Oj ojojojoj

Nu var det ju längesedan jag skrev, fy på mig! Men vi har det iaf bra och mycket har hänt sen sist jag skrev, för typ två veckor sedan. Lykke har själv slutat dia, alltså hon käkar ju fortfarande på natten men på dagarna käkar hon mat. Hon är superduktig och tycker att allt smakar mumma. Det är verkligen superskillnad på Love och Lykke, då Love åt som en myra och vi verkligen fick lirka in maten i munnen på honom medans Lykke glatt öppnar munnen vilket är superduperskönt!

Annars rullar livet på, lite för fort nästan. Det känns som att både Love och Lykke blivit så stora så snabbt. Love är superduktig på att både kissa och bajsa på pottan. Han liksom bara piper iväg och hämtar pottan om han är nödig, och nu glömmer han även att hämta ut belöningen efter ett väl utfötrt jobb, dvs en liten godisbit. Han snackar heela tiden och frågar hela tiden - Vad är det här? Vad heter hon/han? Vad gör han/hon? osv, han snackar heller inte om sig själv i tredjeperson längre, ja, han har blivit så stor och duktig!  Love tycker även att det är väldigt roligt att oss för Katarina och Christian istället för mamma och pappa sen säger han inte mamma och pappa längre heller utan mammi och pappi, söta unge!

När vi var på Birsta City sist gick vi, jag och Love, förbi en bänk varpå Love säger till mig -Katarina, kom ( och så klättar han upp och sätter sig på bänken) Jag -Vad ska vi göra nu då Love? Love - Prata lite bara.  Han är en rolig kille att hänga med just nu, han babblar om så mycket och han är ju så förståndig! Det är även mycket kiss och bajs. Han går ofta ut och rastar sina hundar och djur -Han ska bara bajsa lite...

Jo, Lykke har ju äntligen fått tänder också. Hon har just nu två små risgryn i nederkäken, hon är så söt så!

Imorgon är det söndag och det är ingen vanlig söndag utan Lykkes dopdag.  Vi ber således till vädergudarna nu. Vi ber om upphåll och sol men huvudsaken är ju att det inte regnar! Så håll tummarna för upphehållsväder!

Just, jag har ju jobbat lite också, några timmar här och där. Det är verkligen superskönt att få komma ifrån lite!

Till hösten blir det även plugg för mig. Jag har ju redan läst halva lärarutbildningen men jag har nu, under min mammaledighet, kommit på andra tankar. Så jag skippar lärarutbildningen och hoppar på sjuksyrra istället. Jag börjar till hösten och det ska bli såå kul, det känns verkligen såå rätt! Jaja, jag får skriva mera sen men nu måste jag lägga mig, jag vill ju vara pigg på Lykkes dop imorgon!

Bilder utlvoas imorgonkväll men jag avslutar detta inlägg med en bild på denna goding!

Love käkar smultron och han älskar´t!

Lykke

 Lykke hade ju feber som jag skrev innan men när den gick över och hon fortfarande var gnällig och missnöjd förstog vi att det var något mer som var fel. Jag misstänkte öroniflammation och ringde VC. Vi fick komma samma dag och mycket riktigt så var det öroniflammation. Nu äter hon penicilin och mår mycket bättre!

Äch, jag orkar inte skriva, är trött så jag hoppar i sängen istället!

Natti natti

Sjukt hungrig och saknig!

Som rubriken lyder så är jag både sjukt hungrig och sjukt saknig efter min man. Ja, jag skrev ju igår att han jobbade sista natten men det var fel utan inatt jobbar han den sista natten! Jag sitter således här och saknar honom!

Nu har jag precis fyllt en skål med chirro som jag ska mumsa på, det är jag värd, medan jag kikar lite film.

Lykke har fortfarande feber men är glad ändå, skönt.

Jag har en supermysig film från när barnen busade ikväll men jag orkar inte lägga upp den nu, det brurkar ju ta en sån jäkla tid, så jag väntar tills en annan dag då jag inte är så hungrig och sugen på chips!

Ses!

Sommar, sol och feber...

Vi stornjuter av den härliga sommarvärmen som varit, just det, med betoning på varit eftersom att det just nu är ynka nio grader ute. Hade jag kikat i förrgår hade det lätt varit 22grader, men det var då och nu är nu. Jag tycker dock att det känns ganska skönt att det blir lite kallare. Luften behöver få bli lite klarare och friskare samt att alla blommor och gräsmattor skulle bli glada om det kom lite regn, jag med för den delen....det skulle vara skönt att få vara inne utan att få dåligt samvete över att det är fint väder ute. Så please, give me some regn för sjutton! Jag har lust att bara hänga inne och läsa en bra bok eller busa i sängen med Lovegos....

Ock så var det det här med feber. Lykke har feber och ganska hög dessutom. Sist jag tempade var väl runt halv tio och då visade tempen 39.8. Jag gav henne en supp och ammade henne, så hon äter iaf, för att sedan stoppa ner henne,naken, i sängen. Hon somnade bums och sover fortfarande. Stackars lilla Lykkebäbis. Hoppas hon blir bättre snart för nu är hon inne på den andra dagen med feber och om det är tre dagarsfebern så visar det sig imorgon annars kanske det är tandfeber för hon är inte ett dugg förkyld. Ja, jag är inte så orolig, än, då hon äter bra.

Annars är det väl som vanligt här hemma. Chrill jobbar, tack och lov, det sista passet innan l"edigheten" och det ska bli sjukt skönt. Jag känner mig en anings sliten. Jag är ju själv med barnen 24/7 då Chrille jobbar så jag längtar otroligt mycket efter lite avlastning av min man. Jag är i behov av att få gå mina prommisar på morgonen och tänk bara att få sitta på toa själv utan att någon liten kille kommer in och ska hjälpa till att torka eller titta ner i toan på kisset/bajjet.

Det är mycket kan själv nu för Love och han är superduktig. Blöjfri är han också på dagarna och visst det kommer lite kiss här och där men han börjar lära sig och han är superduktig, fortsätter han så här så kommer han defenitivt vara blöjfri när sommaren är över, iaf på dagarna!

Pratar gör han ju i ett och nu är det återigen mycket överbetoning på bokstaven R. Grrrröna skorrr, ja ni förstår. Chrille lärde honom i badet igår att säga Grrrrrrrrr så nu låter han som en tiger heeela tiden! Grrrrrrrrrrrrr!!

Näe, bäst att hoppa i säng. Jag är dock inte så trött och det är ju förståeligt då vi, hela familjen, sov till kvart över nio imorse! Men bara för att jag är uppe sent ikväll, iof det var vi ju igår också, då Calle, Petra och Wille var här på rosé och tillbehörs besök, så kommer han väl vakna supertidigt i morgon.....

Jaja, jag avslutar med lite sommarbilder från vår besök ute hos Mari och Calle. Jag knäppte jättemånga kort som säkert skulle blivit superfina om jag inte hade haft kameran felinställd....typsikt mig..
Först förbereda med att lägga fram tempen, suppar och sen väntar SÄNGEN!

NATTA!

RSS 2.0