Lykkes favvosyssla! Om hon fick skulle hon...

img_5249 (MMS)

Lykkes favvosyssla! Om hon fick skulle hon lätt kunna stå i flera timmar och leka med vatten!


Love leker med bokstavskex....

img_5249 (MMS)

Love leker med bokstavskex....


Det biter i kinderna! Men om jag går snabb...

img_6807 (MMS)

Det biter i kinderna! Men om jag går snabbt så blir jag snart varm... brrr, 10 minusgrader är det nu! Hejja mig!


Lilla Lill! Vår älskade lilla sömntuta som...

img_6807 (MMS)

Lilla Lill! Vår älskade lilla sömntuta som bara sover och sover. Men när hon inte sover så har hon faktiskt, peppar peppar, slutat att skrika sådär mycket vilket betyder att hennes lilla mage mår mycket bättre. Jag tror att allt hänger på dropparna samt att hennes underbara pappa är hemma från sjukhuset! Under hennes  vakentid har hon nu börjat bjussa på fina leenden! Hon älskar sin storebror och visar sitt storsta och ljuvligaste, tandlösa, leende när han pratar med henne!


Svetten Jansson! Sådärja! Ett varv runt si...

img_6807 (MMS)

Svetten Jansson! Sådärja! Ett varv runt sidsjön, i rask takt, är avklarat! Nu sitter jag således här, svettig och rödflammig i fejjan, och ammar Lill som var superhungrig när jag kom hem. När hon är mätt ska jag duscha och göra iordning mig, jag har sån lust att åka på erikshjälparna idag. Imorgon är det dags för första vägningen, spännande! Hipp hipp!


Nu jäklar!

Som rubriken lyder så är det dags för mig att tag i dessa överblivna gravidkilon, typ 18 kg! Jag är såå peppad och det känns som att det är nu det gäller, ja ju längre jag väntar desto svårare kommer det nog bli att gå ner dessa kilon så det är lika bra att sätta igång!

När jag gick ner till normalvikt efter Lykkes födsel, gjorde jag det  med att äta enligt LCHF och prommisar. Det funkade ju finfint och jag mådde bra på den metoden. Därför gör jag likadant även denna gång.

LCHF står för Low Carb High Fat, alltså Lite kolhydrater och mycket fett. Fettet skall helst vara naturligt mättat fett som finns i till exempel smör, grädde, fet fisk eller kött. Jag kommer i princip kunna käka samma mat som min övriga familj förutom att jag skippar nästan alla kolhydrater och allt socker, vilket det inte var lite av under graviditeten. Jag har i princip "unnat" mig godis och gotta nästan varje kväll och det har ju satt sina spår...från att ha vägt nästan 100 kilo ska jag nu gå ner till 65 kilo. Jag kör på med ändrad kost och prommisar tills jag rott i land. Jag vill inte gå ut för hårt heller med tanke på att jag ammar.

Fredagar kommer iaf att vara min dag då jag väger mig. I nuläget väger jag ca 83 kilo.

Jag har iaf knäppt före kort på min kropp, men jag vet inte hur intressant dom är att lägga upp här. Kanske lägger jag upp en före bild när det är dags för en efter bild?

Idag har jag hunnit med en prommis runt sidsjön. Mitt mål är att gå två varv varje gång men idag gick jag bara ett då jag inte vill gå ut för hårt så min kropp inte får en chock.

Nåja, nu ska jag ta och fixa lite mellis till min man och mina dagisungar!

Hejja hejja mig!

Mina finisar ligger och sover sött! Vi, he...

img_6807 (MMS)

Mina finisar ligger och sover sött! Vi, hela familjen, är och hälsar på hos Christians föräldrar. Barnen ska även stanna här när jag och Chrill åker på föräldrarmöte på Loves och Lykkes dagis, hur vuxet är inte det liksom, föräldrarmöte! Idag har jag även påbörjat operation gå ner i vikt. Så nu ska jag ge gärnet i hopp om att gå ner till min normalvikt, men mer om det i ett senare tillfälle! Hepp hepp


I väntan på pappa! Nu är det nära och det ...

img_6807 (MMS)

I väntan på pappa! Nu är det nära och det pirrar i hela kroppen!


Trött prutt! Efter en prommis till stan, v...

img_6807 (MMS)

Trött prutt! Efter en prommis till stan, vi inhandlade presenter till barnens kusin Elicia som har kalas imorgon, softar vi nu hemma. Lill och Lykke sover medans jag och Love vilar i soffan framför barntv. Om snart en timma drar vi till midlanda för att hämta finaste pappan!! Trevlig helg!


Imorgon får vi äntligen träffa älskade Chr...

img_6807 (MMS)

Imorgon får vi äntligen träffa älskade Christian! Som vi längtat! Så Klockan 15:25 står vi och väntar på att flyget ska landa så att vi kan få krama och pussa honom. Jag håller på att längta ihjäl mig och jag är alldeles pirrig i kroppen! Nu ska jag ta med mig Lill för att gå och sussa. Hepp hepp!


Rävsovarn! Tänk att en sån söt liten tjej ...

img_6807 (MMS)

Rävsovarn! Tänk att en sån söt liten tjej kan skrika så mycket. Inatt skrek hon mellan 03-06. Detta ledde till att hon väckte Lykke så hon var vaken med mig mellan 03-04. Sen runt 05-snåret väckte hon Love som absolut inte kunde somna om så han var en trött kille på dagis idag. Han somnade således i bilen på väg ut till mina föräldrar. Själv ligger jag ännu fler minustimmar på sömnkontot nu och många tårar fattigare... men efter jag lämnat av kidsen på dagis åkte jag och Lill hem för att sova lite. Så i två hela timmar fick jag sova innan hon satte igång igen... nu ligger hon här i min famn och rävsover. Love och Lykke stannade kvar hos mina föräldrar. Jag unnar dom verkligen en hel nattsömn utan att behöva bli väckt av en skrikande Lill. På fredag hoppas vi att christian får komma hem dvs om inget annat skit dyker upp...så jag vågar inte riktigt hoppas på något längre för få blir jag bara ledsen och besviken. Näe nu ska jag försöka lägga ner Lill för att sedan krypa ner i sängen själv! Natta!


Lill sussar sött i soffan hos min farmor o...

img_6807 (MMS)

Lill sussar sött i soffan hos min farmor och farfar. Christian har ännu inte kommit hem. Först fick han bakterier och sen fick han en blödning där de opererat. Igår verkade allt ha stabiliserat sig och han skulle troligtvis ha fått åka hem på onsdag. Men, inatt fick han över 40 graders feber och frossa...så nu vet vi inte när han få komma hem. Usch vad vi längtar efter honom nu! Annars är allt som vanligt. Lill skriker på kvällen och är vaken mellan 4-6 på morgonen och har jag otur vaknar även dom andra barnen då...men jag passar på att sova lunch med Lill och Lykke och då blir jag ju piggare!  Sova får man göra i graven! Hepp


Pappa kom hem för vi längtar efter dig!

img_5249 (MMS)

Pappa kom hem för vi längtar efter dig!


Just nu! Det är ju bara såå kul att ha en ...

img_6807 (MMS)

Just nu! Det är ju bara såå kul att ha en bebis med kvällskolik... NOT! Stackars lilla Lill som har så ont i magen! Skönt att Love och Lykke sover borta så slipper de höra på skrikmåsen... Tur att det är idol så vi har något att dansa i takt till! Hepp!


Kolik

Ja, nu var det länge sen jag skrev men det har liksom inte funnits någon tid att sitta vid datorn. Jag är ju som sagt ensam med tre söta barn nu när pappan i hemmet är på sjukhuset i Malmö. Allt går dock bra men ibland, speciellt när jag ska lämna på dagis, så är jag lite, med betoning på lite, varm( läs svettig) i kläderna...men allt går, det tar bara lite tid.

Annars så rullar väl att på ganska bra, förutom att Lill har fått någon slags kolik, typ kvällskolik. Hon började dagen efter Christan åkt iväg. Hon började skrika på förmiddagen vid 13 och skrek tills midnatt. Samtidigt som hon skrek så pruttade hon och blev stel som en pinne, ja hon hade väldigt ont i magen. Så jag åkte till apoteket och köpte minifom droppar.

Nu när det har gått två dagar/dygn så börjar nog dropparna att kicka in och hon är en lugnare bebis igen. Men eftersom att jag ligger lite minus på sömnkontot så är Love hos sin farmor och farfar och han ska även sova över där i natt igen. Lykke skickar jag iväg till min mamma och pappa. Så i natt blir det bara jag och Lill och det ska bli såå skönt att få sova ut imorgonbitti. För annars har det blivit så att när Lill äntligen kommit till ro, typ vid 5 snåret så har Love vaknat 5:20 varpå jag inte fått sova många timmar...men jag klagar inte, absolut inte!

För Christian har iaf operationen gått bra. Han opererades i onsdags. De började operera runt 08 på morgon och var färdig 13. Så när jag pratade med honom på kvällen kände han sig ganska blåslagen och misshandlad. Nu har han även fått feber vilket betyder att han har en bakterie i kroppen. Det visade sig även att den här bakterien var väldigt resistent...detta betyder ju att inte all antibiotika biter på den...men de håller på att odla och se vad det är för bakterie och under tiden så har han fått två olika sorters antibiotika så vi hoppas att dom hjälper! Men som det ser ut i nuläget så kommer han nog inte få åka hem på måndag...stackars min Chrill...

Idag är det ju skitväder men jag, Lykke och Lill tog en prommis till Sidsjön för att mata fåglarna. Väl där blev vi nästan uppätna av den ilskna svanen. Herregud vad elak han var. Han var på Lykke son sjutton, skulle nästan bita henne! Så jag fick typ springa därifrån med henne under armen och vagnen i den andra handen...

Nu sussar båda mina flickor och jag har också legat och vilat men jag blev lite kaffesugen så jag ska ta och göra mig en latte.

Hej hej!

Hejdå älskade pappa! Det gör så ont i hjär...

img_6807 (MMS)

Hejdå älskade pappa! Det gör så ont i hjärtat att behöva säga hejdå till världens bästa christian... men han måste ju åka för att bli frisk... och sen kommer han ju faktiskt hem om, förhoppningsvis, en vecka dvs om allt går bra och operationen blir lyckad. Just nu sitter jag och barnen och myser framför barnprogram och ska snart gå och borsta gaddarna. Imorgon är det dagis för Love och Lykke och BVC-möte för mig och Lill. När vi är färdiga på BVC drar vi till  skolan för att luncha med klasskompisarna och det ska bli kul! Nu ska vi mysa vidare! Hepp!


RSS 2.0