Kvällsprommis

Har precis kommit hem från en timmes kvällsprommis med Nella. Herregud vad skönt det var! Nu har jag gjort plankan och armhävningar, beach 2013 här kommer jag!!

Imorgon är det torsdag vilket betyder att det snart är fredag och på spåret final! Längtar! Nu väntar duschen och sen sängen.
Bilden är från ikväll då vi låg och kikade på bolli.
Häj!


Bara han och jag

Eftersom att det är planeringsdag på barnens förskola imorgon och jag och Christian jobbar sover barnen över hos sin mormor och morfar inatt. På så sätt slipper vi stressa upp barnen så tidigt och de får sova hur länge de vill och vi får också sova lite längre eftersom att vi bara har oss själva att sköta om. Så just nu är det så tyst i huset. Ingen Love som snackar i sömnen, ingen Lill som vill ha nappen och ingen Lykke som snarkar... det är bara han och jag som låter och kanske en och en annan mus som gråter...


Lill Ann Lo Jansson

Vår duktiga tjej som slutade med blöjor för några månader sen och hon är verkligen superduktig! Går själv på toa, yes toan, vi slängde nämligen pottan då hon hela tiden skulle tömma ut kisset eller bajset själv vilket resulterade i att pottans innehåll inte alltid kom i toaletten utan bara utanför. Chrille blev less och kastade pottorna och sedan dess går hon själv på toan och ropar när hon är klar!

Lill är även jätteduktig på att prata, verkligen en verbal tjej som gillar att slänga käft med sina syskon! Hon säger sjuords meningar och älskar att sjunga. Hon gillar även sina dockor och med dom kan hon leka med i timmar. Hon bäddar ner och upp och ner och upp. Hon åker till affären och handlar, lagar soppa och mellis. Hon älskar att titta på smurfarna och att bada på badhuset. Hon vill aldrig att jag sätter upp hennes hår eller att jag lägger håret bakom hennes öron, då sliter hon fram det igen. Hon är en riktig baglady som alltid har med sig sin favoritväska till och från dagis. Den kan innehålla allt ifrån salva, sex hellokitty, tjockstrumpor, två nappar, en kam osv.

Ja, det var lite om Lill.
Nu ska jag försöka att sova!


Bilder från jul fram till nu

Jag kan inte sova. Har legat vaken i en timme nu och är fortfarande inte trött... Därför lägger jag upp lite bilder och hoppas på det bästa, att jag tillslut somnar om igen!

Första bilden är på Love och Lykke på julafton, Lill sprang iväg så hon kom inte med. Sen är det bla bilder från vår vardag med bla. semmelfest, pannkaksfrulle, biomys, min första dag på avd. 2, mina superstars som käkar frulle och Love och Lykke som åker spark med morfar.

Häj!


RSS 2.0