Det är spännande att tvätta bilen!

img_2320 (MMS)

Det är spännande att tvätta bilen!


Ensam mamma söker!

Japp, ensam mamma söker (en cigg och en fotmassage, tack!), det är jag det! Iaf tills på fredag då Christian kommer hem igen. I måndags morse åkte han till Övik för jobb och förhoppningsvis blir det bara denna vecka och inte nästa också. Det tar ganska mycket på krafterna att vara ensam hemma med tre kids där två av dom har stora trotsproblem, jag nämner inga namn ( Love och Lykke).

Nu sover alla mina troll och jag har landat här, framför stationära datorn då Christian tog den bärbara med sig, vilket kommer resultera i att jag snart kommer flytta min röv till soffan istället, för man sitter verkligen som en kråka här.

Nåväl, igår sov Lill över hos min mamma och pappa. Jag fick därför sova, själv, som en prinsessa i dubbelsängen heela natten! Nu när jag har fått mersmak på det så kommer Lillsan få sova över hos sin mormor och morfar mycket oftare! Haha, precis det sa min mor också, -det får inte bli en vana det här nu Katarina!

Idag har Love varit på förskolan själv, ja eftersom att Lykke varit lite krasslig i helgen fick hon stanna hemma, men mest bara på mys eftersom att hon egentligen är frisk nu, så imorgon ska hon också gå. Jag och Lillis ska därför dra till Birsta och kika efter en dop-present till Elli som ska döpas på Lördag. Vi ska även kika lite overaller till Lovegos. Jag köpte iof en idag men jag tror nästan att den är lite stor för honom. Förra året hade han en Didriksson i strl 110 så därför köpte jag en strl större, 120, idag men den var ju sjukt stor på honom så jag måste kanske se om det finns andra modeller i ngn annan affär, vilka problems man har alltså!

Annat som snurrar i hjärnan är ju tapeter, knoppar till köksluckorna, staket osv osv....vi räknar dagarna till husflytten nu!

Avslutar med några bilder från när vi gick Tarzanstigen.

Här är Lykke precis när vi skulle börja gå stigen. Hon ser lite sur ut, hon hade väl fått fel vantar eller nåt.

Här är jag och Lill. Jag ser också lite sur ut, hade väl "bråkat" med Lykke om hennes vantar...

Titta, nu har Lykke klättrat upp i utkikstornet, så nu är hon glad igen!

Christian var också glad!

Elicia, Arvid och Love rullade nerför backen och sprang upp igen.

Här klättras det!

Mera klättring!

Fyller på med lite energi!

Sjukt roligt, tyckte Love.

Lite läskigare, tyckte Elicia.

Nu gör min rumpa ont så nu förflyttar jag mig till soffan!

Hej!Love har fått en ny vinterjacka! Igår slän...

img_2314 (MMS)

Love har fått en ny vinterjacka! Igår slängde jag iväg en beställning från mini rodini och vad förvånad jag blev när paketet kom med posten redan  idag! Love blev mycket nöjd med jackan!


Fruktstund i lekparken!

img_2312 (MMS)

Fruktstund i lekparken!


RUT-avdraget?! Om ni behöver städhjälp är ...

img_2310 (MMS)

RUT-avdraget?! Om ni behöver städhjälp är det bara att kontakta mig... För enligt Christian ser jag tydligen ut som en städkärring när jag har på mig detta hårband. Hm, kanske ska jag ta och ha på mig hårbandet när vi ska gå på julfesten med Christians jobb då...


Love experimenterar, som han själv skulle ...

img_2287 (MMS)

Love experimenterar, som han själv skulle sagt!


Mjöl, om Lykke själv får välja!

img_2280 (MMS)

Mjöl, om Lykke själv får välja!


Busan har klippt luggen! Eller rättare sag...

img_2276 (MMS)

Busan har klippt luggen! Eller rättare sagt, jag har klippt Lills lugg Nu ser hon ut som typ 5 år istället för 1 år!


Nyklippt Lovegos!

img_2267 (MMS)

Nyklippt Lovegos!


Lykke blir fin i håret! Här sitter hon och...

img_2265 (MMS)

Lykke blir fin i håret! Här sitter hon och sjunger -här kommer Pippi Långstrump!


Man, läs Lill, kan ju inte alltid få som m...

img_2263 (MMS)

Man, läs Lill, kan ju inte alltid få som man vill! Här ville Lill ha Loves leksak och när hon inte fick det blev hon så här sur!


Skön söndag! Här såsar vi fortfarande, för...

img_2260 (MMS)

Skön söndag! Här såsar vi fortfarande, förutom ett litet avbrott för mig som gick två varv runt sidsjön med grannfrun, i pyjamas och njuter av morgonen. Men snart byter vi om till festkläder och drar på kalas hos barnens kusin Elicia som fyller 6 år! Hurra!


Lill spanar på kossorna i Kovland.

img_2255 (MMS)

Lill spanar på kossorna i Kovland.


Love sitter med mig i soffan och spelar på...

img_2252 (MMS)

Love sitter med mig i soffan och spelar på chrilles iPhone. Ja, vi har det väldigt mysigt,  lugnt och skönt medans hans småsyrror badar med pappan. När de väl är färdiga är det Loves tur att bli ren. När han får välja så hoppar han att bada och duschar istället. Vår stora fina kille!


Jag och Lykke ligger i soffan och myser. V...

img_2249 (MMS)

Jag och Lykke ligger i soffan och myser. Vi ser på smurfarna, lykkes nya favvo! Lill sussar och Love är ute och leker med farmor.


Vår lilla clown!

Fina fina Lill, så otroligt charmig, smart och söt!

 

Efter att jag och Lill lämnat storbarna på dagis klädde vi på oss och gick ut på promme. Vi gick, för omväxlingsskull, till Granlo och tillbaks. Med oss hade vi grannmannen med sin Folke. Det är verkligen höst nu, för fy vad kallt det var ibland! Men, jag gillar hösten. Ja, man får liksom en extra kick av något som gör att man, läs jag, blir sådär sjukligt kär och galen. Ja, jag romantiserar liksom allt och det är väl bra...

 

Nåväl, vi har ju som sagt köpt hus!! Jihoo!! Det var ju på tiden att det skulle bli vår tur för som vi letat och förlorat budgivningar. Och plötsligt hände det, vi vann budgivningen!! Allt hände inom loppet på några veckor och vi har ju fortfarande inte förstått att vi ska flytta till hus, galet! Vi kommer att få nycklarna den 15 November och då är det tänkt att vi ska börja med ett badrum, det på övervåningen, och måla om och lägga nytt golv typ överallt. Det ska bli såå spännande och sjukt kul! Så från och med en 15:e kommer det alltså bli mycket före och efterbilder på alla rum. Ja, nu går den här bloggen över från att ha varit en gravid/barnblogg till en husblogg, en ny tid är framför oss!

 

Nu gråter Lillsan så jag ska ta och pussa lite på henne!

 

Hej hej!

 


Typiskt!

Jag som tänkte sätta mig ner och skriva ett långt inlägg om att vi köpt hus, också vaknar förstås Lill....

I´ll be back!

Lykke käkar lördagsgodis! Visst är hon fin...

img_2241 (MMS)

Lykke käkar lördagsgodis! Visst är hon fin runt munnen! :)


RSS 2.0