Ahh, jag blir GALEN!!!

Jag har letat och letat men allt detta förgäves, jag hittar inte laddaren till kameran!!!! Sist jag såg den då låg den i vårt rum hemma hos mor och far men nu är den som bortblåst. Det kan ju vara så att vår lille städgubbe alias Love har städat bort den. Ja, han kan ju ha tagit den och slängt den i soporna och sen har vi, utan att titta, slängt soporna.....men hur troligt är det egentligen då?! Jaja, som min kloka farmor alltid säger: Det som inte stjäls kommer alltid till rätta.....ja, vi får väl lita på det då! Jag tror iaf att jag ska åka in till stan imorogn och köpa en ny, jag vill ju knäppa kort NU!!!!!

Idag har det regnat större delen av dagen men det har inte påverkat oss så mycket jag tycker dessutom att det är ganska mysigt när det regnar och luften blir sådär klar.

Vi började dagen med att vakna halv nio idag igen, så vi låg och drog oss till nio varpå vi gick upp och käka frulle. Efter frulle hoppade vi in i duschen och där stog vi ett bra tag och bara njöt!

När vi väl var påklädda och skötväskan var packad åkte vi och hälsade på min farmor och farfar igen. Love älskar att vara där, han blir så kavat och sprallig av all uppmärksamhet som han får. Det är såå mysigt att se!

Efter en dryg halvtimma dök även systeryster och lilla Sigge upp. Så vi gjorde lunch och fika som vi mumsade i oss. Sen tog vi vårt pick och pack och drog till birstacity. Jag skulle ju byta en tröjja som jag köpt från p.o.p men de hade inte den storleken där så jag måste in till stan och göra det istället. Men vi strosade i affärer och käkade middag där. Det blev dock ingen shopping till mig utan bara ett par byxor till plutten från p.o.p.

Väl hemma igen så busade vi och lekte innan det var dags för kvällsgröt. Sen blev det att natta kudden för Loveplutten. Så nu sover han gott i sängen! Och jag, jag ligger här i sängen och njuter av att kunna blogga/surfa i vart än jag befinner mig i huset! LYX!!!

Klockan 21 är det dags att se avsnitt 2 av Baronessan. Det är en serie som går på svt1, den började förra söndagen och är helt ok att kika på jag tycket annars att det vara var skit på tv ikväll.....typiskt!

Carro: Visst vill vi komma och kika på nya lyan och Love vill säkerligen komma och klappa kissarna (läs dra i öronen och svansen)!! Det är bara att smsa när du vill ha besök så kommer vi!

Marika: Jag LOVAR att lägga in magbild så fort jag hittat eller köpt en ny laddare till kameran!

Bara 8 dagar kvar nu.......pirr pirr i maggen! Jag lovar att berätta om jag någon natt drömmer om vad som bor i magen. Jag hade rätt förra gången så om jag drömmer något denna gång kommer det säkerligen att vara rätt även denna gång!

Nu lyfter jag på hatten och säger tack och godnatt!




Kommentarer
Postat av: Mika

KUL! Jag ser fram emot bilder;)

Jasså, lgh... I S-vall!

Å vet du vad?!?! Det är nog 90% säkert att vi kommer upp runt den 21 juli!!!!!

Men det är en hemlis för mor och far ännu;), plus att vi måste hitta kissevakt!

Kramilur

2008-06-16 @ 22:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0