Veckans planer

Tisdag: Jobb för mig. Chrill och Love ska på tandinfo på BVC.

Onsdag: Ledig dag tillsammans! INSKRIVNING! Efter inskrivningen funderar vi på att grilla och picknicka i parken, förutsatt att det är schysst väder då förstås!

Torsdag: Chrill i skolan. BVC-besök för mig och Love, dags att väga och mäta. Tror starkt på att Love väger 9kg nu! Sen ska vi hem och packa! Men just jäklar, jag fyller år!

Fredag: Jobb för mig. Mys för Chrill och Love.

Lördag: Vi tar tåget mot Sundsvall!

That´s it!


Vi gick till parken och djuren idag igen. Men vi lekte inte så länge, Love blev trött och ville sova, så vi drog vidare.

Love somnade ganska omgående, varpå jag gick klart rundan för att sedan gå till ICA och handla.

Alltså för står ni hur varmt det har varit idag? Hur varmt som helst! Idag åkte jeansjackan på med klänning under och gissa om jag svettades. Japp, var tvungen att ta av mig jackan när jag prommade. Det enda som saknas nu är solglasögon med styrka. Det ska införskaffas när jag kommer till Sundsvall. De här vill/ska jag ha!
image428
Schyssta glajjer! Hoppas det går att få styrka i de bara!

Nu sitter jag och väntar på att Chrill ska komma hem, jag är såå sjukt hungrig!

Men medan jag väntar kan jag ju berätta om vad busLove har för hyss för sig. Jo, en av Loves nya grej är att stoppa in fingrar, skeden, trummpinnen så långt in i halsen så att han köjs nästintill kräks. Detta gör han med ett leende på läpparna och skrattet tjuter! Han älskar det! Knaspelle, och ju mer jag säger ifrån desto mer skrattar han!

En annan grej som han har för sig är att stå på huvudet, alltså som när man står i startposition för att göra kullerbytta. Där står han på huvudet tills att han blir alldeles lila/blå i fejjan, och han tjuter av skratt! Tokunge!

Sen tycker han om att plaska med vatten också, men det är väl ganska normalt. :)

Näe, nu ska jag ta och förbereda middagen, pasta och stekt korv, lyxigt värre!

Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0