Go´kväll!

Vi lever! Vi har bara haft lite fullt upp med lite allt möjligt, därav uteblivet bloggande.

Nåväl, de dagar som gått har spenderats följande:
I onsdags så var vi hemma nästan hela dagen, vi tog en liten tripp ner till ICA MAXI och handlade mat. Annars var vi bara hemma och softade. Love var då lite snuvig och hostig så han ville bli buren större delen av dagen.

I dag har vi varit på resande fot. Tidigt i morse tog vi tåget till Uppsala där vi hälsade på tant Linn. Linn ska ju ut och resa i några månader så vi passade på att säga hejdå och mysa med henne de sista timmarna som hon var kvar i kalla sverige. För, för henne väntade värmen i sydamerika!

Nu på kvällskvisten har jag och darling glott TV samt surfat runt lite. Och nu börjar ögonen kännas tunga...dags att natta kudden snart tror jag!

Jo, vi har ju provat att ge Love potatis frånbåde burk och egen mosad, men det var ingen höjdare tyckte Love som köjdes och spottade ut! Vi provade därför med lite gröt i morse och i eftermiddags och det gick ner...lite iaf...Love tycker ju liksom att det är lite svårt att veta hur man ska göra när man får något i munnen, det mesta glider liksom ut igen...men övning ger färdighet! Så vi provar i morgon igen!

Imorgon är det fredag, JIPPI!

Nu, SOVA!!

Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0