Nu på förmiddagen, klättrade Christian och...

img_2599 (MMS)

Nu på förmiddagen, klättrade Christian och svärfar upp på taket och satte dit några nya tegelpannor som Dagmar förstört. Titta vilken fin utsikt vi har från vårt tak! Vi kan ju även konstatera att vi inte bor på solsidan så här års...


Tummen upp för att käka upp pepparkakshuset!

img_2595 (MMS)

Tummen upp för att käka upp pepparkakshuset!


Sådärja, då var nyårsmaten inhandlad! Nu d...

img_2592 (MMS)

Sådärja, då var nyårsmaten inhandlad! Nu drar vi hem och käkar plättar!


Lykke kramas med mormor! Efter en prommis ...

img_2591 (MMS)

Lykke kramas med mormor! Efter en prommis är det gott med lite gofika som mormor bakat.


På sparkpromenad!

img_2577 (MMS)

På sparkpromenad!


Jamen titta! Är det vår julgran och soptun...

img_2572 (MMS)

Jamen titta! Är det vår julgran och soptunna som ligger halvt ute i vägen?! Ja, det är visst det! Vad det har blåst inatt, heelt galet! Jag trodde ibland att taket skulle blåsa av. Som tur var så gjorde det inte det. Bara våra soptunnor med innehåll blåste bort, ja soporna blåste så långt bort att vi inte alls kunde se skymten av de! Nu ska jag jobba! Hej hej!


Mina älsklingar!

img_2570 (MMS)

Mina älsklingar!


Fina Lykke och Love!

img_2568 (MMS)

Fina Lykke och Love!


God jul!

img_2567 (MMS)

God jul!


Klappat och klart! Längtar efter att få se...

img_6807 (MMS)

Klappat och klart! Längtar efter att få se barnens reaktioner imorgon när de vaknar! GOD JUL!


Stooor gran! Nu ska vi slå in klapparna so...

img_2564 (MMS)

Stooor gran! Nu ska vi slå in klapparna som vi snappat! :)


Lykke är hemma! Det firar vi med sushi! De...

img_2559 (MMS)

Lykke är hemma! Det firar vi med sushi! Det var faktiskt Loves förslag då han verkligen; "älskar schushi"! Eftermiddagen ska vi klä granen, jippie!


Pysselfia! Ska bara måla liite mera och se...

img_2558 (MMS)

Pysselfia! Ska bara måla liite mera och sen kan vi byta om till pyjamas. Åh vad jag hoppas att vi snart få åka hem! Jag längtar så efter att få sova i min egen säng. Lykke börjar bli lite bättre. Svullnaden börjar gå ner sänkan likaså men hon är fortfarande lika stel i nacken. Imorgon får vi reda på odlingarna! Håll tummarna för oss att vi får åka hem imorgon!! God natt!


- Jag ska bara ta sprutan först mamma!

img_2554 (MMS)

- Jag ska bara ta sprutan först mamma!


Kvällsfika! Lykke är inne på sin andra ros...

img_2541 (MMS)

Kvällsfika! Lykke är inne på sin andra rostade macka, duktig tjej! Eller som hon själv sa - min mage blir så glad när jag äter så många mackor! Precis! Idag fick vi åka hem på permis. Det var såå skönt att få vara hemma några timmar med resten av familjen. Lite för många intryck blev det för Lykke så hon hade det stundom lite jobbigt. Klockan sex var vi på plats igen. Då var Lykke ledsen och hade ont. Efter medicin och smärtstillande mår hon nu lite bättre. När kvällsfikat är uppätet ska vi byta om till pyjamas, iaf den lilla tjejen och sen mysa framför tv:n en stund innan det är dags att sussa. Hoppas hoppas hon är bättre imorgon och att läkaren kommer med några svar! Sänkan låg nu på 120.


Vi blev precis väckta, ja jag vet, jobbiga...

img_2536 (MMS)

Vi blev precis väckta, ja jag vet, jobbiga sjuksyrror alltså! Om de inte väckt oss hade vi fortfarande sussat! De ville ta en temp och väga lilla skruttan. Ingen feber och 13,4 kg. Nu ska jag klä på oss och sen ska vi hämta frulle! Godmorgon!


Fina fina Lykke! Hon sussar gott sen snart...

img_2528 (MMS)

Fina fina Lykke! Hon sussar gott sen snart tre timmar tillbaks och jag ligger här och kikar på film på datorn. Just nu kikar jag på blue valentine som är riktigt bra faktiskt. Snart måste jag dock sova jag med då Lykke ska få medicin kl två igen. Natti natti!


Stående målning! Lykke pysslar med nya Bar...

img_2522 (MMS)

Stående målning! Lykke pysslar med nya Barbietidningen vi köpte på affären.


Uppe och går lite! Vi ska snart gå till af...

img_2521 (MMS)

Uppe och går lite! Vi ska snart gå till affären och köpa lite gotta och någonting man kan pyssla med och kanske lite hårspännen. såhär med huvudet på sned ser hon ut när hon går och man ser att hon är svullen på ena sidan, Lilla Lykkepykke!


Lykke målar! Knölen är lika stor som igår ...

img_2517 (MMS)

Lykke målar! Knölen är lika stor som igår och mer antibiotika är insatt. Snart ska vi till röntgen och göra ultraljud och röntgas. Hon är ändå vid ganska gott mod.


Trött fast ändå inte...

Jag är trött men ändå inte, förstår ni hur jag menar då? Jag ligger iaf brevid en tjej som verkar sova ganska djupt. Hon andas tungt och hon är så fin så fin. Tänk vilken liten olycksfågel hon är alltså. Just nu vet vi inte så mycket. Hon har fortfarande feber och hon hade en sänka på 95 och den ska ligga på 5 i vanliga fall och detta tyder på att något är fel, ja det ser man ju när man ser knölen också såklart. Jag tycker mig nästan se att den har växt och blivit lite större nu. Men iaf, de har tagit några odlingar från nästan och halsen också och imorgon väntar fler undersökningar. Det kanske blir både ultraljud och röntgen. De har även börjat ge henne antibiotika, ett med brett spektrum, intrevenöst ihopp om att det är bakterier och inte ett virus som orsakar knölen. Åh, man hoppas ju att går över snart för det är inte roligt att se henne ha så ont och så vill vi ju hem och "jula" lite också!

Nu ska jag sova, eller försöka iaf!

Natta!

Mammas lilla hjärta!

img_2501 (MMS)

Mammas lilla hjärta!


Inte så tuff just nu! Lykke blev inlagd på...

img_2499 (MMS)

Inte så tuff just nu! Lykke blev inlagd på sjukhuset idag. Hon har feber och en knöl bakom örat stor som en pingisboll, som det står i journalen. Vi blir kvar några dagar och hoppas att vi hinner komma hem innan julafton! Nu ska vi läsa bok!


Innan vi drar till VC med LillAnn passar v...

img_2498 (MMS)

Innan vi drar till VC med LillAnn passar vi på att fikaloss! Stort pepparkakshjärta  med skrivet namn på och ett glas julmust! Det är bäst att passa på när grinollen, läs Lill, sover.


Titta så fint vi gjort! Jag älskar snön!

img_2481 (MMS)

Titta så fint vi gjort! Jag älskar snön!


Spelar spel hos farmor och farfar!

img_2475 (MMS)

Spelar spel hos farmor och farfar!


Nyvaken Lykke! -Men mamma, jag har sovit i...

img_2463 (MMS)

Nyvaken Lykke! -Men mamma, jag har sovit i pippiklänningen hela natten! Va tokigt! ( Ja, så blir det när man somnar i bilen på väg hem från mormor och morfar! )


Lite om Lill

I morgon blir Lill ett år och tre månader, stoora flickan alltså! Hon är så duktig nu, ja duktig på många saker. Hon kan till exempel gå upp och ner för våra trappor. Hon bajsar alltid, bara, på pottan. Hon kissar alltid på pottan när jag sätter henne på den.

Ja, det var kort och gott, lite om Lill!

Idag har vi både gått till och från dagis,...

img_2455 (MMS)

Idag har vi både gått till och från dagis, superkul tyckte Love!


James Bond!

img_2451 (MMS)

James Bond!


Morsan och farsan festar loss på Oscar!

img_2450 (MMS)

Morsan och farsan festar loss på Oscar!


Min fina man!!!

img_2447 (MMS)

Min fina man!!!


Med ett glas bubbel i handen och nya dr. M...

img_2446 (MMS)

Med ett glas bubbel i handen och nya dr. Martens på fötterna är jag redo för julfest med Chrilles jobb! Södra berget here i come!


Åh nej, mina barn sitter på tåget, det ser...

img_2436 (MMS)

Åh nej, mina barn sitter på tåget, det ser ni väl, och ska åka ända till Astralien, skrivet som Love uttalade det. Oj vad jag kommer att sakna dom! Jaha, jag får väl fördriva tiden i tvättstugan medans de är borta då!


RSS 2.0