Gissa vad vi gör?! Yes, vi bakar chokladmu...

img_1628 (MMS)

Gissa vad vi gör?! Yes, vi bakar chokladmuffins med fyllning! Eftersom att Love fick världens hosta i natt fick barnen stanna hemma från dagis idag. Vi har således fullt upp med att hitta på roliga saker att göra/fördriva tiden. För när muffinsen är klara tror jag vi går ut och mellisfikar ute i solen!


Tuttungen! På bilden ser ni tjejen som väg...

img_1627 (MMS)

Tuttungen! På bilden ser ni tjejen som vägrar att ligga i sin säng på kvällarna. Hon vill nämligen bara ligga på mig och helst ha bröstvårtan i munnen. Jag blir galen! Hur och när ska detta sluta?! Jag tror banne mig att jag ska köra ett -somnaochsovahelanatteniegnasängenrace till helgen. Vi ska ju på 30-års fest om två helger och då måste hon ju kunna klara sig utan mig. Nu drar jag och borstar tänderna, är sjukt less på Greys Anatomy, så 2010!


Vitlök

Snacka om att jag inte kommer att få några pussar av min man när han kommer hem! Jag har nämligen ätit en sjuukt god vitlöksås till lunch. Jag pressade i två stora klyftor och herregud vad gott det var! Jag kanske inte luktar så gott men det skiter jag i!

Idag har vi varit på babysång vilket både jag och Lill gillar stenhårt. Nu är vi lite trötta så vi ska väl vila lite innan jag ska hämta kidsen från dagis.

Hej!

Tjejen som inte sov klart ute...som sover ...

img_1620 (MMS)

Tjejen som inte sov klart ute...som sover i min famn istället. Sitter och kikar SVTplay och ska snart hämta hem kidsen.


Tränar! Jag gör plankan och Lill tränar på...

img_6807 (MMS)

Tränar! Jag gör plankan och Lill tränar på magen.  Nu blir det snart lunch vilket är bra för jag är så sjukt hungrig! Ja, eftersom att Lill vaknade 05 imorse så käkade jag frulle så tidigt så nu kurrar magen.


Två nakna kockar står och snackar! Lykke s...

img_6807 (MMS)

Två nakna kockar står och snackar! Lykke säger till Love - jag älskar abolkado (avokado)! Love svarar - men Lykke, avolkado är inte för små flickor och man kan inte äta den när den är lite brun förstår du. Lykke - jag vet Love, jag älskar inte abokaldo. Nu ska vi klä på oss för sen bär det iväg på kyrkis i Kovland!


Provsmakar majsbågar för första gången. Li...

img_6807 (MMS)

Provsmakar majsbågar för första gången. Lite skeptisk kanske.


Glad tjej handlar med mamma!

img_1592 (MMS)

Glad tjej handlar med mamma!


Det är jobbigt att tvätta bilen...

img_1591 (MMS)

Det är jobbigt att tvätta bilen...


Vilar benen och fyller på med lite vätska ...

img_1590 (MMS)

Vilar benen och fyller på med lite vätska utanför affären i Kovland.


Supervagnen! Ett barn fram och två barn ba...

img_1586 (MMS)

Supervagnen! Ett barn fram och två barn bak. Alla nöjda och glada!


Lill Ann Lo





Vår lilla tjej som börjar bli så stor! Tänk att hon, på lördag, blir 6 månader!

Lykke



Lykke kikar på tv och käkar äppelbitar.

När det gäller trender så tycker Lykke inte alls att "less is more" utan snarare att "more is more"!

Love och hans favvolek



Finns det något som Love kan leka med i timmar så är det hans älskade tågbana, han blir aldrig less!

Syskonkärlek


Lill får varje dag massor av kramar av sina syskon. Mysigt eller hur! Ibland kan det bli lite väl hårda kramar bara...

Lill käkar gröt


Såhär såg/ser det oftast ut när Lill äter gröt. Gapa stort gör hon iaf!

Skriet






Paus

Lill har återigen somnat så jag passar på att landa här några minuter.

Igår invigde vi vår supervagn. Det är en cykelvagn som vi kopplat på den vanliga vagnen som Lill ligger i och det blev faktiskt väldigt bra! Jag har nog en bild på det när Christian premiärkör från dagis så jag lägger upp den sen. Ungarna älskar iaf att sitta där och softa!

Idag vaknade vi väl alla runt halv sju. Gick upp och käkade frulle och donade. Sen klädde vi på oss och drog till dagis. Lill somnade i vagnen på vägen dit och vaknade inte förrens lite innan elva, såå skönt för henne och för mig att få vila lite!

Annars har vi väl inte gjort sådär jättemycket nu på förmiddagen, bara tagit det lungt, lekt och käkat lunch. Ibland är det skönt att inte ha så många måsten också.

Jag skrev ju för några dagar sedan om hur glad Lill var i mat. Jomenvisst, de senaste dagarna har hon inte alls varit lika "på". Det kan ju iof vara för att hon varit förkyld så det har inte alls blivit så många smakisar utan mest helamning 24/7.

Igår var vi till Birsta en sväng och köpte allvädersstövlar till Love. De som vi köpte i höstas är för små för att ha tjockstrumpor i så vi köpte nya. Vi kikade även på jackan som jag skrivit om, men den var en besvikelse tycker jag, så den dissade och får leta vidare helt enkelt!

Imorgon får jag ta bort stygnen och som jag längtar! Det första jag ska göra när jag kommer hem är att ta en låång dusch! Hoppas det har läkt fint bara.

Nu ska jag ta och göra mig en latte!

Tjao!

Love är en superstark kille med läskiga ta...

img_5249 (MMS)

Love är en superstark kille med läskiga tattueringar


Så här gör vi då helgen är över och att Må...

img_6807 (MMS)

Så här gör vi då helgen är över och att Måndagen är här!


Kanske dags att väcka Lill...

img_6807 (MMS)

Kanske dags att väcka Lill...


Så himla morgonpigg! Alla i familjen Janss...

img_6807 (MMS)

Så himla morgonpigg! Alla i familjen Jansson sover, utom jag och Lill.. Jag hade mer än gärna skippat att kliva upp klockan 6 en söndagmorgon men inte Lill, näe hon ville upp och leka! Egentligen är det faktiskt min tur att sova ut idag, Chrille fick sovmorgon igår, men eftersom att han visst ligger inne med Love i hans säng vågar jag inte väcka honom, ja då är ju risken ganska stor att Love också vaknar.


Love, Lykke och Lill

Love
Love är inne i en period då det bara är siffror och bokstäver som gäller. Han vill gärna och ofta sitta och skriva. Då skriver han sitt namn, helt utan att vi har hjälpt honom,  så otroligt gullig och duktig är han! Han brukar även få spela olika kunskapsspel på datorn och även där är han otroligt duktig på att känna igen alla bokstäver. Räknar gör han mest hela tiden och favoritsiffran är just nu nr 4, eftersom att han fyller 4 år i sommar. Love längtar även till sommaren, ja så att han får börja cykla igen och utan stödhjulen eftersom att han lärde sig cykla utan dom förra året.

Lykke
Lykke är inne i en period som resulterar i flera och ganska långa sammanbrott/trotsutbrott varje dag. Vi blir såklart väldigt matta över det men har lärt oss att det är bara att gilla läget och låta henne skrika av sig, för snart har väl denna "fas" gått över. Annars babblar hon på utav bara den. Hon har alltid svar på tal och älskar allt och alla väldigt mycket. -Jag älskar mina rosa byxor. -Jag älskar att leka osv, älskar är ett ord som hon verkligen missbrukar just nu, men väldigt gulligt förstås. Blöjjfri har hon då varit sen hon var 2 år och 2 månader, både kissar och bajjar på toan/pottan och är så duktig så!

Lill
Lill är en rund och go tjej! Väldigt glad överlag och älskar sina syskon otroligt mycket, ja dom är ju såå roliga att se och vara med! Hon har börjat käka gröt och gillar´t som sjutton, bara gapar och det ska helst gå otroligt fort. Så nu får hon gröt på kvällen och på morgonen. Annars ammar jag henne men ska börja införa mera mat på dagarna nu också, då jag är otroligt less på att amma och herregud, ungen är ju snart 6 månader!

Ett hårt grepp om lördagsgodiset! Idag köp...

img_6807 (MMS)

Ett hårt grepp om lördagsgodiset! Idag köpte Christian värsta lyxgodispåsen, Buzz-Lightyear från Toy Story.  Nu sitter vi i bilen, vi är på väg att hälsa på barnens farmor och farfar. Nu stannar vi dock för att köpa semlor från Eclair, ja vi vuxna vill också ha lördagsgodis!


Nytt till Love

En sån här jacka ska jag köpa till Lovegubben!

Snygg va! 499 kronor från Polarn och Pyret.

Nu när Lykke är frisk börjar Love bli sjuk. Igårkväll tyckte jag mig känna att han var varm och han sa själv att han frös och mådde lite dåligt. Jag tempade honom och han hade 39.2 grader. Idag är han inte lika varm och han säger sig må lite bättre iaf, skönt!

Nu har Lill somnat, Christian håller på att klä på barnen och jag ska tvätta håret. Ja det är ju så bökigt nu när jag inte kan duscha normalt utan måste duscha kroppen först och sen tvätta håret, allt för att inte blöta omläggningen.  Så därför ska jag tvätta håret nu!

Trevlig lördag!

Hur söt får man vara egentligen?! Lill är ...

img_6807 (MMS)

Hur söt får man vara egentligen?! Lill är ju vår lilla myspruppa, som love skulle sagt. Äntligen fredag! Nu väntar vi på att min mamma, Sigge, Emma och Malte ska komma och hämta upp oss, sen åker vi i samlad trupp till drakborgen!


Trött tjej! Lykke börjar bli bättre nu. Ho...

img_6807 (MMS)

Trött tjej! Lykke börjar bli bättre nu. Hon har kanske bara en aning feber men, hon är så sjukt gnällig och grinig. Ingenting är rätt! Därför gör jag allt som damen vill, japp, orkar inte med att ta några fighter idag.


Uppe och på benen igen! Operationen gick b...

img_6807 (MMS)

Uppe och på benen igen! Operationen gick bra men tog lite längre tid då läkaren hittade ännu en till rackare. 3 stycken totalt tog han bort. Det första jag gjorde när jag vaknade var att testa om läppen följde med och det gjorde den! Dock är hela mitt öra utan känsel. Om tio dagar ska jag in på återbesök och för att ta bort stygnen. Senare i år väntar skicktröntgen och ytterligare undersökningar vilket känns otroligt skönt. Ja, för att se om det ligger något på djupare plan och gömmer sig. Skönt att det är gjort iaf!


RSS 2.0