Liten utflykt

Idag har jag varit ledig från skolan. Japp, inngen schemalagd tid att stressa till. Vi softade oss igenom frukosten och det var då Chrill kom på tanken. Tanken om att åka på en liten utflykt. Sagt och gjort packade vi matsäck, grillkorv och bröd till oss vuxna och en burkmat till Lykke. Smarta som vi är så mickrade vi burken varm och stoppade ner det varma innehållet i en termos.

Vi styrde bilen mot ett naturreservat i Timrå. Solen var med oss under hela utflykten och vi stornjöt! Love är så rolig, han är en riktig liten samlare. När vi gick till grillplatsen samlade han en massa pinnar, kottar, stenar och svampar, ja så mycket att han nästan inte kunde bära allt och ville ha hjälp av Chrille.

Väl framme vid grillplatsen och den närliggande hängbron, kastade vi, eller Love, alla pinnar i vattnet medan Chrill gjrode iordning brasan. Lykke hon sov sig igenom hela prommisen och vaknade lagom tills att vi skulle käka.

Lite bilder:

Vi började utflykten med lite pussar på en bro.


Sen ville Love prova alla mössor som vi hade med oss i vagnen, tokstollen vår!


Ömma modern tillika lediga studenten poserar med Love bakgrunden


Fina Lovegos på upptäcktsfärd!


Fina daddycool!


Hösthoppet x2!
Storsamlarn Love!


En nyvaken Lykke poserar med daddyC!Min fina familj!


Mätta och trötta gick vi till bilen och åkte hem.

Men innan vi åkte hem svängde vi förbi Eriks i Timrå och fyndade några ramar till ett framtida projekt. Love följde dock inte med in pga han tvärslocknade så fort vi satt oss i bilen. Den friska luften gör ju att man blir supertrött, sen kan det ju bero på att han fortfarande är lite snorig också...

Näpp, nu ska jag ta och läsa lite plugg!

Hepp hepp!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0