna likadant? Fan, vad ska jag göra nu då? Alla sover ju....jaha, jag får väl göra det jag också, men tro inte att jag kommer somna om inte, för jag är alldeles för arg för det!

/Argbiggan

Partaj i maggen!

Just nu har lilla bebisen partaj i min mage. Det ser ut som att hela havet stormar då min mage rör sig, och det är väldigt mysig känsla, så länge det inte blir för hårda och onda bufflar är jag nöjd och glad!

Ja, nu kom jag ju på varför det är disco magen, jag har ju ätit fyra stycken satsumas, så inte konstigt att lillan har fått energi då! För min egen del så vet jag ju att jag snart också kommer att drabbas, men då inte utav någon discodans utan snarare en sjuhelsike halsbränna.....men vad gör väl det för det ärju såå gott!

Ikväll åkte vi till min faster och hämtade hem växasängen. Den var verkligen superfin. Jag skulle gärna måla den, men Chrill vill nog inte, så vi får väl se hur det blir med den saken. Vi ska provbädda och se hur det ser ut imorgon iaf. Men det är kul att det är en familjesäng så att säga. Den första som sov i den var min farmor, sen har syrran och mina kusiner sovit i den och  nu är det Loves tur!

Jag ska nog ta och sortera tvätten nu, vi har nämligen tvättstuga imorgon mellan 7 - 14 och om jag sorterar tvätten nu och ställer fram allt så kanske Chrill kan gå ner och slänga i de första maskinerna, smart va! Närå, så taskig skajag inte vara, jag vill nog mest bara se hur många maskiner det kommer att bli. Vi har nämligen tänk att åka ut till Chrills föräldrar imorgon på dagen. Chrill ska fixa och trixa med en tavla som vi hoppas blir klar så vi kan få upp den på väggen någon gång. Vi har inte en enda tavla på väggen för tillfället. Tavlor måste ju vara det svåraste som finns att finna iaf om man inte är miljonär! Men jag tror att tavlan som Chrill håller på med kommer att bli riktigt najs!

Jag ska nog ta och stänga av datorn och göra mig redo för sängen nu, jag lånade ju en bok igår och den är riktigt bra faktiskt, och så somnar man ju så skönt när man läst några kapitel. Fast igår låg jag och läste till halv ett på natten och det är inte bra då jag är såå sjukt trött på morgonen efter! Men några kapitel får det bli iaf! Sen fick jag ett mail från bibblan att den tredje boken som jag reserverat också har kommit in  så den ska hämtas någon dag, det är Jens Lapidus senaste bok, Aldrig Fucka upp, tror och hoppas att den är superduper bra, jag tyckte ju om hans första, Snabba Cash iaf.

Dags fför sängen! Men först måste jag leta en bild som Chrill ska ha för att göra om min layout igen!


Barnvakt

Idag är jag och Love barnvakt åt Sigge, Loves kusin och min systerson. Syrran skulle till frissan och göra sig fin, verkligen något som jag också skulle behöva då jag inte klippt mig sen oktober förra året! Galet, jag visst, men det märks inte så mycket då jag har håret uppsatt hela tiden. Men jag ska nog ta och ta mig i kragen och boka in en tid innan lillan ska göra entré. Jag vill ju inte att hon ska tycka att sin mamma är en fulmamma!

Lite efter nio gick vi upp och käkade frulle. Sen bestämde jag mig för att städa lite, så nu är det nystädat och fint här, en härligt känsla må jag säga! Imorgon ska vi ta itu med tvätthögen. Vid elva kom syster och Sigge hit. Vi lekte och kikade på teletubbies och kvart i tolv åkte hon till frissan. Då började både Love och Sigge bli trött, så först fick jag Sigge att somna så jag la honom i Loves säng och sen somnade Love i vår säng tillsammans med Chrill, så lite efter tolv har jag alltså kunnat mysa lite för mig själv. Jag har bla börjat med lunchen, idag blir det fiskpinnar och potatis. Sen har jag softat i soffan och snackat med min faster. Vi ska dit en sväng i kväll och kika på en växasäng som vi nog ska ta till Love iaf.

Det regnar här idag, ett riktigt tråkväder är det, men det ändå ganska vackert ute och det tack vare alla vackra och färgglada träd. Nu ska jag nog ta och tända lite ljus och kika till potatisen för jag känner att min mage börjar kurra lite....ovanligt....

Jag har förresten inte haft någon knasig dröm inatt, jag har däremot börjat fundera på om jag ska börja packa bb-väskan. Denna gång vet jag ju iaf vad som behövs och inte. Förra gången hade jag med mig så otroligt mycket onödigt, men det är ju förståeligt, så jag siktar på att packa lätt och inte fylla en hel resväska denna gång!

Något annat som jag börjat fundera över är smärtlindring. Jag känner mig förvisso ganska klar med vad jag vill och inte vill ha, men jag ska läsa på lite till och uppdatera mig. Men jag vill helst, som förra gången, bara klara mig med lustgas. Sen är jag ju öppen för andra förslag också, men helst inte eda då det kan förlänga en förlossning upp till två timmar och det funkar ju inte när jag har ett rekord att slå! Hahaa, närå så är det väl inte heller, men om jag tänker tillbaks till förra förlossningen så var det onda i ryggen inte så ont, utan det som gjorde ondast det var ju att föda ut ungen och det hjälper ju inte eda:n med, den tar ju bara bort ryggvärken och gör dessutom så att man får svagare krystvärkar, ja, jag tycker att det verkar som att den gör det hela lite jobbigare än om man är utan, så jag ska nog passa på den. Allt detta som jag säger nu betyder ju inte att det kommer bli så, för inte vet väl jag hur denna förlossning kommer att se ut, men man kan ju alltid fundera och spekulera om hur man vill ha resp inte vill ha det.

Nu är potatismosen gjord, ja, det blev potatismos istället, men den blev sådär, jag råkade ta citronpeppar istället för svartpeppar, men men, allt går i mig men frågan är vad Chrill, Syster och Lovegos säger....de kanske inte märker något om jag inte säger något, ha, så ska får detbli, jag håller tyst!

Men visst vore det väl trevligt om jag skulle ta och klä på mig nu, för inte kan jag väl gå omkring med pyjamas hela dagen, eller?

Ses!

Ojojojojoojojojojojojooj!!!

Galet, men kika in detta!

Du är på dag 230 av 280. (82,1%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 5 fulla dagar (v32+5).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 27 nov 2008
Du har 50 dagar kvar till förlossning.


Nu hör jag precis hur Lovegos vaknar till efter sin lilla nap. Måste dit och mysa lite, vänta en stund bara.......Jag är tillbaks efter lite gos och satsumaskäk i sängen. Jag ska nog ta och börja laga till middagen snart, börjar känna mig hungrig....ovanligt, näe inte då man har en bebis som äter upp allt som jag äter......hm....

Idag tog jag bilen och grabbarna tog vagnen. Vi möttes i stan och gick på en butik som hade utförsäljning pga konkurs. Vi hittade dock inget som föll oss i smaken, synd då jag hade en dröm om att hitta de perfekta kökslamporna, men icke! Istället köpte vi en supercool vinterjacka till Love och trepack tumvantar, sen strosade vi lite till men sen var det dags att åka/gå hem för att käka lunch.Men innan jag styrde bilen hemåt gick jag in på biblan och lämnade igen samt lånade en ny bok, så nu ska här läsas!

För en stund sedan ringde syster och frågade om jag och Love ville följa med till min farmor och farfar. Visst vill vi det, men vi måste käka middag och säga hejdå till pappsen som jobbar natt först. Så lite efter fem drar vi nog dit och fikar lite, kul kul!

Näe, nu är det dags för att laga käk!!

hej hopp!

Solen skiner

och jag sitter, eller snarare ligger,här, under filten och myser i soffan. Mina killar sover fortfarande och lika glad är jag för det, för det är ju såå skönt att få en stund för sig själv. Jag njuter av datorns sällskap och de goda satsumas som jag mular, ja, jag är ganska hungrig egentligen men tänker vänta på att killarna vaknar så kan vi käka mysfrulle tillsammans.

Jag har börjat drömma konstiga drömmar, men det är ju inte så konstigt när man är gravid, med Love gjorde jag det hela tiden. Inatt drömde jag iaf att jag födde en välskapt flicka, håret var mörkt och krulligt, världens sötaste och perfekta lilla flicka, det var ju inte så konstig kan ni tycka men det var inte det som var det konstiga i drömmen. Nä, det konstiga i drömmen var hur jag födde henne. Jag var hemma själv och jag tror att jag låt och kikade tv eller läste bok när jag plötsligt fick värkar. Jag tänkte shit, är det dags nu, attans Chrill jobbar ju. Men jag tar iaf i och krystar ut bebisen, men jag glömmer att jag har på mig trosorna, så bebisen kommer ut i ett enda poff med huvudet klätt med mina trosor, hur enkelt som helst var det, och det gjorde inte det minsta ont! Så när jag klippt av, eller nä, det var nog ingen navelsträng med, så ringer jag till Chrille och säger att hon är här nu. Galet va, eller det kanske inte låter så galet men i drömmen var det galet. Undra om detta är ett tecken på att denna förlossning kommer att gå ännu smidigare än med Love? Fast eftersom att jag hade en drömförlossning med Love så känns det som att det inte kan bli mycket smidigare, eller kan det det? Jag hoppas på det bästa, så istället för 4 timmar från första värken till bebis ligger på mitt bröst kanske det blir 3, 5 timmar denna gång,ja, jag tror att jag ska sikta på det, för rekord är ju till för att slås, eller hur!

Idag ska jag ta ett litet brejk från mina killar och gå, hahaha, skrev jag gå, vilket skämt, jag menar åka, ner till stan och ha lite ensamtid. Jag har några ärenden som måste utföras och det görs bäst själv. Så jag lämnar helt enkelt min familj hemma för att få mysa lite själv i någon timma.

Chrille ska återigen jobba natt inatt, så han åker nog hemifrån runt femsnåret och innan dess ska jag ha lagat middag. Ikväll får det bli fisk, japp, egengjord fiskgratäng får det bli!

Nu har mina killar vaknat så jag ska ta och krypa ner i sängen och mysa lite med de innan det vankas frulle!

Tjingeling!

Världens finaste!


Love är färdig för att åka på kusin Arvids dop


Världens finaste Lovegos!


Love provkör den första traktorn


och den andra.

Samtliga bilder är från i lördags då vi var på Loves kusin Arvids dop.

Idag har varit en mysig dag. Vi började med att sova till nio, eller jag sov till halv nio, så jag hann faktikt duscha innan Loveplutt vaknade. Utvilade gick vi upp och käkade frulle och klädde på oss. Vi hade ju en tid att passa, så om sanningen ska fram, så fick vi faktiskt lite brådis på slutet. Men trot eller ej, så var vi på MVC halv elva.

Väl där så tog de blodtrycket, och det var lite högre än vanligt, men inget som jag behövde oroa mig för. Magen mätte 32cm och hjärtat slog 140 starka slag, så mysigt så! Love som var med för första gången idag var väldigt faschinerad av att lyssna på hjärtljuden. Han skötte sig så bra! Han satt på sin stol och knaprade russin och läste bok, min duktiga kille som snart ska bli storebror!

Efter MVC brummade vi ner till stan, ja, jag vet, vi tog bilen idag, Men jag pallar inte att gå så långa sträckor, min rygg går av då. Så för att skona mig själv och Love, ja, jag blir ju en grinig och tråkigt mamma om jag har ont, tog vi bilen, sen så fick vi ju lite brådis också. Men iaf, vi parkerade bilen och mötte upp svärmor som väntade utanför parkeringshuset.

Vi styrde stegen mot P.o. P direkt. Där inhandlades ett par schyssta manchesterbyxor och en superfin body, tack tack farmor! Sen gick vi och kikade i lite andra affärer samt att Love ville titta, känna och rida lite på alla drakar som står utplacerade på gågatan. Men efter en stund började våra magar att kurra så vi gick och käade lunch. Love åt inte värst mycket, men det varju förståeligt då han bara två timmar innan käkat en stoor portion med gröt. Men jag däremot, jag åt mycket!

Efter maten gick vi och kikade i lite fler affärer, eller Love sprang mest omkring så det var väldigt skönt att ha Lovesfarmor med sig som kunde hålla koll på Love, då jag inte är så snabb längre....men iaf så handlade vi lite till lilla skruttan också, två par bodys och två par brallor, shit, bara 52 dagar kvar!!!!!

När vi var färdigta på stan åkte vi hem och myste med pappsen som vaknat. Love började dock bli lite trött och grinig så vi la honom i sängen  så han fick sova lite skön middag.

Efter klockan fem sa vi hejdå till pappsen som skulle åka och jobba. Så därför ligger jag själv här och glor på tv och surfar lite.  Jag ska snart dock se på reprisen av Livet i Fagervik sen blir det sängen för jag har ont i ryggen och känner mig trött. Hoppas Love sover lika länge imorgon. De enda planerna vi har imorgon är att gå en sväng på öppnaförskolan, men dit har vi ju ingen brådska, huvudsaken är ju att Chrill får sova ostört i några timmar. På eftermiddagen är det dags att åka till Sjukhuset och lägga om igen sen drar vi nog till Loves farmor och farfar och fixar lite. En sväng förbi bibblan blir det också då jag läst ut boken jag lånat samt att den andra som jag reserverade kommit in.

Näe,  nu ska jag kika serie!

Tjabba!

Söndag

Idag tog vi sovmorgon. Vi sov ända tills klockan slog 09:10 för då ringde min bror och frågade om vi skulle hänga med till Drakborgen. Det ville vi såklart göra, så vi gick upp och käkade frulle och klädde på oss. Jag ringde även till syster och frågade om hon och Sigge ville hänga med, och visst ville de det!

Lite efter halv elva styrde vi bilen mot Drakborgen. Väl framme var det inte så mycket folk där och det var väldigt skönt då Love kunde springa och göra lite som han ville, jag tyckte nämligen att aktiviteterna för 1-3 år var lite väl tråiga, så då passade vi på att testa aktiviteterna för de större barnen. Jag valde att hålla mig lugn vilket ni kanske förstår, man kan ju inte hoppa hoppborg eller åka superbrantarutchkanan då man har en snartfärdigtbakad bebbe i magen, vill ju inte att hon ska komma för tidigt heller.....eller....NÅja det var iaf skönt att både syrran och brorsan var där så de kunde ta hand om Love. Det som jag däremot kunde göra det var att köra bilarna, så jag köpte 5 poletter varav jag och Love åkte för fyra och Elicia en. Det var skoj tyckte både jag och Love!

När klockan var lite efter 12 satte vi oss ner för att käka lunch. Love fick pannkakor med sylt och grädde och jag fick kycklinsallad, jag ångrade mig dock att jag inte tog samma som syrran, hamburegertallrik, för den såg så jäkla god ut! Love åt dock som en myra, han är inte rikigt kry idag, snorar och hostar lite, men vem gör inte det, är det höst så är det.

När vi kom hem så gick vi bara in och så att syrran kunde byta blöja på Sigge och sen packade vi in ungarna i vagnarna och gick ner till stan. Både Love och Sigge somnade i vagnarna på väg ner, så vi kunde gå och strosa ostört, lovely!

Lite bilder från dagen ska jag bjuda på, för sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite bok och sussa, är verligen trött efter dagens bravader samt att min rygg värker.


Love i fullfart att klättra upp på en av de radiostyrda bilarna

Jag och Love i farten!

Ojoj, så skoj!

Systeryster och Love åker superduperbranta rutschkanan!

Love spanar in brudar!

Mmmmm, smarrig lunch!

Efter lunch blev det lite mer lek

Och efter lite lek så blir man visst lite glasssugen!

Det var alles! Nu ska jag nog ta mig ett glas nyponsoppa och kika lite på ashes to ashes innan jag går och lägger mig och läser bok. Jo, imorgon ska jag till MVC igen. Det ska bli mysigt att får höra bebbens lilla hjärta slå samt mäta magen. Love ska också få följa med för sen har vi dejt med Loves farmor. Vi ska strosa på stan och shoppa på Polarn och Pyret, så det bli mys det! Vi åker nog runt 10 och lika bra är det för Chrill måste ändå få sova ostört då han jobbat natten, han jobbar alltså nu, jag saknar honom! Sen jobbar han imorgonnatt också....men sen är han ledig!

Tack och hej!



Lördag

Här råder det lördagsmys, vi har precis käkat gofrulle och mellanlandar lite framför tv:n innan det är dags att klä på oss. Nella, Oscar och Frans är på väg hit ner. Kanske leker vi inne eller så går vi ut och leker i parken, vi får se hur vädret artar sig, det liksom hänger regn i luften.

Efter lunch idag så bär det iväg på dop, det ska bli mysigt tycker jag. Jag ska nog ta och plocka fram kläderna som jag och Love ska ha på oss nu, så de hinner hänga till sig liksom. För mig blir det en ny klänning som jag införskaffade igår och för Love blir de finbrallor och skjorta, jag ska försöka få ett foto på oss så kan ni ju få se hur fina vi blev! :)

Jorå, det känns som att det är dags för att slänga in en magbild. Jag hann faktiskt ta en i farten igår, men den blev dålig och mörk, men ni får nöja er med en iaf då jag inte orkar knäppa någon ny.

Magen vecka 33

Nu ska vi klä på oss!

Tjing tjing!

Äntligen!

Äntligen råder det lite lugn och ro här på Nygatan. Killarna har precis gått ut för att gå ner på kyrkis och lika glad är jag för det! Det är helt otroligt vad jag blir trött och matt för minsta lilla ansträngning nu och värre lär det ju bli....menmen, det är ju sånt som hör till så det är bara att bita ihop! Det känns iaf skönt att få en lung och skön stund för sig själv, jag ska dock inte sitta här och fördriva den tiden utan jag ska börja med att klä på mig för att sedan traska ner till stan. Ja, vila var det va?! Visst skulle jag kunna ligga kvar här och läsa boken som jag lånade igår, men det går inte. Jag måste inhandla en doppresent tills imorgon, dessutom så gör en promenad mig nog ganska gott också. Men jag lovar att gå sakta och försiktigt, det är helt galet vad min rygg har börjat sagt ifrån. Som igår tex.

 Vi ringde och frågade Loves farmor och farfar om de hade lust att vara barnvakt en liten stund medan vi åkte och storhandlade, visst ville de det. Så runt sju åkte vi iväg och herregud vad skönt det var att få handla ostört utan barn! Men ryggen var det, vi kanske var borta i en timma och jössesvad jag hade ont i ryggen när jag kom hem, det måste vara det där stengolvet som man går på. Sen har jag även börjat vagga mig fram lite, så om ni ser en pingvin på stan idag, då är det med största sannolikhet jag!

Just ja, idag går jag in i vecka 33, gaalet!!! Om bara 55, minst, så har vi vår lilla bebis hos oss. Jag börjar tvivla lite nu, tänk om det är en kille?Inte för att jag har något emot det, huvudsaken är ju att bebisen är frisk såklart, men de har ju sagt att det är en tjej, men visst har dethänt att de sett fel....jag tycker liksom att jag har en typisk killmage....äsch, det är nog bara jag som nojjar mig, visst bor deten lite minitjej därinne....eller?! Nåja, vi har ju både fina flick och pojknamn i åtanke....

Ikväll blir det middag hos Loves farmor och farfar, MYS! Men nu ska jag klä på mig och vagga ner till stan!

Tjoho!

Jag bjuppar på en bild, kors i taket, tagen imorse då Love satt och kikade på sina älskade Teletubbies!

Lovesöt är just bra söt!

Dagens namn, LOVE

Idag har världens finaste Love namnsdag!

Sjusovare

Vi har för tillfället två sjusovare i vår familj, och som ni kanske förstår så räknas jag inte till de två. Jag har snart varit uppe i en timma och mina killar sover fortfarande! Jag vet inte om det är så schysst men jag tror att jag snart måste gå och väcka de.....ja, alla Loves rutiner blir ju rubbade. Jag vill ju inte ha honom vaken till klockan nio på kvällen heller, näe, klockan halv åtta ska han sova!

Idag regnar och blåser det fortfarande, det har nog gjort det hela natten verkar det som, ett riktigt höstväder med andra ord. Jag vet inte hur dagen ter sig men det blir väl lite fix och trix. Jag tänkte faktiskt ta och sätta mig ner och sy iordning sovrumsgardinerna nu, sen blir det nog ett besök på Eriks och fyndlagret kanske sen sväng till förbi IKEA, vi får se. Just, jag måste ju hämta ut en bok som jag reserverat på bibblan också. Det bli alltså en dag med mycket fix och kanske shopping.

Näe, nu måste jag nog ta och väcka grabbarna!

Hej så länge!

Stopp!

Visst var det stopp i katetern. Det blev därför ett byte av den igenslammade slangen. Herregud, det är ju inte så jobbigt att gå omkring med påsen utan det som är jobbigt är ju att den ska hålla på att bråka med mig hela tiden, för inte har ju jag sån himla lust att ränna på sjukhuset stup i kvarten heller!

Idag har det verkligen spöregnat mesta delan av dagen och natten för den delen. Inatt när jag vaknade till så smattrade det så hårt i rutan att ibland trodde att den skulle gå sönder eller flyga iväg....

Vi har haft enn soft dag idag. Love vaknade sent, eller han vaknade aldrig själv utan jag väckte faktiskt honom vid niotiden i morse. Då hade jag redan hunnit käka frulle och klätt på mig. Så när jag väckt Love fick han gröt och lite kläder på kroppen. OCh för att Chrill skulle få sova ostört så brummade vi ut till mina föräldrar där även Loves kusin Elicia beffann sig. Så ungarna lekte och vi vuxna fikade och myste i det regninga höstvädret.

Efter lunchen åkte vi hem, ja, jag ville att Love skulle få sova inne i sin säng istället för ute i vagnen. Han åt btw hur bra som helst, två och en halv blodpuddingar med lingonsylt, duktigt kille!

Vid halv två somnade vår stjärna och sov, och sov, och sov, så vid fyra snåret börjde han vakna till. Och då hade även min mor och syster och Sigge hittat hit. De hade varit på stan och köpt filmer till Love, Telefubbies och Meckar Micke. Love älskar Teletubbies, han står och härmar allt som de gör och säger Lala, lala hela tiden. Det är ju helt galet vad han pratar nuförtiden. Han har ett sånt himla minne så det är verkligen bäst att passa sig för vad man säger annars så har man en liten Love som härmar.

När Love vaknat så gav vi honom middag och sen drog vi ut till Birsta en sväng. Vi hade lite smågrejs som skulle inhandlas men som vanligt så hade vi glömt hälften när vi kom hem. Så Chrill ska nog åka ut dit ensam imorgon och införskaffa det som vi glömde. Vi ska även ta en sväng förbi Eriks, fyndlagret, bibblan och en svägn på stan, dvs om vi hinner. Vi ska ju på dop på lördag. Loves lilla kusin Arvid ska döpas och då måste man ju inhandla en present. Jag tycker förövrig att det är väldigt svårt att köpa doppresenter. Vad ska man köpa liksom? Man vill ju inte köpa en massa tråkiga saker från någon guldaffär, typ tavla eller dylikt. Jaja, något ska man väl hitta på iaf!

Nu ska jag fortsätta att kika tv och känna lillan sparka men först ska jag tända lite ljus i den öppna spisen.

Tjing!

RSS 2.0