I biltvätten!

Skoj tycker alla barnen!


Lykke åker skriller för första gången!

Så himla duktig tjej alltså!


Trevligt sällis jag har då...


Utforskaren Lill!


Lykke sminkar mig

Lykke målar mina läppar då hon utbrister, -tio meter måste jag nog måla! Ojoj, inte visste väl jag att jag hade så stor mun heller.


Redan torsdag, härligt! Det betyder ju att det är fredag imorgon!


Ingen ide.

Barnen är ju bättre men det känns som att det inte är någon ide att låta de få gå på dagis denna vecka. Näe, jag vill att de ska vara riktigt pigga. Nu är de väl ändå rätt pigga men de har fortfarande inte kommit igång riktigt med maten. Jag måste liksom tjata på de för att de ska käka och så brukar det ju inte vara. För äter man inte mat då orkar man inte leka heller!


Godmorgon!


Äntligen lite friskluft i våra lungor!

Nu drar vi ut på ett lagomt äventyr. Vi tar bussen från oss in till stan och byter där till bussen mot Kovland! Jihoo!


Uppdatering

Nu vaknade Lykke till och klagade över ont öra... ojojoj, blir väl ett besök hos farbror doktorn för henne med. Filmen är iaf slut nu, så nu ska jag bara borsta gaddarna och hoppa i säng! Natti natti!


Status

Shit alltså, vad dåliga barnen är! Love är verkligen jättedålig nu, hostar HELA tiden, snorar och har fått tillbaka den höga febern igen. Jag börjar nästan misstänka lunginflammation. Ska ringa till VC det första jag gör imorgon. Lykke hostar även hon, dock har hon ingen feber men hon är väldigt loj. Hon gick och la sig 18:00 igår och sov till 9:30 imorse, vilket är rekord för henne. Lill är har sin sämsta dag idag. Hon hostar, snorar och har hög feber. Stackars alla våra barn, jag önskar så att dom mår bättre imorgon! Jag, jo jag är iaf frisk som en nötkärna! Nu ska vi kika färdigt på filmen för sen ska vi hoppa i säng, och hoppas på att natten blir lugn! Hepp!


Hej hej!

Här sitter jag på golvet och dricker eftermiddagskaffet. Lill, jo hon sitter här bredvid och har tjuvstartat fredagsmyset med några salta pinnar. Trevlig fredag!


Sjukt inlägg

Love har fått hostan från helvetet och snorar på som bara den. När vi skulle kika till honom innan vi gick och la oss hade han blött näsblod på hela kudden. Nu verkar dock hostan avtagit så han får sova en stund.
Lill har feber och snorig. Hon ligger här bredvid och krafsar på mig med sina minifötter. Hon har precis fått en supp i rumpan så nu väntar hon på att den ska kicka in och hon kan somna.
Lykke är den som är mest frisk nu men även hon snorar och hostar lite. Jaja, natti!


-Fota mig mamma!

Lykke, vår blivande modell!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/299313/images/2012/pic_188521292.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299313/images/2012/pic_188521293.jpg" class="image">


Liten sjukis

Lillan är dålig.


Tre av tre!

Idag är alla mina ungar sjuka, japp, Lill har också fått feber. Så idag blir det en lugn dag med mycket mys. Jag ska dock försöka att passa på att måla lite i trappen när Lill sover lunch.


Sötisar!

Lill och Lykke tog med sig sina kuddar till vår säng, titta så söta de är när de sover! Japp, är man, läs Lykke, sjuk får man sova i mammas och pappas säng, eller iaf tillsammans med en vuxen så Christian sover tillsammans med Love i hans säng inatt, vad gör man inte för att ens barn ska ha det bra. Det är ju inte kul att ha feber och ligga själv och må dåligt, näe då vill man ha en trygg famn att vila på! Natti natti!


Glass och hyrfilm!

När man är sjuk är glass och hyrfilm ett måste! Idag är även Lykke sjuk i feber så hon och Love febrar ikapp i soffan! Lill däremot, hon är friskis så hon är på förskolan och leker med sina polare. Ja visst hade jag kunnat ha henne hemma, men eftersom att hon precis har kommit in i rutinerna vill jag inte rucka på dom, hon går ju bara 15 timmar i veckan liksom.


Lill, med blåmärke på kinden, hjälper mig ...

img_2799 (MMS)

Lill, med blåmärke på kinden, hjälper mig att göra dagens middag, fläskpannkaka!


Här ser ni killen som har 39.1 i temp. Nu ...

img_2797 (MMS)

Här ser ni killen som har 39.1 i temp. Nu har han precis fått en supp och somnade på två röda, hoppas att han vaknar och mår lite bättre sen.


Godmorgon säger jag och mina brudar! Love ...

img_2791 (MMS)

Godmorgon säger jag och mina brudar! Love sussar fortfarande så vi tjejer passar på att mysa i sängen en stund till. För om vi går upp nu så kommer han vakna på en gång och han behöver få sova. eftersom att gick och la sig sent och vaknade tidigt då han sov hos Malte så ligger han minus på sömnkontot.  Så godmorgon då!


-28 grader och glass hos min farmor Ingege...

img_2743 (MMS)

-28 grader och glass hos min farmor Ingegerd och  farfar Malte, mums säger flickorna!


Idag har jag och två av mina tre troll var...

img_1961 (MMS)

Idag har jag och två av mina tre troll varit på barngymnastik på Friskis och svettis med Emma och Malte. Love och Lykke älskade det! Sen gick vi på bio och såg premiären av mästerkatten. Både jag och barnen skrattade gott! Efter bion frågade Emma och Malte om  Love ville hänga med dom hem och sova över där och gissa om han blev glad! Våra fina killar som har så kul ihop! Nu ska jag snart måla en dörr! Hepp hepp!


Älskar att mina barn också älskar sushi! N...

img_2742 (MMS)

Älskar att mina barn också älskar sushi! Nu är det dags för freeedags myyyys!


RSS 2.0