Syns det? Syns det att det fattas 6 kilo? ...

img_6807 (MMS)

Syns det? Syns det att det fattas 6 kilo? Syns det att jag "bara" väger 74 nu? Nä, tänkte väl det! Men jag känner det på kläderna! Så nu är det "bara" 9 kilo kvar och jag kämpar på...trots att jag fuskar så in i... Om det fortsätter såhär kommer jag nog kunna visa mig i bikini till sommaren iaf. Nu väntar jag och lillan på att resten av familjen ska komma hem med middagen som idag blir sushi! Iaf till oss vuxna, ja grannarna kommer och umgås med oss ikväll, mysigt! Kidsen får mumsa på min fabulösa fläskpannkaka! Hej hej!


05:55... Varje morgon runt den här tiden b...

img_6807 (MMS)

05:55... Varje morgon runt den här tiden brukar Lill börja med att skruva lite på sig. Sen lite mera och tillslut lägger hon av, oftast, två fisar och det är verkligen riktiga karlfisar så är inte Love och Lykke redan vakna kan jag lova att hon väcker dom. Nu när vi vaknade så var det bara jag och Lill i sängen, Christian måste ha gått och lagt sig med love... Jag hör nu att Love satt på tv:n. Bäst att gå upp och kika. Godmorgon lördag!


Jag och Love ligger i hans säng och myser!...

img_6807 (MMS)

Jag och Love ligger i hans säng och myser! Flickorna sover så jag och Love passar på att tjusas lite, ja han ledsnade iof efter några pussar och ville hellre spela spel på chrilles iPhone...typiskt killar! Min rygg då? Jo, det blev lite bättre så nu slipper jag iaf gå som en ostkrok. Jag kan iaf säga att det knäckte och knakade som attans när naprapaten höll på! Jag ska dit på onsdag igen och det är lätt värt de 500 kronor som det faktiskt kostar, ja annars skulle jag ju inte kunna vara med mina barn! Nu ska vi fixa lite mellis! Tja!


Godmorgon! Just nu befinner jag mig i ett ...

img_6807 (MMS)

Godmorgon! Just nu befinner jag mig i ett väntrum hos en naprapat. Jag gjorde illa ryggen igår och har så sjukt ont, går typ som en ostkrok och kan inte bära/lyfta något av mina barn. Jag hoppas att det går att knäcka till den! Idag är det fredag, jihoo!! Ps.supernördig pose, i know! Ds


Sötisar! Love spelar datorspel och hans st...

img_6807 (MMS)

Sötisar! Love spelar datorspel och hans ständiga följeslagare, Lykke, sitter snällt brevid och tittar på. Och jag, jag ska hänga en tvätt!


Vi vann!

Jihoo, vi vann auktionen!

Detta vad var vi gamblade om:

Eames RAR Rocking Stol


På väg till svärisarna för att fira svärmo...

img_6807 (MMS)

På väg till svärisarna för att fira svärmor en dag förtidigt eftersom att de åker bort imorgon! Annars ör det rätt lugnt. Barnen börjar bli friska, lykke ska gå på dagis imorgon iaf. Jo, Vi håller på att buda på tradera och det är så spännande att jag håller på att kissa på mig! Ikväll runt tio får vi reda på om vi vunnit..åh så spännande!!! Hej!


Bästa barnvakten; hoppgungan!

img_6807 (MMS)

Bästa barnvakten; hoppgungan!


Snyggot Lykke! I håret har hon skrållans h...

img_5249 (MMS)

Snyggot Lykke! I håret har hon skrållans hårsnodd och i öronen har hon sina finaste juveler. Nu ska jag börja med dagens middag sen ska vi hämta Love och Christian!


Tre timmar senare! Då var det en betydligt...

img_6807 (MMS)

Tre timmar senare! Då var det en betydligt piggare och hungrig tjej som vaknade! Nu käkar hon lunch och dricker vatten ur vinglas.


Inte så kry. Jag höll på att fixa lunch ti...

img_6807 (MMS)

Inte så kry. Jag höll på att fixa lunch till mig och Lykke och när jag ropade att maten var klar  fick jag inget svar... Detta var vad jag fann, en sovandes tjej i soffan!   Hon är ju som sagt inte så kry, hon hostar och snorar dock har hostan blivit mycket bättre än vad den var igår. Hon blir nog hemma från dagis  imorgon. Nu ska jag och Lill hänga lite tvätt! Hepp


Broddar på! Dags att gå ut och gå! Jag och...

img_6807 (MMS)

Broddar på! Dags att gå ut och gå! Jag och Lill är på väg till stan för att köpa en present för vi ska nämligen på 30-års fest ikväll! Det ska bli så kul! Haj haj


jag och barnen gav oss ut på en prommis ut...

img_6807 (MMS)

jag och barnen gav oss ut på en prommis utan mål och hamnade tillslut på barista. Nu har vi köpt fika så det räcker och blir över! Vi stormyser!


Prommis i Kovland! Verkligen ett underbart...

img_6807 (MMS)

Prommis i Kovland! Verkligen ett underbart väder att vara ute och busa i!


Boken utläst! Lill somnade för en timma se...

img_6807 (MMS)

Boken utläst! Lill somnade för en timma sen och sover fortfarande, perfekt för mig som då kunde läsa ut boken. Boken får godkänt och Inge mer, det känns som att allt jag läste har jag redan läst förut. Nu spelar jag och Love nallephuspel i väntan på att pappan i huset ska komma hem.


Visst ser han sjuk ut...hm...han må ha lit...

img_6807 (MMS)

Visst ser han sjuk ut...hm...han må ha lite ont i halsen men annars är han frisk som en nötkärna och har energi som en duracellkanin!  Men han blir hemma resten av veckan iaf, ja han käkar ju penicillin 3ggr/dag. Just nu sitter han på ryggstödet på soffan och retas med Lill...är inte Lykke hemma kan han ju alltid retas med Lill, tur att han har två småsyrror! Bäst att styra upp ngn lek kanske!


Och så kom den, signerad och fin! Så fort ...

img_6807 (MMS)

Och så kom den, signerad och fin! Så fort jag fått Lill att somna ska jag börja läsa den! Kul kul!


Här skrotar vi fortfarande runt i pyjamas....

img_6807 (MMS)

Här skrotar vi fortfarande runt i pyjamas. Alla barnen är hemma med mig idag, ja eftersom att Love är sjuk. Jag kan ju inte precis dra med mig honom på snowracern upp till dagis för att lämna Lykke i några timmar. Lykke är lika glad för det! Faktiskt så kommer snart min mor och hämtar upp Lykke, ja hon får hänga med henne lite idag. Då får Love passa på att vila lite också...annars är Lykke uppe i Love hela tiden, japp hon är den jobbiga lillasystern som ständigt hänger efter honom! Klart att Love tycker om att leka med henne också men ibland blir det lite för mycket bara! När Christian kommer hem från jobbet ska jag gå ut och gå en långpromenad, känns som att jag verkligen behöver det nu för att vara inne en hel dag tar på krafterna!


Jag undrade just varför Christian aldrig k...

img_6807 (MMS)

Jag undrade just varför Christian aldrig kom och satt sig, var barnen svårnattade ikväll eller? Detta var vad jag fann! Trött Chrille sovandes på golvet i barnens rum..


I väntrummet på sjukhuset. Lykke och Lill ...

img_5249 (MMS)

I väntrummet på sjukhuset. Lykke och Lill hänger i väntrummet med mig och min mor. Det är dags för mig att återigen låta dr Arns kika på mina knölar bakom örat. Eftersom att love fått halsfluss och feber fick han inte följa med utan Christian skjutsade dit honom imorse innan jobbet. Nu är det min tur! Håll timmarna!


img_6807 (MMS)


Klaga

Nu ska jag ringa till kommunen och fråga, ett miladare ord än KLAGA, varför dom inte skottar fram trottoarerna upp till mina barns förskola. Jag får liksom gå med dubbelvagnen på en högt trafikerad väg där bilarna/lastbilarna kör väldans fort. Jag går med hjärtat i halsgropen och ber till högre makter att vi inte ska bli påkörda!

Hm...har jag sagt att det är just detta år jag fyller 30... 30=tant eller hur var det?

Nu ska jag klä på mig för vi ska ner till stan och fika med Anna och Vilgot! Så roligt ska det bli!

Hepp!

Finfin sällskapstjej till frukost! Love ki...

img_6807 (MMS)

Finfin sällskapstjej till frukost! Love kikar barntv och Lykke sover fortfarande. Måste nog väcka henne snart om hon ska hinna få i sig någon frulle innan dagis.


Mmmmmm, visst ser det väl gott ut!? Barnen...

img_6807 (MMS)

Mmmmmm, visst ser det väl gott ut!? Barnen fick baka chokladbollar och detta är resultatet. Jag är bara oerhört glad att slippa rulla bollarna själv, för som ni ser fixar ju ungarna det perfekt alldeles själv....


Baka baka liten kaka

Jag och ungarna håller på att baka oopsiesbröd till mig nu. Ja, det är sånt där bantarbröd som man får käka när man äter enligt lchf. Jag måste säga att det ser ut att bli väldigt smarriga bröd!

Nu ska jag snart ta och göra lunch för sen drar vi ut i snön och leker!

Hej!


Pepparkakshusmassakern! Som Love har tjata...

img_6807 (MMS)

Pepparkakshusmassakern! Som Love har tjatat om att få slå sönder och äta upp pepparkakshuset. Idag var det äntligen dags. Behöver jag säga att Love var överlycklig över Christians beslut. Lykke tyckte även hon att det var roligt. Hon är ju sån, allt som Love ska/vill göra vill även hon... trots att hon ibland inte ens vet vad vissa saker betyder.


En ulv i fårakläder!

img_6807 (MMS)

En ulv i fårakläder!


En kopp kaffe på café är aldrig fel!

img_6807 (MMS)

En kopp kaffe på café är aldrig fel!


Mera snö

Här sitter jag. Jag har precis duschat och ammat Lill som somnade mitt i maten och sover fortfarande. Jag ska inte bli långvarig här utan ta och plocka ihop efter morgonensfrukost.

Barnen är iaf skjutsade till dagis, Chrill fick den uppgiften idag och gud så skönt det var att slippa ge sig ut i snön med alla barnen. Visst är det skönt att gå ut i snön, men inte när det har snöat hela natten och plogbilarna kanske inte plogat vägen till dagis än.

Idag blir det annars en soft dag. Jag ska nog, får se om jag orkar, gå ner till stan och byta lite grejjer samt ta en fika med grannfrun.

Jo, jag måste ju berätta om hur duktigt Lykke är! Hon kissar bara på pottan numera! Fast att hon har blöjan på sig under natten så är den kruttorr när hon vaknar och det första hon gör då är att gå och sätta sig på pottan och kissa. Hur duktig får man vara när man bara är två år och en månad?! Det kom liksom så plötsligt det här med att hon blev torr. Vi hade inte alls tänkt tanken att hon skulle bli det för vi har liksom inte introducerat det för henne, utan hon har helt själv börjat gå på pottan. Jag tror att det kan ha att göra med att Love kissar på toan och gärna vill ha med henne som sällskap. Då har liksom hon passat på att sätta sig på pottan och vips har hon fått kontroll över kissmusklerna. Duktig tjej!

Näe,nu måste jag få något gjort medans Lillgumman sover!


Julkort


Chrill & Lill

Lykke

Love


Pappa, Lill & Mamma

Några bilder på familjen från julfirandet 2010



Nytt år med nya utmaningar!

Och så var jag igång! Igång med min nya livsstil, ja den som betyder att jag ska motinera och äta bra. Nu är jag less på att vara en tjockis. Jag vill komma tillbaks till den storleken jag hade innan jag blev preggo med Lill! Jag har därför startat en ny blogg, en hemlig sådan. Den är till för mig och min resa mot min normala storlek. Med andra ord en ganska tråkig blogg för alla andra men en bra och peppande för mig! Idag har jag gjort mitt andra inlägg och därmed gjort en "invägning",spännande. I nuläget ligger jag på 80 pannor och ska ner till 65. Men jag har ju gjort det förr så nog ska jag klara det även denna gång!

Nu såhär på kvällskvisten har vi äntligen fått fingrarna ur och skickat in en bild till tidningen!

Eftersom att Lill somnade tidigt, runt 19, är det bäst att jag också lägger mig nu. Hon lär ju vakna runt 7 imorgonbitti och då måste jag ju vara pigg!

Imorgon är det dagis för kidsen och bebisfika för mig och Lill.

Nattis!

I väntan på att vi fick gå in och sätta os...

img_6807 (MMS)

I väntan på att vi fick gå in och sätta oss i biografen satt vi och åt popcorn och skålade i vatten! Det gick bra att gå själv med barnen. Love och Lykke var så snälla hela tiden, de satt där de skulle sitta och mumsade på sitt goda. Lill?!  ja hon låg och sov i vagnen och vaknade inte förrens det var några minuter kvar av filmen. Nu är vi hemma igen och ska käka lite mellis! Hepp!


Tittut!!

img_5249 (MMS)

Tittut!!


I love cleaning! Lykke är i full gång med ...

img_6807 (MMS)

I love cleaning! Lykke är i full gång med att städa, tur att hon fick städgrejjer i julklapp, då hon fullkomligt hatar då det är smutsigt här hemma. Eftersom att vi alla redan käkat frulle och klätt på oss ska vi därför ta på oss ytterkläderna för att gå ut och leka lite, Ja, vi passar på nu när Lill ändå ska sova. Efter lunch funderar jag på om jag ska ta med mig barnen och gå på bio. Jag undrar bara om jag får ta med mig Lill? Om vi går på bio så blir det en kortfilm med Alfons och det borde väl Lykke klara av? Hon har aldrig varit på bio tidigare och den filmen är bara 35-40 min lång. Blir hon rastlös eller om Lill stör får vi väl gå därifrån då. Trevlig måndag!


Pysseltime hos farmor och farfar! Tänk att...

img_6807 (MMS)

Pysseltime hos farmor och farfar! Tänk att det är så kul att klistra med klistermärken. Love är duktig och sätter dom i boken medans Lykke sätter alla på sin docka...nåja några minuter håller dom sig roade iaf!


Love inviger skidorna som han fick av tomt...

img_6807 (MMS)

Love inviger skidorna som han fick av tomten. Vem vet kanske är han den nya Gunde Svan!


RSS 2.0