Lördagsgodis

Love var, som vanligt, uppe med tuppen. Klockan 05:30 kom han in till oss varpå Christian följde med honom upp och kikade lite morgontv. Runt 06:00 kröp han ner brevid mig, Lill och Lykke, ja som ni förstår så sover vi, alltid, som packade sillar i vår säng....Iaf så sov jag och Lill till 07 och Christian och Lykke till 08.

Igår handlade vi på ICA och handlade man för visst mycket pengar så fick man godis gratis, så Chrill och barnen kom hem med 2 kilo godis! Så imorse var Love väldigt sugen på godis, för det är ju faktiskt lördag och då får/ska man ju äta lördagsgodis, såklart!

Så efter vi käkat frulle fick Love och Lykke varsin godispåse med några, typ 10 godisar, i. Men våra barn är lite speciella när det gäller att äta godiset. I samband med att de får sin godispåse får de också en liten skål, "slattskålen". För våra barn äter nämligen inte godiset utan de suger och slickar lite på godisarna för att sedan lägga godiset i skålen. Så av 10 godisar äter de kanske 2. Lykke är väl lite bättre på att äta upp godisarna motför Love som nästan bara suger och slickar på sina. Men man kan verkligen se hur mycket de njuter av godisstunden iaf trots att de inte äter upp godisarna. När sedan godisarna i påsen är slut och ligger i " slattskålen" är barnen nöjda och vi plockar bort den  och så var det även slut på tjatet om lördagsgodiset!

Det ser ut att bli en fin dag idag så vi tar och klär på barnen för att sedan åka upp till Södra Berget och möta upp mina föräldrar som visst hade spenderat natten på hotellet inatt. Sen går vi Tarzanstigen tillsammans!

Hej hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0