Ojojojojoojojojojojojooj!!!

Galet, men kika in detta!

Du är på dag 230 av 280. (82,1%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 5 fulla dagar (v32+5).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 27 nov 2008
Du har 50 dagar kvar till förlossning.


Nu hör jag precis hur Lovegos vaknar till efter sin lilla nap. Måste dit och mysa lite, vänta en stund bara.......Jag är tillbaks efter lite gos och satsumaskäk i sängen. Jag ska nog ta och börja laga till middagen snart, börjar känna mig hungrig....ovanligt, näe inte då man har en bebis som äter upp allt som jag äter......hm....

Idag tog jag bilen och grabbarna tog vagnen. Vi möttes i stan och gick på en butik som hade utförsäljning pga konkurs. Vi hittade dock inget som föll oss i smaken, synd då jag hade en dröm om att hitta de perfekta kökslamporna, men icke! Istället köpte vi en supercool vinterjacka till Love och trepack tumvantar, sen strosade vi lite till men sen var det dags att åka/gå hem för att käka lunch.Men innan jag styrde bilen hemåt gick jag in på biblan och lämnade igen samt lånade en ny bok, så nu ska här läsas!

För en stund sedan ringde syster och frågade om jag och Love ville följa med till min farmor och farfar. Visst vill vi det, men vi måste käka middag och säga hejdå till pappsen som jobbar natt först. Så lite efter fem drar vi nog dit och fikar lite, kul kul!

Näe, nu är det dags för att laga käk!!

hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0