Ändrade planer

Just som vi skulle gå ut för att traska iväg till kyrkiks, kom jag ju på att de hade stängt idag. Så planerna ändrades på rekordfart. Jag slog en pling till min farmor och farfar för att höra om de var hemma. De var hemma så vi åkte dit och hälsade på. Där hade vi tänkt att stanna länge för att käka och mysa men då ändrades planerna igen. Det är nämligen så här att jag har stopp i slangen igen. När jag vaknade i morse var det tomt i påsen så jag rinde och berättade det varpå de sa att jag skulle avvakta någon timme och se om det kom igång. Det gjorde det naturligtvis inte så nu sitter jag här med en full njure och väntar på att klockan ska bli två då jag ska tid och bli spolad. Jag hoppas att det räcker med en spolning så att det inte är något annan knas.

Love blev trött när klockan närmade sig halv tolv och eftersom att vi precis hade fikat så bestämde jag mig för att åka hem så att Love kunde somna i bilen och sen vakna hemma och få käka lunch hemma. Han sover fortfarnde ute i vagnen men jag har förberett allt så det är bara att värma. Chrill sover fortfarande men jag ska nog gå och informera honom om vad som ska ske. Ja, jag måste ju åka lite efter halv två. Sen funderar jag på, dvs om inte läkarbesöket tar allt för lång tid, att åka till Birsta och strosa lite. Men jag får se, kanske orkar jag inte heller.

Chrill ska ju även jobba natten i natt så ikväll blir det mys hemma med Love. Jag ska även se Livet i Fagervik på datorn samt Idol, det är ju typiskt att vi inte fått kanal5 än, då det är säsongstart på Desperate Houswives....men men, jag kanske kan se reprisen på söndag iaf, eller så kan man ju se den på ett annat vis också, men jag nämner inte hur....

Nu ska jag gå in och pussa på min älskade man!

Tjing!

ja, jag vet, jag suger på att fota nuförtiden! Kameran är alltid med i skötväskan, men batteriet är tomt för tillfället. Men jag ska bli bättre, måste det!


Soft dag

Idag har det varit en soft dag! Vi började med att sova till halv åtta sen gick vi upp och käkade frulle. Efter frullen gick vi och la oss i sängen igen och hade kojja som förövrigt är en stor favorit hos Love just nu. När vi tröttnat på kojjan gick vi upp och klädde på oss för att sedan åka till kyrkis i Kovland, men innan vi åkte dit svängde vi förbi och hämtade upp syster och Sigge.

På kyrkis var det skoj! Det var helt galet mycket folk, nästan för mycket, så jag tyckte att det var lite rörigt att hålla reda på Love, men det var ju trevligt iaf.Jag antar att det inte kommer vara lika mycket folk nästa gång, för det brukar ju kunna droppa av några och sen var det ju faktiskt premiär sedan sommaruppehållet också.  När klockan närmade sig 12 brummade vi hem till mami och papi och käkade lite lunch. Ja,de var inte hemma men vad gör väl det då det fanns rester kvar sedan gårdagens middag som Love fick mumsa på medan syster stekte blodpudding till oss, fast jag fick inte så många då Love käkade upp min mat, nästen iaf....

MÄtta och belåtna styrde vi bilen mot stan igen. Syrran skulle på babysång med Sigge och Love skulle hem och sova. Eller han somnade ju i bilen men jag flyttade över honom till hans vagn. Där sov han ända tills att jag skulle åka till VårdCentralen., japp, det var dags att bli omplåstrad igen. Nu hade även Chrill vaknat så han fick ta hand om Love, men när jag kom hem igen så berättade Chrill att Love hade varit ledsen mest hela tiden och det förstår jag ju också, det är väl inte kul att vakna och så ska mamma åka ifrån en. Men som tur var så var jag ju inte borta så länge!

Efter att vi betalat räkningarna så åkte vi till Loves farmor och farfar för att käka middag och mysa!

Nu har jag kikat på Singelmammor på svt2 och ska fakriskt ta och lägga mig i sängen och läsa lite bok. Jag känner mig ganska trött faktiskt så det skulle vara skönt att gå och lägga sig tidigt för en gångskull.

Imorgon vet jag inte vad vi ska ta och hitta på. Det lutar ju åt att gå på öppna förskolan sen skulle jag kunna tänka mig att åka till Birsta en sväng, eller gå ner till stan och kika. Love ska ju sova, eller han kommer nog somna i vagnen på vägen hem så då kan han ju sova hemma med Chrill medan jag åker iväg en sväng, jag känner att jag är i behov av lite ensamtid, eller i behov, jag är värd lite ensamtid!

Godnatt!

En liten paus

Ja, som ni kanske har märkt så har jag haft en liten bloggpaus. Det har blivit så då jag har varit ensamen med Love då Chrill varit i Sthlm och förlustat sig. Under dessa dagar då vi varit ensamen hemma har vi inte varit hemma så mycket. Vi har i stort sätt bara sovit hemma, sen har vi varit både hos Loves mormor och morfar och farmor och farfar. Vi har ätit gott, lekt och bara haft det mysigt. På kvällarna har Love sovit och jag kikat film och softat. Min rygg börjar bli bättre men bara börjar. Jag kan även känna av min högra njure lite då och då, eller jag vet ju inte om det är njuren, det kan ju vara så att jag spänner mig när jag går så jag får ont i ryggen, för det brukar man ju kunna ha när man är gravid. Egentligen så skulle jag vilja ha mitt bälte som jag hade när jag var gravid Love, men jag kan inte ha det då det trycker på njuren och slangen. Fast åandra sidan så bär jag detta barn inte lika långt nere som jag bar Love.

JO, nu är iaf Chrill på väg hem. Han färdas inte hur som helst, utan i vår nya bil. Yes, ni hörde rätt. Chrill slog till på en bil han sett i Sthlm, så nu är vi bilägare på riktigt också! Härligt! Jag och Love ska inviga den imorgon då vi ska på kyrkis som har premiäröppet för säsongen i Kovland, där mina päron bor, imorgon. Det börjar 10 och håller på till 12. Kanske åker vi och hälsar på min farmor och farfar också. Chrill måste ändå sova då han ska jobba i 2 nätter framöver.

Annars då, hur mår jag? Jorå, jag mår bra, så bra det går. Jag känner mig ju tyngre och otympligare men det är väl normalt. Jag skulle så önska att jag inte hade katetern för tänk vilka prommisar jag skulle kunna gå på också skulle jag kunna åka och bada och simma, men men, det är väl bara att gilla läget. Det är ju trotsallt bara 60 dagar kvar nu!!! Åh, vad jag längtar!!! Undra sa flundra också hur denna förlossning kommer att gå? Jag är lite rädd att jag ska bli besviken då jag hade en sådan underbar och lätt förlossning med Love. Det gick ju såå bra och min barnmorska och undersköterska var ju såå underbara! Jag har fått för mig att de är lite grinigare här på Sundsvalls sjukhus......om jag fick välja skulle jag lätt vilja föda på Danderyd igen, men jag hinner nog inte dit i tid när mina värkar börjar.....så sundsvallsjukjus here I come!!!

Näe, dags att fylla på mitt vattenglas igen! Det enda och då menar jag enda som är bra med katetern, är att jag kan dricka hur mycket vatten som helst och inte behöva gå upp och kissa på natten! Blir ni inte avundsjuka så säg!

Tjing då!

Livet i Fagervik

Jag har precis kikat på första avsnittet av serien Livet i Fagervik. Jag tycker den var riktigt bra faktiskt så den kommer jag nog börja följa, fast kanske inte när den sänds på ordinarie tid, utan på nätet när jag har tid.

Jag har tagit alvedon och sovit en stund samt ätit lite pannkaka. Chrill hade gjort världens finaste och godaste pannkakor! Så nu mår jag lite bättre iaf, jag ligger ju fortfarande  i sängen och vilar samt gråter lite titt som tätt tex i slutet av serien då sonen kom tillbaks,,,,,hahah, dessa hormoner!

Killarna har gått på öppnaförskolan så jag ska passa på att vila lite till innan de kommer tillbaks, då tänkte jag faktiskt försöka att vara uppe lite.

Hej!

Ont och gråtmild

Jag ligger i sängen, jag vet, fortfarande. Men jag har ont, alltså inte superduperont, men tillräkligt ont för att ligga kvar. I nuläget känner jag att vila är den bästa medicinen. Dessutom så gråter jag över många saker  jag läser och ser. Men jag är inte ledsen, utan återigen kan jag nog skylla på alla hormoner. Men ni ska veta att det är ganska skönt att gråta. Man blir liksom lättare, lättare i hjärtat, kropp och själ.

Killarna har gått ut för att få lite höstsol på sig. Jag skulle givetvis ha velat följt med, men det får bli en annandag. Jag har iaf skickat med en lista, eller åtminstone sagt åt Chrille vad han måste handla för något. Jag kan slå vad om att han kommer glömma hälften. Allt som han ska handla ingår i dagens mat. Så till lunch blir det pannkakor med grädde och sylt. Till middag blir det pasta med fläskfile och färska kantareller, mumma!

Nu ska jag nog vila lite och försöka sova så att min kropp kan få läka!

Sömnlös natt

Inatt har jag inte sovit mycket. Jag har haft så ont, så jag har mest legat och vänt och vridit på mig för att hitta en bra position att sova på. När jag väl hittat en skön sovställning tog det inte lång tid innan det började göra ont och jag fick leta en ny. Dessutom så fick jag, innan jag gick och la mig, ropa på Christian och be honom ge mig alvedon x 2 för så ont hade jag. Jag kanske var för tidig med att säga att jag var som en ny människa....jag hade väl mycket adrenalin i kroppen och kände mig bra, menmen. I nuläget så tycker jag nästan att det känns bättre när jag sitter eller står upp, ja, då trycker det liksom inte ihop sig. Det är ju iof förståeligt att allt sjunker ihop när man ligger ner. Jag ska iaf försöka att ta det lugnt och inte bära/lyfta tunga saker idag och vila mycket. Christian åker ju till Sthlm på fredagmorgon och då skulle det ju vara bra om jag är bra och kan ta hand om vår lilla stjärna!

Nu sitter jag vid frukostbordet och käkar frulle. Fil, banan och skinkmacka, gott gott! Jag har precis läst dagens tidning för första gången vid vårt köksbord. De ringde nämligen och frågade om vi ville prova på en måndad för 79kr och visst vill vi det. Jag älskar att läsa tidningen vid frukostbordet! Tyvärr var det dock inte min favvotidning som ringde och gav oss detta erbjudandet, men vi provar en månad sen så kommer vi nog att börja prenumerera på det andra alternativet.

Idag har vi inga planer, eller jo, några har vi. Jag ska tex sy gardiner till sovrummet och Chrill ska sätta upp gardinstänger. Sen ska vi välja ut bilder som vi ska framkalla.

Nu, ska jag fortsätta att käka frulle!

Tja!

Jorå, en magbild ska jag väl kunna släng upp idag också!

En ängel!

Vaknade i morse av att jag fortfarande hade ont i ryggen samt att pisspåsen var tom. Detta var inget bra tecken, det var alltså stopp i katetern. Jag väntade till halv nio då urulogens telefontid börjar. Så jag ringde och det tutade upptaget. I en och en halvtimma tutade det upptaget. Så när klockan slog tio var telefontiden slut och jag hade ej fått någon hjälp. Smart som jag är, ringde jag till sjukhusväxeln och bad att bli kopplade till urulogensavdeling. Där kom jag fram direkt och fick prata med en supersnäll sköterska. Hon frågade vad som hade hänt och jag berättade. Hon sa då att det kan vara så att katetern kan hoppa ur läge och att hon skulle ta kontakt med en läkare och höra efter vad som skulle göras och därefter ringa mig åter och berätta läget.

Vid denna tidpunkt befann vi oss  på öppnaförskolan. Love trivdes som fisken i vattnet bland alla barn. Det var även bra att Chrill fick se hur det gick till där för nu så kommer mina grabbar att kunna gå dit själv medan jag kan vara hemma och få lite ensamtid och vila upp mig.

Väl hemma igen var det dags för oss vuxna att käka lunch. Love somnade i vagen på väg hem, men det var med nöd och näppe, då jag glömt att packa ner nappen. Så efter lite skrik och grin samt att Chrill fick skynda sig hem och hämta nappen, ja, de gick i förväg då jag går som en snigel, specielln nu när jag haft ont, somnade vår lilla skatt. Vi fick även lunchbesök av Oscar som kom och gjorde oss sällskap.

Nåja, jag gick ju och väntade på att de skulle ringa tillbaks från sjukhuset men det tog sin lilla tid vill jag lova. Då hade Nella och Frans kommit till oss på besök. Så de stannade på middag och fika. Det är ju alltid lika kul då grabbarna kan leka med varandra! Jorå, men lite efter fem ringde de äntligen upp mig. Då frågade de om jag kunde komma in på en akuttid klockan sju, självklart var ju givetvis mitt svar.

Lite innan sju befann jag mig på plats. Jag satte mig ner i ett tomt väntrum och väntade på att få komma in. Efter några minuter kom en supertrevlig sköterska och hämtade in mig. Jag fick byta om och undersökningen började. Och mycket riktigt katetern hade åkt ur läge. Läkaren frågade då mig om han skulle byta hela så slapp jag komma åter om två veckor. Perfekt tyckte jag! Så efter ett smidigt byte av katetern känner jag mig numera som en människa som kan gå igen. Jag har inge ont alls, underbart! Jag fick även en ny tid för ännu ett byte och det kommer att ske några veckor innan lillan är beräknad, skönt skönt! En ängel till doktor alltså!

Nu hänger vi i soffan och softar, men jag ska tänka på refrängen snart då jag känner mig trött och sliten efter en ganska sömnlös natt.

Imorgon är det onsdag, lilllördag med andra ord och då är det fest....eller?!

Shit, vilka sammandragningar jag har nuförtiden då. Sådana här starka och långa sammandragningar hade jag aldrig med Love. Men det är ju bara bra att ha sammandragningar, då det är ett bevis på att livmodern tränar sig inför den kommande förlossningen. Svammel svammel....

Bäst att säga godnatt nu!

Fan

Fan, fan, fan, fan,fan! Nu har jag fått ont i ryggen igen. När jag kikar på slangen som sitter längst närmast kroppen så ser det ut som att den åkt ut ca 3centimeter. Detta är inte bra! Just nu ligger jag i soffan men har legat i sängen och vilat i en timma och då kändes det faktiskt rätt bra, Men så fort jag ställer mig upp så gör det jäkla ont alltså!

Hm, vad göra nu då? Jag tror att jag ska vänta och åka in till urulogen imorgon. Jag vill ju inte sitta på akuten och vänta för där kommer de ändå inte kunna göra något. Det är dessutom inte stopp i katetern så jag har inte ont därför. Det måste vara att den har flyttat på sig eller nåt. Jaja, jag hoppas att jag kommer kunna sova och att det inte blir ondare.

Nu är Chrill på affären och köper skinka. Vi tänkte göra varmamackor tilll kvällsfika, nam nam. Om tio minuter börjar Poirot på fyran, så det ska vi kika på och mysa till!

Hej så länge!

Halsbränna och 66 dagar kvar

Sitter här i köket hos min svärmor och surfar lite. Det är bäst att sitta här då Love ligger och sussar alldeles utanför fönstret. Jag har koll och det känns skönt. Chrill han håller på att grejja med bilen som ska in på besiktning om två veckor, dessutom så går den så fruktansvärt dåligt just nu, men den är kanske bara lite trött.....

Jag skrev ju att vi kanske skulle kika på bilar idag, men så blev inte fallet. Det var visst mycket som inte blev som det skulle idag. Men det gör ju inget, vi är ju faktiskt lediga och kan göra allt vi vill, när vi vill!

Jo, jag skrev ju att jag skulle ut i det fina vädret tillsammans med mina killar. Det gjorde jag också, men efter en liten prommis på sisodär 100 meter, vände vi och gick hem. Jag hade kommit på att det skulle vara mysigt att åka en sväng till Christians föräldrar, så att Love kunde leka på deras gård samt att Chrill kunde fixa och trixa med några projekt som han har. Det tyckte de lät förträffligt, så vi packade in oss i bilen och brummade hit.

Vädret är ju verkligen enastående vackert. Jag ska nog gå ut och sätta mig och mysa lite i solen snart, men först lite surfning, jag har några måsten att göra.

Vi kommer även att stanna på middag. Svärmor sa att hon skulle laga rotmos och fläsk och det tackar man ju inte nej till!

JO,jag skrev väl igår att det bara var 69 dagar kvar, men nu gick jag in på min sida på familjeliv och såg att det bara är 66 dagar kvar! OTROLIGT!!!

Halsbrännan är som en snigel på mig, och det mina vänner, är inte roligt, då är nästan pisspåsen lite roligare......fast bara nästan....


Hur tänker egentligen vissa människor?!?!

Idag var det alltså tänk att vi skulle tvätta. Vi hade tagit den första tvätttiden som började 7 och varade till 14. Klockan 07:15 kom vi ner och till vår förvåning så är maskinen i fullgång dessutom så hänger det redan en tvätt på tork?!?! Hallå, hur kunde detta gå till? Vi tittade på på vår plopp och att datumet stämmde med dagens datum och visst, det gjorde det. Så det är alltså något pucko som tagit vår tvätttid bara sådär. Jag är flyförbannad, nu är det ju så att vi inte sitter i sjön, men tänk om den här dagen hade varit den enda som vi var lediga och kunde tvätta på! Vi gick iaf upp och skrev en lapp så jag hoppas att den som läser lappen inser vilken jäkla idiot han/hon varit! Herregud, man tittar väl alltid efter om det är någon som bokat tvättid innan man slänger in en tvätt. Dessutom så verkar det ju som att den här personen varit nere vid 6 och satt igång den första maskinen eftersom det redan hängde en på torkning.

Jaja, jag är iaf väldigt lack, det kan ju bero på mina hormoner också, men det jag skulle iaf aldrig göra något sähär korkat!!!! Nåja, vi får väl snällt tvätta imorgon istället då.....det gör ju iof inget då det är strålande solsken ute, så vi ska nog ut och grejja lite snart!

Men först lite bilder som jag utlovat!
Grill och mysdag den 20/9-08:

Love och mormor går över den första bron.

Systeryster var glad!

Love spanar in kusin Sigge i vagnen

Alla ville vara med farmor/mormor!

En tjockis säger, tittut!

Mina fina killar!

Påväg över den hängbron, lite läskigt tyckte Love att det var, inte jag, jag var glad!

Grejjar med pappsen!

Mormor, Elicia och Love fixar med veden

Fina Love och Elicia springer på hängbron!

Tittar ner vattnet efter fiskar!

En trött Love somnade nästan på engång då vi satt oss i bilen.

Också en sista bild från igår när vi var hos min farmor och farfar.

Love åker åkgräsklippare med sin morfar!

Nu ska jag ta och klä på mig,för att sedan gå ut i det vackra vädret, tillsammans med mina älsklingsgrabbar!

Tjing tjing!

Gå och lägga sig redan, kan man det?

Här ligger jag i soffan och slöar. Jag är så otroligt trött trots att jag inte gjort många knop idag.

Vi vaknade tidigt, eller rättare sagt, Love vaknade tidigt. Halv sju ville plutt upp. Jag gick upp och satte på tvn åt honom , varpå han kikade ett tag, så en halv timme till kunde jag och Chrill ligga och dra oss, najs! Sen gick vi upp och käkade frulle.
Efter frullen busade vi lite och klädde på oss. Sen packade vi in oss i bilen och åkte och köpte lite grejjer som vi skulle ha med oss till min farmor och farfar. Chrill har nämligen hjälp de med deras flaggstång. Ja, ni förstår flaggstångsknoppen hade gått sönder så vi köpte en ny sådan och lite annat grejs för att sedan hjälpa de ta ner den och fixa till den.

Vid elva tiden var vi framme hos de. Love hade då somnat i bilen så vi flyttade över honom till vagnen så fick han ligga ute och sova i den härliga friska luften. Solen har btw strålat hela dagen lång!

Halv tolv käkade vi lunch, och herregud vad jag åt, jag var hungrig som en häst. Efter maten vaknade Love och då ville han ha lunch, även han åt med god aptit.

När vi käkat färdigt så åt vi först en glass sen klädde vi på oss och gick ut i det härliga vädret. Love ville ju självklart vara med och grejja med de stora killarna.

Efter en stund dök min mor, syster, Sigge och far upp. Så vi gick in och fikade lite. När det var färdigfikat gick vi ut igen, eller inte jag, syster och Sigge, vi stannade inne och slöade i stället.

Ute skulle Chrille klippa slänten och papi tog åkgräsklipparen och klippte gräsmattan. Ja, farfar börjar ju bli lite skröplig, iaf när det gäller att klippa slänten, och då är det bra att ha snälla människor som kommer och hjälper till!

Vi stannade och käkade middag också allesammans, men efter vi käkat upp åkte vi hem. Love skulle bada, Chrill duscha och jag slappa. Jag har nog legat här ända sen vi kom hem. Jag fattar inte varför jag är så trött?! Okej, att jag är gravid men jag käkar vitaminer och mitt järnvärde var toppen, iaf för två veckor sedan då jag var på kontroll. Men det kan ju bero på att jag jobbade i fredags också. Sen så sover jag ju inte sådär superbra heller. Jag ligger och vänder och vrider mig hela tiden. Att sova på rygg är helt uteslutet, då känns det som att jag kvävas, så jag kan endast ligga i två olika positioner, på höger och vänster sida. Men ligger jag för länge på vänster sida så får jag ont då jag har katetern som klämmer och ligger jag på högersida så domnar jag i armarna, knas men det är så. Det enda som är skönt är att jag slipper, tack vare katetern, springa upp och kissa på nätterna. Men jag hade ju hellre gjort det än att gå omkring med den här pisspåsen, menmen, bara 9 veckor kvar!

Nåja, jag hade ju lovat att lägga in bilder från gårdagsen grillning, men jag orkar verkligen inte hämta kameran just nu, så det får bli imorgon.

Jag tror faktiskt att jag ska kasta in handduken nu, och gå och lägga mig. Imorgon har vi tvättstuga igen, vi har inte så mycket tvätt, men det är liksom skönt att hålla tvättkorgen i ajour så att säga. Sen vet jag inte vad vi hittar på för skoj, kanske åker vi och kikar på bilar, vi måste ju verkligen köpa en större bil nu när vi snart är fyra istället för tre. Herregud, varken jag eller Chrill har ännu inte förstått att vi ska få ett till litet barn. Fast vi känner sparkar och bufflar varje dag, kväll och morgon, så förstår vi inte. Vi kommer nog inte att förstå det förrens hon ligger på mitt bröst och kikar på oss. Oj, som vi längtar!

Denna graviditet är lite annorlunda om jag jämnför med när jag väntade Love. Då jag väntatde Love var jag supertrött från början och relativt pigg på slutet. Nu känns det som tvärtom. Jag har även lagt på mig mycket mera runt låren, rumpan och midjan. Jag är otroligt bred och ser tjock och ploffsig ut, iaf enligt mig själv och inte enligt Chrill, men honom kan jag ju inte fråga....

När jag kom in på sjukhuset och skulle föda Loveplutt vägde jag mycket, nästan 30kg jag gått upp. Jag kände mig dock inte så stor och tjock, utan ganska smidig och fin faktiskt. Nu har jag redan gått upp 15kg. Jag har 9 veckor kvar och jag känner mig som en eleftant och inte ett dugg smidig. Hur ska detta sluta?! Jag hoppas att det kommer att gå ner alla kilon lika snabbt som när jag fött Love. Då var jag i bra shape bara några månader efter hans födelse. Jag tror minsann att jag ska önska mig ett träningskort i julklapp. Fast jag vet ju hur dålig jag är på att ta mig ut och träna. Den bästa träning, enligt mig, som funkar bäst förmig är att gå långa prommisar med barnvagnen. Det var det jag gjorde när jag fött Love. Jag gick en prommis varje morgon efter frukost och det gav då verkligen resultat! Fast iof då var ju detta på sommaren och inte på vintern som det kommer bli nu....men som man brukar säga, det finns inga dåliga kläder......det ordnar sig nog!

Oj oj, vad jag svammlar på.

Näe, nu ska jag gå och borsta gaddarna och hoppa i säng!

Bara 69 dagar kvar!


Vilken dag!

Idag har varit en underbar dag. Vi har vandrat i naturen, grillat korv, gått över hängbroar och en gjort en massa andra mysig saker, allt detta i ett strålande väder!

Jag lovar att visa bilder, men för tillfället så orkar jag inte gå och hämta kameran, som ligger på den öppnaspisen, vilket är ca tre meter från mig, så trött är jag. Jag visar imorgon istället!

Nu ska jag fortsätta att ligga och mysa med dillchips och ett glas iskallt vatten!

Kram!

Solen, hallå!

Jag som trodde att solen skulle stanna och värma oss hela dagen, men icke. Nu syns det inte en skymt av den, bara grått och mulet, regnet liksom hänger i luften.

Har precis vaknat efter att ha sovit en stund, 45 minuter för att vara exakt. Jag blev så himla trött efter lunchen, ja, jag har ju jobbat idag också, så då är det inte så konstigt, att bli trött alltså. Nåja, vi kröp ner allihopa och somnade nästan på engång, Love och Chrill sover fortfarande, efter 2 timmar, mina trötta killar!

Ikväll skulle vi, eller vi hade åtminstone tänkt att gå ut och käka middag och se en bio, men vi orkar inte. Vi stannar hemma och softar med egengjord pizza och hyrfilm istället, inte så dåligt det heller. Men jag vill iaf någon helg framöver gå ut och käka bara för att innan, få göra sig fin och klä upp sig liksom, inte låtsas om att man är gravid, utan bara klä på sig en schysst outfit för att sedan gå ut och dricka några drinkar, alkoholfria förstås! Men i nuläget är det inte så tokigt att ha på sig mysiga pyjamasbyxor heller!

Undra sa flundra om jag ska ta och leta reda på vart Chrill har lagt kameran, han hade visst med den ut när de var i lekparken i förmiddags. Kanske kan jag då bjuppa på några bilder dagens besök i lekparken.

Hittade kameran!

En bild från igår då vi gick till affären och handlade.

Love tycker pappa är tokig som kastar löv!

Från idag, Love är på snurrgungan eller vad det nu är

Nu hör jag hur Lovegos börjar vakna till, så jag ska skynda mig dit och mysa lite!

Trevlig kväll!


Veckans tips!

Love har ju aldrig riktigt fattat grejjen med att borsta tänderna med tandborsten själv utan han har liksom mest  sugit på den. Det fungerade inte heller att vi skulle försöka borsta hans gaddar. Tills....vi, eller rättare sagt jag, kom på den briljanta idén att köpa en eltandborste. Nu borstar Love glatt tänderna varje morgon och kväll. Han kan stå länge framför spegeln och borsta. Detta är väldigt skönt för oss och vårt samvete kan jag lova. Borsta tänderna måste man ju göra och när det inte blir riktigt gjort har vi haft ett himla dåligt samvete, känt oss riktigt dåliga faktist, men nu känner vi oss som världens bästa, jaja, nästan iaf....:)

Chrille är på hockey just nu. Love sover och jag sitter här framför tvn och datorn. Jag skippade att baka idag. Jag hann helt enkelt inte. Efter vår prommis till affären blev det till att laga mat och sen skulle Chrill dra så jag och Love passade på att åka och hälsa på min farmor och farfar istället.

Hos farmor och farfar har Love härjat som jag vet inte vad! Han snackat och spexat mest hela tiden, han är en riktigt teaterapa vår son! Vid sju tiden dök även syster och Sigge upp. Hon hade med sig nybakta potatisbakelser, så smaskade på de och sen åkte vi hem.

Vi hann nästan hem innan Love somnade i bilen, typsikt då jag tänkte att han skulle somna skönare i sin säng men men, vad göra? Det var ju bara att parkera bilen och bära in honom, som tur är så hade jag faktiskt bytt om på honom och satt på honom pyjamas.

Imorgon är det fredag och jag går in i V31, heelt galet vad tiden har rusat iväg, bara 69 dagar kvar!! Jo, jag ska jobba en sväng imorgon. De ringde och frågade och jag tänkte att det skulle vara skoja att komma ut lite så 6.30 ska jag upp imorgon, jag jobbar dock bara till 12 men ändå, skönt att komma ut lite!

Jag och Chrill hade planerat att gå ut och käka och eventuellt gå på bio menj jag vette tusan hur det blir med det. Jag är inte lika upplagd för det som jag var tidigare i veckan, men man ska aldrig säga aldrig, vi får bestämma oss imorgon helt enkelt!

På lördag ska vi iaf grilla hos min mor och far. Men på dagen ska vi ut i skogen och traska. Jag är så otroligt sugen på att grilla korv och strosa lite i skogen. Vi ska även passa på att märka ut julgran också, ja, det är ju bäst att passa på nu innan jag blir alldeles för tjock och orkeslös för att traska i skogen. Man vill ju liksom ha det klart så att det bara är att hämta den när det är dags för att ta in den, ja och innan bebis kommer såklart, för efter det lär det ju inte hinnas med så mycket.

Vi blir ganska många som ska ut och traska. Jag, Chrill, Love, mami, syster, Sigge, Brorsan, Brorsans fru, Elicia och Arvid kanske papi jag vet inte än, han kanske jobbar? NÅja, det ska bli skoj iaf! Jag hoppas bara att det kommer bli fint väder, de har iaf sagt att det ska bli soligt så vi håller tummarna för det!

Nu måste jag gå på toa känner jag!

Nu vet jag!

Vad är det som alltid får en att må bra, iaf mej. Jo, det är ju oftast att få äta något riktigt gott och onyttigt. Så jag ska ta mig i kragen, ta på mig förklädet och baka lite! Jag tror närmare bestämt att det får bli en plåt med kärleksmums. Men, jag saknar både kakao och ägg, så innan det ska bakas måste vi, jag och Lovegos, kanske Chrill, gå och handla lite.

På förmiddagen har mami, systeryster och Sigge varit här på besök. Mor hade med sig krämbullar från bageri Charm, så vi mumsade på det innan vi gick ut på en prommis så att Love och Sigge fick sova lite.

Innan vi gick ut så visade Love sina nya vinterskor som vi köpte härmodagen. Vi har nu fått pengar av Loves farmor till de, så vi tackar tusen gånger så mycket för de!

Iaf, Love struttade omkring här som en mallgroda och dansade och visade stolt upp sina nya fina skor för mormor och moster, världens sötaste! Helst vill han stå framför spegeln och dansa och showa!

Nåja, nu ska vi klä på oss och gå ut i regenet som precis börjat trilla ner!

På återseende!










Imorse låg Christian och Love i Loves säng och kikade på foton.

Love har här klättrat upp på soffan och sitter och kikar ut genom fönstret i väntan på mommo!

Jag fotatde magen igårkväll. V30, (29+5)

Tjingeling!

Från dag till dag

Herregud, alla dessa gravidhormoner som har flyttat in i min kropp. De håller på att stöka och böka med mig just nu och det är inte roligt, inte för fem öre!

Idag är en sån där dag då det bara väller ut hormoner, jag är ledsen, jag är glad, jag är ingenting, jag är allt, jag är ful, jag är fin, jag är tjock, ja, idag är en sån dag...

Men imorgon är en annan dag.....

Regn

Nu regnar det ute, det verkligen öser ner! Ett härligt väder att gå och lägga sig till, jag tror därför att jag ska gå och borsta gaddarna nu. Jag känner mig trött och en anings illamående....hoppas det går över snart.

Jag får blogga mera imorgon. Jo, vi kanske ska åka och kika på en bil imorgon, men bara kanske då Chrille tyckte att han som sålde bilen lät väldigt skum.....hm......nåja, vi får väl se, måste höra med mor om hon kan passa Love och vi kan låna deras bil då.

Nu kommer Chrill och frågar om han ska slänga påsen med de torkade frukterna. Jag har nämligen vräkt i mig lite torkad frukt här på kvällskvisten, jag fick ett sånt otroligt sug på torkade äppelringar. Men nu säger Chrill, efter att ha luktat i påsen ,att det luktar surjäst! Ja, jag tyckte väl att de smakade lite konstigt, men ibland är suget strörre än smaken/lukten.....kanske är det därför som jag mår lite illa nu.....kanske är det pga övermogen frukt eller ren och skär glupskhet, vem vet?!

Jag vet iaf att jag lyfter hatten och säger tack och godnatt!

Stor och liten


Love och Christian snickrar!

Nu börjar Idol så jag får blogga mera sen!

Tjing!


Full rulle

Här råder det full rulle just nu! Vi pysslar, plockar och leker...okej, jag pysslar ju inte nu när jag sitter här,  framför datorn, men jag sitter faktiskt här i syfte för att kika på om de böcker som jag vill låna finns inne på bibblan. Jag tänkte nämligen åka förbi där en sväng sen jag varit på VC för att bli omlaggd. Sen sitter jag och funderar på om jag ska ta en sväng på stan också...ja, det är ju förfärligt skönt att gå och strosa för sig själv utan lilla Lovegos och Chrill. Jag skulle nämligen behöva inhandla lite gravidkläder så som,  leggings, strumbyxor och en kjol. Jaja, jag får väl se om jag orkar helt enkelt.

Så fort vi pysslat färdigt och är påklädda och klara ska vi återigen åka ut till svärisarna. Chrille ska hålla på att fixa iordning vår blivande kökssoffa. Den är verkligen hur söt som helst, ska lägga in en bild sen! Så jag och Love hänger med och leker och busar ute på deras gård då. Sen efter lunch lämnar jag de och tar bilen in till stan.

NÅja, det är väl bäst att kika om böckerna finns inne innan Chrill ertappar mig med att tjuvblogga!

Ha en toppendag!


Leksaker

Idag vaknade vi tidigt, halv sju ville Love upp och för oss gjorde ju det ingenting då vi hade tvättstuga. Här i huset så finns det bara två tvätttider att välja mellan. Det första passet är mellan 7-14 och det andra mellan 14-22. Det verkar heller inte alls vara svårt att få tvätttid då vi inte är så många familjer som delar på tiderna, perfa!

Medan jag tvättade och städade, har dammsugit och svabbat hela lägenheten, var grabbarna i lekparken. Runt kvart i elva kom de tillbaks och så låg Love och sussade i vagnen. Jag och Chrill passade då på att softa i soffan en stund innan magen började kurra och vi gick och åt lunch.

När vi käkat färdigt vaknade en hungirg Love, så han fick också käka potatis och fiskullar, nam nam!

Efter maten så klädde vi på oss och åkte till Birsta. Vi ville åka och kika på kökslampor på MIO och gå på Barnenshus och köpa lite nya leksaker till Lovegos. Vi hittade inga lampor på MIO men en massa leksaker på Barnenshus. Detta köpte vi:
  • En käpphäst som låter
  • En kundvagn med massa roliga matvaror
  • Två "knopp" pussel
  • En batteridriven bil
  • Fyra st badbåtar
  • Två st CD-skivor bla musik från 5 myror är fler än 4 elefanter samt skattkammarbokens skivanr 2
  • Två st böker
När vi betalat så gick vi raka vägen till Willys för att handla lite småsaker till kvällens middag. Vi tänkte nämligen åka till Loves farfar som var/är ensamen hemma då farmor är i Umeå med gammelmormor. När vi käkat klart busade vi först lite inne och sen klädde vi på oss och gick ut och fortsatte vi busa utomhus.

Klockan sju gick vi in och käkade gröt, lekte lite och bytte om till pyjamas sen åkte vi hem. Och på vägen hem somnade lilleplutt!

Så nu ligger vi här, framför Idol och datorn och myser. Chrille är duktig och går i pauserna in till Loves rum och fixar och trixar, vi måste rensa ut en massa leksaker som är alldeles för barnsliga för honom nu.

Jo,vi har hittat laddaren till kameran, så nu blir det till att knäppa kort!

Nu ska jag kika på den nya serien på tv 4!

Hej!

Dator och TV

Det är nog de två sämsta sakerna som man kan ha i ett hem, iaf där jag bor. När vi precis flyttat in hade vi varken det ena eller det andra och herrejösses vad man fick mycket gjort! Nu när både tv och dator finns blir det inte många knop gjorda för min del, inte bra, inte bra.....kanske ska jag börja med att bara få titta och datorisera visst många minuter per dag? Hm, jag måste nog fundera lite på det.

Nu sitter vi och kikar på tv och jag skulle BARA kolla mailen, detta ledde till att jag kikade några bloggar samt halkade in här....Chrille blir sur på mig och säger onda saker som att vi inte ska ha tv eller dator i detta hem. Därför är det väl bäst att jag slutar nu.

Men först lite snabbt om vår dag,

Vaknade runt åtta. Låg och myste varpå vi gick upp och gjorde frulle. Det har blivit så nuförtiden att så fort jag vaknar måste jag ha mat i magen annars mår jag illa.

Efter frulle lekte och busade vi lite. Sen gjorde vi oss iordning och gick ner på stan. Vår mission var att köpa vinterpjuck till Love. Jag hade redan spanat in ett par så de fick följa med oss hem, 699 pannor gick de på! Men det är det värt, vi vill ju inte att han ska frysa om fötterna., därför är bara det bästa nog! Det vi ville ha var ju ett par lätta, varma och smidiga stövlar och då var de som vi köpte de allra bästa. Jag har pratat med andra mammor och de tycker verkligen att de skorna är de allra bästa och barnen älskar att ha de på sig!

Så när vi kom hem fick Love prova skorna och han sprang omkring och speglade sig som en riktig malltupp!

Nåja, efter skoköpet gick vi och spanade lite på myrorna. Där inhandlades ett par till skor, även denna gång till Love men dessa var ett par höstskor som han kan ha från och med nu. Lite skillnad på prisklass kan man ju säga då dessa kostade 85kr. Det inhandlades även ett fotoalbum som vi ska fylla med lite bilder på släkt och vänner som Love kan ha och kika i, så det blir ett litet riv och slit fotoalbum helt enkelt.

Vid denna tidpunkt började våra magar att kurra så vi gick och käkade salladsbuffé på Café Piccolo, mumma! När vi var mätta och belåtna klädde vi på oss och fortsatte att strosa på stan. Love blev trött och somnade i vagnen så vi passade på att gå till Claes Ohlson och köpa en grej som Chrille skulle ha till datorn, men det var slut så det blev lite annat smått och gott istället. Sen styrde vi stegen mot Rummet. Vi är ju på jakt efter kökslampa eller rättare sagt två kökslampor och vi hittade faktisk en som vi tyckte kanske skulle passa, så det kanske får bli två av den då, men vi ska avvakta lite då vi har fler affärer att gå och spana på.

Efter besöket på Rummet gick vi hem. Love parkerades på bron och jag gick och la mig för att läsa och Chrill för att surfa lite.

När Love vaknade fikade vi lite mellis varpå killarna klädde på sig och gick till lekparken. Jag stannade hemma ochpassade på att läsa lite mer bok. Men när klockan slog fyra gick jag upp och började med middagen. Idag blev det korvstoganof och ris.

På kvällskvisten har vi busat och lekt samt badat, eller inte jag och Chrill utan bara Love. Sen blev det grötdags och efter det lite mer bus och sen sängen för Love.

Japp, det var lite om vad vi gjort idag. Jo, vi har ju hittat kameran nu så vi skulle fota lite idag hade vi tänkt men då hade ju batteriet såklart laddat ur sig.....och nu hittar vi inte laddaren. Chrille tror att den är hemma hos hans föräldrar och vi ska ju dit på onsdag så vi får väl leta där då.

Imorgon är det tvättstuga som gäller och det ska bli väldans skönt då jag knappt har några rena gravidlinnen kvar.

Nu är det verkligen bäst att jag smäller ihop dator och myser på med min man annars får jag väl sova på soffan inatt.....

Tjipp tjopp!

74

det magiska nummret som berättar att det inte är så långt kvar tills Loves lillasyster ska födas, plus minus 14 dagar, då.

God natt!

Internet

Så där ja, nu har vi internet också! Jag ska givetvis lägga ut bilder också, men vi har tappat bort kameran, eller jag ska väl inte säga vi, utan Chrill, men den kommer väl fram snart. Då ska vi knäppa och lägga ut lite pics. Jag måste även säga att vi har blivit dålig på att fota. Iof det kan ju bero på att vi har haft så många järn i elden att det inte har hunnits med, men nu jäklar ska det bli ändring på det!

Här ligger jag och kikar på tv samt slösurfar lite. Dricker cola, min drog, och äter godis, min andra drog, jag mår utmärkt med andra ord!

Christian kom precis och la sig brevid och frågade vad vi ska göra imorgon. Ja, vad ska vi hitta på mån tro? Tänk vi är ju faktiskt LEDIGA tillsammans, kan knappt förstå att det är sant, underbart!

Idag har det varit full rulle. Vi som igår hade planerat att ha en lugn dag och inte göra något som hörde lägenheten och inreda till, utan bara mysa och vara tillsammans, och så har det blivit. Jag fick ett telefonsamtal imorse vid tiotiden. Det var min bror som ringde och frågade om de skulle komma bort så Love och Elicia fick leka lite.

3o minuter senare kom de, hela familjen Nyman. Love och Chrill var då ute i lekparken så de gick dit och lekte medan jag väntade på min äppelkaka som jag hade i ugnen skulle bli klar. När den var färdig gick jag ut jag också, skönt att få lite frisk höstluft i lugnorna!

Väl inne busade smågrodorna och vi vuxna tog det lugnt, det började närma sig lunchtid så jag lagade lunch till oss alla. Både barn och vuxna åt med god aptit. Det är så kul att se hur stor Love blir när han är med Elicia, han har blivit så stor och duktig på så kort tid, det gäller verkligen att ta tillvara på tiden för den flyger verkligen fram i rekordfart!

Efter mat så blev det kaffe och äppelkaka med vaniljvisp, supersmarrigt var det!

Vi vinkade hejdå till bror med familj och Love hoppde i säng för att sova lunchlur. Både jag och Chrill la oss också för att vila lite, men efter en stund fick jag lust att läsa så jag grävde fram en bok som jag nu börjat läsa och jag måste säga att den faktiskt är väldigt underhållande.

Efter en och en halvtimma vaknade lilleman, utvilad och glad gick vi upp och busade lite. Jag lämnade över honom till Chrill och så gick jag och la mig läste lite till. Telefonen ringde och det var min mor som sa att de, papi, mami, systeryster och Sigge skulle komma bort och fika lite, syster hade nämligen gjort kladdkaka som hon vill bjuppa på.

Vid fyra dök de upp. Vi som precis börjat med maten gjorde snabbt mer så de också kunde äta tillsammans med oss.

Love blir så mallig när det kommer folk på besök. Han vill visa sitt nya rum och alla sina saker. Han blir så till sig och ska hoppa i sängen och skrattar, myskillen vår!

Jaja, när vi käkat och dukat undan kom även Chrilles föräldrar plus bror förbi. Så vi fikade allihopa tillsammans, värsta släktkalaset blev det, kul kul! Love gick på högvarv och visste ibland inte vart han skulle ta vägen, han ville liksom busa och mysa med allihopa.

Halv sju var gröten serverad för lilleplutt och alla hade åkt hem. När den var uppäten, rummet städat och pyjamasen på. Var det dags att lägga sig och sussa. På några minuter låg vår lilla pärla och sov med ett litet leende på läpparna.

Vi har således haft en mysig dag med alla nära och kära!

Näe, jag tror att jag ska ta och borsta gaddarna och krypa ner och läsa lite nu. Är trött, vi hade ju middagsgäster igår så vi kom i säng sent, tur att Love sov till åtta,  men jag känner hur tröttheten kommer krypandes.

Vi hörs imorgon!

Hej och hå!


Blodpudding

Nu ska vi käka lite lunch och sen bär det iväg på lite fredagsäventyr!

Japp, nu är vi inflyttad och behöver jag säga att det är alldeles, alldeles underbart?! Vi börjar komma lite smått i ordning men det tar sin lilla tid, men det är såå härligt att äntligen vara på plats!

Nu ska vi passa på att åka innan Loveplutt vaknar. Han ligger och sussar gott i vagnen. Han somnade i bilen på väg hit. Vi befinner oss hos Chrisians föräldrar och tänkte lämna Love här medans vi åker iväg och fredagsmyser och shoppar lite!

Jo, imorgon eller ikväll ska Chrill fixa med installationen av datorn så efter det kommer jag att kunna uppdatera er bättre!

Tjing tjing!

Ha en härlig fredag!

Kläder

Jag har precis käkat köttsoppa,två ostmackor och ett glas mjölk, mumma! Nu ser jag att klockan är mycket så det är bäst att jag sätter fart och klär på mig. Tänk att det alltid ska vara så jobbigt att klä på sig, iaf när man är gravid och har en pisspåse på benet....det är inte så kul att ha tajta byssor då, det blir alldeles knöligt av påsen, precis, men vet ni, det tänker jag skita i idag och ta på mig sköna leggins och en skön tröja! Japp, det ska jag göra nu!

Nu ska jag iväg och lyssna på lillans hjärta och mäta tjockmagen! Kan det bli så mycket mysigare än så?!?! Jorå, ikväll när vi ligger och ska sussa i VÅR säng i VÅR nya lägenhet!!!!! TJIHOOO!!!

Ses!

I morgon smäller det!!

Så fort Chrill vaknat och käkat lite mat, drar vi till lägenheten och skruvar ihop våra sängar samt packar upp så mycket vi bara kan. Jag antar att det kommer att ske efter 14, eftersom att jag har ett MVC-besök inplanerat. Jag ska vara där klockan 13 sen har jag en liten grej som jag ska fixa, en hemlis faktiskt!  Så när jag kommer hem hoppas jag att mina killar vaknat och är pigga och krya för att flytta. Tänk, vi kommer alltså att vara bosatta på nygatan på södermalm från och med imorgon, JIPPI!!!!

Idag har vi haft en mysig dag ute hos Loves farmor och farfar. Vi åkte dit efter frukost. Väl där busade vi inne lite innan det var dags för lunch. Love åt superbra varpå han blev en tröttis och ville sova lunch. Jag packade ner honom i vagenen och gick på en liten miniprommis, han somnade efter fem minuter så då vände jag hem.

Jag satte mig och käkade lunch och läste lite tidning. Svärmor var ute och sålde lite blommor till en farbror som hade kikat in.

När jag käkat färdigt satte jag på datorn och surfade lite. Har försökt att leta inrednings material till lägenheten och jag har faktiskt hittat ganska mycket som kommer att komma till användning, alltså idéer och sånt.

Efter två timmar vaknade Love. Då ville han ha lite mellis i magen, så farmor gjorde iordning en smörgås och tog fram en egengjord isglass. Love satt och smaskade, men mest på glassen...sötnosen vår! Och vii, vi fikade blåbärsrutor och latte för mig och dubbelespresso för farmor. Eftersom att jag inte är så kaffeförtjust för tillfället så gjorde svärmor en svag latte till mig med bara en espresso istället för två, det var gott som attans det!

Mätta och glada klädde vi på oss och gick ut i det häliga höstvädret. Love lekte, svärmor rensade lingon och jag, jag bara satt och njöt samt käkade lite plommon, de har huur mycket plommon som helst, hela trädet är fullt samt att det ligger massor på marken, så både jag och Love smaskade massor!

Klockan 15 vaknade papi och kom ut och lekte med oss. Vår fina papi!! Det är sista natten som han jobbar i natt så det ska bli såå mysigt att han kommer och kryper ner hos oss imorgonbitti klockan 6!

Efter middagsmaten och lite lek packade vi in oss i bilen för att skjutsa papi till jobbet. Det var egentligen tänkt att jag skulle möta upp min mor vid lägenheten vår, men hon befann sig hos syster och de skulle käka middag så jag och Love åkte dit och lekte istället. Det var kul tyckte Love, men inte kusin Sigge som började gråta hysteriskt när jag skulle ta honom för att prata och småbusa lite. Han brukar, eller har aldig varit rädd för mig förut, men jag antar att han är i den åldern då han är rädd för "främlingar" som mig.....

Nåja, vi busade och fikade varpå vi åkte och lämnade en bil hos Chrill, skönt för då slipper jag åka och hämta honom imorognbitti när han slutar. Sen åkte vi hem och käkade kvällsgröt och busade lite innan Love tvärslocknade i sängen. Hoppas att han sover hela natten, precis som han gjorde i natt, och vaknar för lite välling halv åtta imorognbitti.

Nu är jag trött och ska gå och kissa och tömma min trogna följeslagare, i elva veckor framöver, pisspåsen! LÄngtar tills imorogn då det är dags att mäta mage och lyssna på lillans hjärta, MYSMYS!

Godnatt!




Beslut har fattats

Jag har inte sagt att vi har blivit erbjuden en dagisplats till Love. Det var dock inte på något av de 2 alternativ som vi valt utan ett annat dagis som ligger ca 3 kilometer från vårt hem. Han var välkommen att börja den första oktober men vi tackade nej. Några av skälen till att vi tackade nej var att det är lite långt att gå för en höggravid kvinna som mej, samt att vi inte vill åka bil utan vill ha gångavstånd. Sen så tycker vi heller inte att det är så bra för Love att börja på ett dagis för att sedan, kanske några månader efter, sluta och börja på ett av de dagisen vi sökt. Så vi tackade nej och beslutade att vänta tills det blir ledigt på något av de dagis som ligger runt knutarna.

Vi hardärför även beslutat att Christian kommer att vara hemma och pappaledig från och med i slutet på September. Det blir bäst så, jag behöver avlastning, eller kommer att behöva, om jag säger så. Så det kommer bli en mysig höst för mig, Love och Christian! Sen kommer det även att vara väldigt skönt att ha Christian hemma när bebis är född.

Christian kommer således att vänta till våren med att slutföra sitt x-jobb. Han tycker själv att det ska bli skönt att få lite ledigt och ladda batterierna. Jag och Love tycker också att det ska bli såå toppen skönt att få rå om daddycool på heltid hela hösten och vintern!!!! Vi tre tillsammans, MYSMYS!!!!

Idag har jag kikat upp olika öppnaförskolor och dess öppentider. Så om vi vill kommer våra veckor kunna vara fullproppade med besök på olika närliggande öppnaförskolor, inte tokigt alls! Vi måste ju aktivera vår son och låta honom leka med andra barn!


Idag då.

Vaknade tidigt av en liten kille som var sugen på lelli, välling. Så jag gick upp och gjorde en flaska som han sedan svepte. Jag trodde då att han skulle somna om på studs, som han brukar göra, men icke. Han var pigg som en mört. Det är i dessa lägen som man tackar gud, eller vem det nu är, som har uppfunnit morgontv för barn. Jag kunde således ligga och halvsova i en timme till, så vid åtta sa Love till att han ville upp till, mommo och momma som han så fint säger.

När vi käkat frulle och klätt på oss gick vi ut på en liten prommis med mamis hund Scott. Love är så mallig när han går och leder Scott i kopplet, mallgrodan våran!

Väl hemma igen packade vi in oss i bilen och åkte till lägeneheten för att börja packa upp. Köket är nu helt upppackat men resten återstår. Jag blev så trött efter några timmars arbete att vi åkte hem och la oss och vilade en stund.

Jo, innan vi la oss och vilade så gjorde jag något väldigt dumt. Det var ju absolut inte meningen, det bara hände. Jag klämde Loves stortå i ytterdörren. Ja, han fick ett utbrott i hallen och la sig ner och började sparka och skrika hej vilt omkring sig. Jag föste bort hans ben och tittade efter så att inga ben eller fötter var ivägen för dörren och så stängde jag. Love tjöt som bara den och jag förstog att jag hade klämt hans fot. Så vi snabbade oss in i köket, tog av strumpan och tittade och blåste. Han grät och hade jätteont och jag försökte trösta. Efter en halvtimmes gråt slutade han gråta och vi somnade sött isängen.

När vi vaknade höll mami på att steka pannkakor. Så vi käkade pannkakor med årets skörd av hallon och blåbär, nam nam som Love säger! Sen ville Love ut och klippa gräset med morfar. Men han hade så ont när han skulle gå att vi gav honom en alvedon. Så det blev nog lite bättre, men han haltar fortfarande när han går, stackars min lilla prins!

När vi käkat middag och klippt lite gräs ringde bror och frågade om vi skulle komma upp och käka lite hallonpaj så att Elicia och Love kunde leka lite. Så jag, mami och Love packade in oss i bilen för att leka och fika hemma hos bror och hans familj! De är så mysiga när de leker tillsammans, idag var Elicia riktigt snäll med Love och lät honom låna hennes leksaker, fast ibland måste man ju visa vem som bestämmer och då passar det ju bra att hälla en spade med sand över Loves huvud och hår......

Nu ligger Love och sussar gott och jag ligger och surfar gott. Ska lägga mig och sova snart då jag börjar  bli väldigt trött. Jag längtar tills på tisdag. Då har Christan jobbat färdigt sina nätter och vi kan flytta in!!!  Vi, jag och mor, ska nog in till lägenheten och packa upp lite till imorgon dvs om vi orkar, annars skulle en tripp till IKEA kanske inte vara helt fel. Det är lite smått och gott som jag måste inhandla till lägenheten, bla bestiklådor och lite annat krims krams!

Jag har ju lovat en bild på maggen också, så varså goda!

Magen vecka 29

Nu ska jag bara kika in på IKEAS hemsida för att sedan stänga av datorn och lägga mig och sussa!

NATTI NATTI!

För exakt ett år sedan

Såg vi ut så här!


En fyra månaders liten Love och en icke gravid och många kilon lättare Katarina, tiden går så fort!

Jaja, jag är dålig på att blogga nu, jag vet, men det är mycket att stå och ställa i. Vi har ju hållt på att måla och fixat i lägenheten, men idag, skedde det. Vi flyttade in....nästan iaf. Våra saker är nu på plats men inte vi. Eftersom att Christian jobbar 4 nätter i rad (han tog på sig extra) så blir det nog att vi flyttar in på riktigt på tisdag. ja,jag kan ju inte skruva ihop möbler, flytta hyllor och greja, så vi väntar tills att Christian jobbat färdigt först. Men det hindrar inte mig och min mor att åka bort i morgon förmiddag och börja plocka upp lite köksgrejjer.

Tusen tack till svärfar, bror och papi för att ni hjälpte oss att flytta in våra möbler!!

Annars då, jo tack, jag börjar repa mig. Men det känns ju forftatarnde lite jobbigt, ovant om jag säger så....men det kommer att bli bra, i sinom tid ska ni se!

Jag har ju lovat bild på magen också, men det har jag glömt bort, så imorgon kan ni räkna med en magbild.

Näe, jag borde ha lagt mig för länge sedan, men jag har minsann glidit runt på tradera och lagt lite bud här och där, så nu väntar jag med spänning.

Vi hörs!

I sängen

Jag ligger här i sängen tillsammans med en sovande Love. Vi väntar på att daddycool ska komma hem, ja han ringde för några minuter sen och sa att han var på g. De har gjort all de kunnat idag och även målat en gång och då kan de inte göra mer för ikväll utan måste vänta på att det ska torka så man kan måla en gång till.

Loves och min dag har varit toppen. Den har spenderats hos Loves farmor och farfar. Vi har käkat lunch, sovit middag i två timmar, varit ute och lekt,alltså inte jag utan Love och farmor, jag, ja, jag låg och slökikade tv och hade det såå mysigt så! Efter två timmars slökikand epå tv kom de äntligen in. Love tjatade om att han ville ha allon, alltså hallon. Så farmor var snäll och tinade lite hallon. Han ville ha mer och mer så efter en deciliter sa vi stopp. Då hoppade han ner och lekte och busade lite innan det var dags för kvällsgröten. Sen busade vi ännu mera. Och när klockan slog åtta kom mami och hämtade oss och då var Love en tröttis.  Vi hann inte åka många minuter innan Love slockande i bilen, tur att man känner sin son väl och hade satt på honom pyjamas och bytt blöja.

Nu har min fina man kommit hem. Så jag ska passa på att mysa lite med honom innan det är dags för sängen. Jag känner dock att ett illamående är på väg...måste nog käka något!

Go´kväll!


Snart, väldigt snart

I måndags hämtade vi nycklarna till vår nya lägenhet. Spända av förväntan gick vi in till vårt nya hem för att godkänna flyttstädningen osv. Och vad möttes vi av?! Inte av en dålig flyttstädning iaf, den gick inte att klaga på utan hemska tapeter! När vi kikade på lägenheten så tänkte vi inte alls på vilka tapeter som beklädde väggarna utan tänkte mest på planlösning och läge och den gillade vi ju stenhårt. Så var ju tvungen att ta ett beslut, måla eller inte måla......ett lätt beslut minsann!

Vi åkte och köpte färg och Chrill satte igång. Eftersom att jag är handikappad, ja det känns lite som så, är jag inte till någon större hjälp. Jag har faktiskt inte ens varit där tillsammans med min man. Utan jag har varit sängliggandes. Jag som trodde att det skulle bli bra bara njuren tömdes men ack så fel jag hade. Nu visar det sig att slangen som är inuti njuren trycker mot lungan, ja, alla organ är ju så ihoptryckta eftersom att jag har en bebbe i magen, så jag har liksom svårt att djupandas samt att det hugger som s-tan i ryggen när jag står/går. Jag hoppas innerligt att det kommer gå över för som det är nu kan jag ju inte ens ta hand om Love, och då är vi glada för all hjälp som vi får/fått av mormor och farmor, tusen tack! Jag ska ju tillbaks och bli omlagd imorgon så då ska jag prata om framtiden, för är det verkligen menat att jag ska ha det så här i 11 veckor till? Okej att jag har påsen, den är ju inget problem om man jämnför med smärtan i ryggen, ont är ju aldrig kul att ha så något måste hända!

I nuläget längtar vi tills flyttlasset går, förhoppningsvis sker det till helgen, JIHOO!!! Sen längtar vi otroligt mycket efter vår lilla bebis också och nu har ju snart ännu en vecka gått så nu är det BARA 11 veckor kvar. Imorgon utlovas en bild på magen i V29, fantastiskt!!

Nu, är det frulle som gäller tillsammans med mina älsklingskillar. Love är underbar som låter oss sova till halv nio på morgnarna, underbara unge!

Ha en bra dag i regnet, det ska vi försöka ha!

RSS 2.0