Love 2 år!

Hurra hurra hurra, för vår älskade Love som fyller två år idag!


Vi har haft en superdag idag. Började med att sjönga för Love och han fick öppna paketen i sängen, han var eld och lågor, tyckte det var superskoj! Han blev jätteglad för presenterna och själklart filmade vi hela scenen.

Efter frukost satte vi oss i bilen och brummade ut till Loves farmor och farfar. Väl framme var vi ute i det fina vädret och lekte med de nya presenterna. Solen har strålat och det har varit ganska varmt idag, skönt skönt.

När farmor kom hem från sjukhuset hade hon med sig både Ellen, som är Christians mormor, och en tårta från ett bageri. Så efter lunch smaskade vi supersmarrig tårta!

Sen var det dags för Love att sova och för mig och Lykke att brassa iväg till babysång som för övrigt var sista gången för denna termin, tråkigt...men vi kommer såklart att gå på fortsättningskursen som är till hösten!

Nu har Christian bakat en tårta och jag ska baka en till då det blir tårtkalas imorgon också!

Tjingtjing!

För två år sedan

För två år sedan vid denna tid låg jag och sussade. Jag och Christian hade varit på en liten prommis runt kvarteret,ihopp om att sätta igång förlossningen, för det var ju en sån fin och varm majkväll.

Efter vår lilla prommis satt vi i soffan och käkade melon och visste inte vad som komma skulle....så vi gick och la oss och sov. Tur var väl det för prick klockan 01:52, minns det som igår, satte det igång. Vår resa till att få möta vårt lilla mirakel.

Så efter tre och en halvtimma kom han, 05:16, vår älskade Love Lee!

Tänk att det nu gått två år, vår lilla plutt har blivit en stor gutt!
Världens finaste Love, Grattis på födelsedagen älskade unge!






Snabbis

Har lämnat Love på dagis. Skyndade mig hem för att ta en dusch, det gäller ju att passa på när Lykkepluttan sover. Nu sitter jag och väntar på att min mor ska hämta upp mig och Lykkepluttan för att vi ska åka och hälsa på min mormor och morfar. Det var superlängesedan jag var och hälsade på de nu så det ska bli så kul så kul! Jo, morfar har ju fått hörapparat också, så nu kanske han till och med hör vad jag säger....

Igår var det grillkväll på Loves dagis, det var trevligt. Det är alltid roligt att träffa  alla barnens föräldrar och se vem barnet är likt, mamma eller pappa,  och oftast är ju barnen sötare än föräldrarna....

På förmiddagen igår, gick jag och Lykke ner på stan för att möta upp min vän Annelie. Det var sjukt längesedan vi sågs och nu träffades vi med varsin liten unge också. Det var roligt! Vi shoppade och snackade skit. Jag handlade lite kläder till både Love och Lykke. Lykke har ju snart inga bodys kvar som hon kan ha då hon blivit så stor, då det blev lite bodys, klänningar och byxor samt en solhatt!

Nu ringer telefonen, bäst att gå!

Helgen

Nu ligger jag här, framför tv:n och myser. Det är ju otroligt vad ljus det är ute nu, härligt härligt! Jag ligger och småkikar på söndagsparty, men ärligt talat så tycker jag inte att det är så bra, faktiskt.

Iaf. I helgen har vi bara myst. I lördagsmorse tog vi bilen och drog ut till min mor och far. Eftersom att de skulle bort och sova på hotell passade vi på att vara husvakt, (vi tar verkligen alla chanser vi kan att få bo i hus nu.).  Vädret var lite oroligt dvs spridda skurar som blandades med solsken ovartannat, och jag ville hitta på något. Jag hade på morgonen läst i morgontidningen att det skulle vara traktorutställning i Indal och jag kom genast på idén om att Love kanske skulle gilla att åka och kika på det. Så vi trotsade vädret, slängde in några paraplyer, och packade in oss i bilen. Vi började vår färd mot en kolsvart himmel som snart öppnade sig, för fy sjutton vad det regnade. Men vi hade tur för väl framme sken solen och det blev fint igen. Vi strosade omkring och kikade på alla traktorer, grävmaskiner, dumprar och alla andra maskiner/fordon som fanns där och Love stortrivdes.





Efter någon timma packade vi återigen in oss i bilen och styrde den mot min farmor och farfar. Vi bjöd in oss på middag och mys. Det var verkligen en supermysig eftermiddag och kväll vi hade. Solen sken och vi åt gott och fikade gott. Vi tog tom en prommis ner till sjön, det var såå mysigt!

Samlar stenar och pinnar som man kan kaste i sjön
















Åter hemma stod farfar och väntade på oss.

När vi hade besökt sjön och kikade på klockan var det dags för oss att åka hem, ja så vi hann hem tills att Robinson skulle börja. Men vi kom på andra tankar och stannade kvar och kikade Robinson där i stället och det var superkul tyckte Love som både käkade chips och lördagsgodis i massor. Han orkade vara vaken hela Robinson men somnade som en stock i bilen på väg hem, lillasyster Lykke knoppade av strax efter att Robinson börjat.

Idag har vi bara chillat hemma hos mor och far. Det har varit superschysst väder så vi har verkligen njutit både med lek, prommis och grillat!

Innan vi åkte hem styrde vi bilen först mot en mack, där glass inhandlades, och sen mot norraberget och dess skojjiga lekplats. Det var verkligen superroligt att åka linbana och rutschkana där tyckte Love.







Nu dags att knoppa!

Fira!

Nu, eller om en timma, ska vi fira minsann! Vi ska fira att världens duktigaste Christian skrivit färdigt sin x-jobbsuppsats, min duktiga duktiga man!

Barnen har precis vaknat och båda är på strålande humör, vilket de inte var precis innan de somnade....så det känns toppen! Det känns som att vikommer få en underbart mysig och skön eftermiddag, ja ser man på, solen lyser faktiskt nu också, herre, hur underbart ska livet vara?! Jag stornjuter, jag trivs!


Pics

Lite bilder från vår eftermiddag!

Love går balansgång runt vängåvan







En snorig Lykke säger HEJ till publiken!

Som bilderna visar så gick vi ner till stan när ungarna vaknat. Vi hade ju turen att det precis började regna när vi kommit ut, men det ignorerade vi och  gick ner iaf. Vi gick och hälsade på systeryster som jobbade och jag kan ju säga att det inte var mycket folk på stan idag, alla var nog hemma och njöt av ledigheten, för det var tomt.

Hos syrran käkade Love lite mellis som vi köpt med. Sen sprang han runt och tjoade och stojjade, busungen vår! När det var färdigbusat gick vi ut, i hopp om att det slutat regna, och det hade det! Så vi gick och kikade på alla fina drakar som står uppställda lite här och var för att sedan gå till vängåvan och kasta lite stenar samt gå balansgång. Vängåvan var var superkul tyckte Love som såklart inte ville gå därifrån. Men vi lockade honom med att tåget kanske skulle komma när vi korsade rälsen, och trot på sjutton, så kom tåget när vi var vid rälsen! Love blev överlycklig!

Väl hemma lagades det suupergod mat. Kyckling i rödcurry, stark och gott blev det! Mätta och belåtna klädde jag på ungarna och åkte till syster och hälsade på, allt för att Chrill skulle få skriva ostört. Ungarna härjade och busade, det är ändå otroligt vad bra en tvååring och en ettåring leker tillsammans, mysigt att se!

Vi åtta drog vi hem och väl hemma blev det sängen för båda barnen som somnade ganska snabbt så nu sitter jag här. Jag har kikat på bonde söker fru och slösurfat samtidigt, kul kul. Chrille sitter forfrarande och skriver, hoppas han blir klar i kväll. Han sa i förmiddags att han skulle sitta tills att det var färdigt, om så han måste sitta hela natten, för nu vill han få det klart så han kan umgås med oss resten av helgen.

Jada jada jada, jag bara svammlar en massa så jag ska nog sluta nu.

Natta!

Lykke är vaken!

Jippi, äntligen händer det något, Lykke vaknade precis! Och gissa om vi har busat! Nu väntar vi bara på att storebror ska vakna så vi kan gå ut, i det gråmula vädret, och busa! Har vi tur kanske vi får med oss daddy också, men bara kanske eftersom att han håller på att knyta ihop säcken på sitt x-jobb.

Detta möttes jag iaf av när jag skulle ta upp min älskade lilla skatt:

Världens gladaste gosprupp som höll på att riva sängen

Men vilken liten goding till dotter man har då och visst syns det på kinderna att hon är lik sin mor!

Nu ska jag ta och klä på mig, yes, jag sitter fortfarande i morgonrocken, men är det "helg" så är det!


Piis!

Tristess!

Det råder tristess här på nygatan. Jag har tråkigt. Barnen sover och Chrill sitter framför datorn och jobbar med x-jobbet. Jag har städat och nu har jag landat här. Men jag har en sån där tråkkänsla i kroppen. Jag vill göra något roligt men vet bara inte vad. Men när Lovegos vaknat ska vi dra till någon skojsig lekpark och leka av oss dvs om vädret tillåter, för som det ser ut nu så börjar det bli riktigt grått på himlen. Jo man tackar, regn på det här var ju precis vad som behövdes för att göra den tråkdag ännu tråkigare!

Näe, nu ger jag upp!


Mätt, trött och less!

Precis som rubriken lyder så är jag sjukt mätt, trött och en gnutta less. Mätt är jag pga att vi har varit och firat min kära farmor och då blir det, som alltid, mycket gott att stoppa i munnen.  Började med smörgåstårta för att sedan käka kakor, bullar och en supergod marängtårta med divrese bär och lite jordgubbar på det. Så mätt är egentligen bara förnamnet!

Trött är jag för att jag bara är det. Kanske för att Lykke vaknade tidigt och låg och snackade i en timma, och såklart kan jag ju inte sova på riktigt då utan jag ligger och lyssnar. När hon snackat färdigt, typ en timma senare, somnade hon om och då skulle Chrill upp, klockan sju. Men som tur var så fick jag sova fyrtiofem minuter innan det var dags för mig att gå upp. Sen har det varit full rulle. Frukost. Klä på alla barn. amma. Gå/småspringa till dagis. Åka till affären. Amma. Städa. Äta lunch. Hämta Love från dagis. Mellis. Göra middag till Love. Amma. Åka till farmor. Fika. Fika lite till. Fika ännu mera. Åka hem. Titta tv. Slösurfa. Slösurfa lite till. Ja, ni förstår, allt har liksom gått i ett och det blir man trött av.

Less är jag för att jag vill så mycket. Jag vill så mycket men det är så många käppar som sitter fast i mitt hjul att det knappt går runt nu. Äh, jag orkar inte skriva om det och visst, det kommer bli bättre, jag kommer kunna cykla men just nu känns det omöjligt.....( en dålig jämnförelse på mitt riktiga problem, men jag vill inte skriva om det här, bara Chrill vet, så därför blir det ibland kassa jämnförelser)

Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng. Jag skulle egentligen vilja ha läst lite bok men jag har ingen just nu. Detta måste lösas så det får bli ett besök på bibblan snarast möjligen!

Men oj då, här var det bilder minsann!


Dagishämtning




Loves nya shoes. Adidas is the shit!

Natta!

Snabbis

Det blev en snabbis på stan. Lykke somnade när jag gick ner och sov hela tiden under shoppingen och dagishämtningen och vaknade inte förrens vi var hemma och Love käkat sitt mellis, lovely!

Eftersom att det rådde lite tidsbrist så hann jag inte "gå igenom" alla affärer jag tänkt utan det blev några stopp bara. Visst inhandlades det llite smått och gott iaf, bla en tröja till Love, en klänning och byxor till Lykke samt ett linne och en klänning till mig, nice!

Nu sitter vi och chillar framför tv:n och varvar ner lite. Jag fick förfrågan av Chrill vart vi skulle dra någonstans? Dra någonstans?! Jo, han ville visst sitta hemma och jobba ostört så vi åker en sväng till min mor och far och hälsar på. Kruxet är nu bara om vi ska käka middag hemma först eller omvi ska käka middag där? Jag tyckte nämligen inte att de skulle äta så god mat....men å andra sidan så finns det inte så mycket mat att laga middag för här hemma heller....så jag vette sjutton hur utgången blir.

Mammas godingar!

Prommis- check!

Sådär ja, ett av dagens måsten är avklarat! Nu återstår bara en duch, lite mat i magen och sen bär det av ner till stan. Japp, idag ska jag och Lykkeplutt ner och strosa i affärer, det gäller ju att passa på när älskade storebror är på dagis. Det gick för övrigt huur bra som helst att lämna idag, trots att han varit borta så länge, duktiga killen!!











Bäcken

Det enda som Love vill göra när vi är och hälsar på hos farmor och farfar eller hos mormor och morfar, är att gå till bäcken. Så fort vi är ute börjar han samla på sig stenar och kvistar för att kasta i bäcken. Han älskar bäcken och skulle, om han fick, stå där hela dagen lång. Nu har även Christian gjort ett "fiskespö", så nu står han som en malltupp och fiskar, och fiskar och fiskar. Men det verkar som att det är dåligt med fisk för än så länge har han inte fått någon firre på kroken, kanske är det för att han har en kotte som bete....





Fast ibland, eller iaf en gång, plurrade Love. Han liksom följde med stenen som han kastade i vattnet. Han blev ledsen och lite blöt, men det är risker man får ta när man vill kasta stenar i bäcken.





6 månader!

Vår gosplutta fyller 6 månader idag! Hurra hurra hurra! Tiden flyger iväg, usch, nästan för fort tycker jag. Snart är min lilla bebis en stor flicka...åh, kanske är det dags att börja ge henne lite smakisar nu....hm....vi får väl se hur det blir med det....


Världens underbaraste Lykke!
Vi älskar dig!



SIGGEPLUTT 1 ÅR!

Jo för sjutton! Min systerson, Loves och Lykkes kusin Sigge fyller ju 1 år idag! GRATTIS till honom och det ska firas! Dock inte idag utan på lördag!

Jag kommer ihåg förra året när det var dags för hans entré. Det var jag som skjutsade upp Syster och Christian (ja, hennes kille heter också Christian) till sjukhuset. Jag var superstressad medan syrran var kolugn. Sen gick jag och Christian, min man, och Love på prommis i skogen och väntade och väntade. Då fick jag ett mess om att det var på g och några timmar efter det messet föddes lilla sötisen Siggeplutt! Mosters finaste!


Världens matgladaste lilla Sigge!

Shoeshopping!

Inom loppet på några dagar har Lovegos fått två nya par skor! De är hur schyssta som helst! Klart att man måste ha nya skor nu när sommaren är här och man ska springa ute och leka mycket. Jag ska slänga in lite bilder så fort jag får fingrarna ur.....

Det blev inte bara shoeshopping utan lite kläder till Lykkeplutt också, en supersöt klänning och ett sommrigt linne. Sen blev det en keps från pop och en hatt från H&M till Love. Det gäller att vara ute i god tid för sånt tar snabbt slut i storlekar.  

Det blev nästan ett par skor till mig med men de hade inte min storlek inne så jag måste knata ner till stan och köpa de imorgon, de hade tre par kvar där. Det blev ett par nya vita converse för de jag har nu är sjut utslitna och denna gång blev det vanliga i tyg och inte i skinn som jag har nu.

Imorgon är det fredag, jihoo! Vi är även "husvakt" åt Chrilles föräldrar då de är ute på resa och snacka om att det är skönt! Bara öppna dörren och släppa ut Love på tomten. Jag skulle kunna döda för ett hus nu.....åh, men den som längtar efter något gott.....

Jo, det gick toppen på BVC igår. Lykke grät inte en endaste tår när de stack henne i båda benen samtidigt! Konstig brud va?! Hon vägde 6840 och mätte 66,5cm, helt perfekt alltså! Jag snackade lite om mat och amning också men BVC-sköterskan tyckte att jag skulle chilla lite,ja, ta det lungt på matfronten. HOn går ju upp som hon ska och har jag mat så det räcker och hon är nöjd så då är detbara att fortsätta amma, härligt härligt!

Idag och igårkväll har Lykke faktiskt varit lite kinkig men inte så där jobbigt mycket iaf, utan bara lite grin och gråt emellanåt.


Eftersom att Love varit hemma med mig i veckan så fick han följa med på babysången idag. Han var superduktig och lekte i rummet brevid när vi sjung och ibland kom han in och visade mig någon leksak och för att checka läget.  Sen fikade vi och så kom det två killar i 10.års åldern och hälsade på och snacka om att Love blev förtjust. Han fick spela fotboll med de och han lyste som ett ljus hela tiden, min lilla fina kille!

När papi kom hem berättade han glatt om att han minsann varit på babysång med mamma och Lykke och att han spelat fotboll med killarna. MYS!

NÄe, orkar inte skriva mera!

Tjabba!

Sämst

Jag är ju bara för dålig på att blogga nuförtiden! Fy mig!

Vi är iaf friska och krya nu, äntligen och ack så skönt! Jag ringde dagis i måndags och berättade läget, ja att Love får stanna hemma den här vecka och samla kraft mot alla de dumma bacillerna. Så igår var vi på kyrkis i kovland och idag var vi på krykis här i stan, kul kul! Efter kyrkiset idag gick vi hem, käkade lunch och slumrade. När daddy slutade åkte vi ut till svärisarna och käkade middag och busade. Chrille bytte även dämpare på vår bil, min duktiga händiga karl!

Nu har vi precis kikat DH och jag ska nog ta och borsta gaddarna för att hoppa i säng, jag är trött som en gnu! Imorgon är en ny dag, jag hoppas på finväder så vi kan gå till lekparken och latja lite! Halv två är det dags för oss att infinna oss på BVC, Lykke ska få sin andra vaccinationsspruta, lilla pluttan. Det ska bli intressant och se hur mycket hon väger nu och hur mycket hon växt då jag tycker hon blivit så fint rund runt kinderna, min söta plutta! Jag ska snacka lite med Catrin, bvc-sköterskan, om amningen och smakisar också, ja måste jag verkligen börja ge henne smakisar nu....jag skulle helst vänta i någon månad till, men vi får väl se, än så länge är hon ju mer än nöjd med min milk.

Så här på kvällskvisten har jag klickat hem ett par superschyssta gympisar till Lovegos, han kommer bli såå cool i de!!!

Ojdå, det är visst schlager på tv nu, nån slags deltävling. Ja, jag ska väl slösufra och kika lite på det då innan jag nattar kudden.

Hepp hepp!

Första andra tredje....

SÅLD! Japp, nu är vagnen såld och det gick ju på tre dagar men det är ju förståeligt för det är en superfin vagn i ett dunderbra skick!

Sjukdomsstatus:
Fortfarande är det bara jag och Chrill som är sjuka. Vi har sjukt ont i halsen samt att hostan fortfarande hänger med. Därför ställer vi in sthlmsresan. Vi som hade längtat så mycket....men men, det går ju fler tåg så vi får väl åka ner när vi alla är friska och krya och när Chrill gjort färdigt sitt x-jobb, vilket blir i slutet på maj början på juni, härligt härligt!!

Nu kikar jag på grannfejden, första gången faktiskt och bara därför att det sänds från Sundsvall.

Sees!

Piss

Vi, jag och Chrill, är forfrarande pissdåliga! Vi hostar, snorar och mår allmänt dåligt. Detta är inte alls kul då vi, iaf som det ser ut nu, måste ställa in vår sthlmsresa. Vi har dock inte bestämt oss till hundra procent än utan imorgon gör vi den slutgiltiga bedömningen.

Barnen då. Jodå, de är ju i princip friska nu, skönt som attans! Love blir dock hemma från dagis nästa vecka också, nu måste han få en riktigt ordenlig chans att bli frisk och samla bygga lite immunförsvar först. Han kanske kommer att kunna vara på dagis mellan nio och elva då de är ute och leker men absolut inte följa med in. Vi får väl se hur vi gör, jag antar att det inte kommer att vara lätt att få med sig honom hem klockan elva om jaglämnar honom nio....men det tåls att tänka på!

Nu kikar jag Grey´s och ska dricka en kopp the som mannen just kom in med.

Tjing tjong!

Fortfarnade feber...

Japp, ni läste rätt, Love har fortfarande feber trots att han käkar penicillin. Vi ringde därför till VC idag och berättade läget varpå vi fått tid för en grundligare undersökning imorgonbitti igen. Sköterskan som Chrill snackade med trodde kanske, eftersom att penicillinet inte tar, att det var något åt lungorna. Jag hoppas de hittar boven imorgon iaf för nu vill jag att han ska bli frisk!

Trots att vi är lite småsjuka allesammans så tog vi bilen till Loves farmor och farfar i morse. Vi var ju tvungen att hitta på något annars klättar Love på väggarna här hemma! Det var så mysigt så, vi lekte, käkade lunch och fikadeinnan vi åkte hem lagom tills då ungarna skulle sova lunch. Jag kröp ner med Lykke och sov en stund jag med,nice!

Idag blev det lax till middag, huur gott som helst! Love ville ha , MEERA LAAX, hela tiden, så så gott var det! Mätta och belåtna började vi fixa och trixa lite här hemma, typ samla ihop alla återvinningsgrejjer som vi har gömt undan i skåpen. Sen satte vi oss i bilen och åkte iväg till återvinningen med det varpå vi åkte förbi affären och handlade lite. Love följde såklart med mig in ochhandlade. Alltså han snackar hela tiden, det har han ju gjort länge, men nu har han ett sånt sjukt bra uttal! Han säger R helt korrekt så det låter så himla mysigt när han säger gRRRönsaker och gRRRÄVSKOPA. Han tycker nog att det är väldigt kul att säga r också, eftersom att han betonar boksaven så mycket, vår duktiga kille!

Näe, nu ska jag nog ta och lägga mig och läsa lite bok för att sedan slockan!

Är det någon som är sugen på denna!

Tjipp tjapp!

Potta

Jo, numera så kissar Love på pottan då vi tar fram den och tränar. Han liksom sätter sig på den och tar i allt vad han kan för att klämma ut lite kiss. Sen kommer det bästa, nämligen att bära pottan till badrummet och tömma ut kisset i toaletten för att sedan spola. Det är en duktig och lycklig liten Love som gör allt detta. Och snacka om att vi är stolta föräldrar. Kanske blir han blöjfri, på dagarna iaf, när sommaren är över iaf....det skulle ju vara väldigt skönt! Nåja, övning ger ju färdighet bara intresset finns där vilket jag tror att det gör nu. Vi får väl se hur länge det bara bara....

Nu när vi varit inne så är han ju ganske understimulerad om jag säger så. Igårkväll ville han stå och diska inne i köket så Chrill ställde honom på stolen och satte på kranen, jag satt i vardagsrummet och surfade och Chrill i sovrummet.Jag hör hur Love sjunger och verkar ha kul i köket, så jag surfar vidare tills jag börjar känna mig i behov av att gå på toaletten, jag slänger ett litet öga på Love när jag passerar köket på väg till toaletten. Vet ni vad jag möts av?!=! Jo, VATTEN på typ hela köksgolvet och en Love som står med ett glas och tar vatten från kranen och häller ut på golvet, jag skriker till Christian att komma fort varpå Love bara skrattar, tror ni man blir matt då eller....varför döpte vi honom inte till Emil för....om jag vore som Emils mamma, och förde bok över alla hans hyss så skulle min första bok vara full nu....min busiga lilla pojke, men ack som jag älskar honom!

Nu, sova!

Stängt pga sjukdom

Hela familjen Jansson har varit sjuka eller vi är väl fortfarande lite sjuka men det går åt rätt håll så vi börjar pigga på oss.

Det började med att Love hade hög feber var snorig och hostade. Det ville inte ge med sig utan han blev bara sämre och sämre. Dessutom så åt han typ inget på dagarna och inte välling på natten heller för den delen, kanske om vi hade tur fick vi i honom en glasspinne. Så efter fem dagar med feber ringde jag till sjukhuset. Hon tyckte att vi skulle åka in för en undersökning. Hon tippade på att det kunde vara halsfluss. Så Christian och Love åkte till sjukhuset för undersökning, jag och Lykke stannade hemma och vilade. Jag hade nämligen under natten fått feber och sjukt ont i halsen, så jag trodde ju att jag också hade fått halsfluss men tanten som jag pratade med trodde inte det utan bad mig vänta i några dagar för att se om det gick över. Jag har ju iof inte några halsmandlar heller men man kan visst få halsfluss iaf.

Nåja, killarna åkte iväg varpå jag och Lykke, en snorig och hostig liten tjej, gick och la oss och sov. Vi väcktes av att Christian ringde och berättade läget. Love hade ingen halsfluss, skönt. De hade då tagit sänkan på honom och den ska i normala fall ligga runt 8 men i Loves fall låg den på 58! Då fick doktorn tänka om och började undersöka honom mer. Han lyssnade på lungorna flera gånger men han trodde inte på lunginflammation. Sen kikade han i öronen, japp, ena örat var superinflammerat! Det konstiga är ju att han inte har klagat på att han har haft ont, de förra gångerna han haft öroninflammatin har han ju skrikit som en stucken gris på nätterna.

Iaf. Han fick penicillin utskrivet. Så nu äter han bra igen, tack och lov! Men febern är inte borta riktigt och absolut inte hostan. Han hostar tills han kräks upp slem och då ger vi honom ändå slemlösande. Därför ringde jag in och frågade hur länge det kan ta innan febern är borta då han fått penicillin och sa att det kan ta några dygn men om den inte går över så kan det ju vara att han fått fel medicin samt att det är något annat än öroninflammation som är boven.

Det är ju itne bara jag, Love och Lykke som varit sjuka utan även Chrill. Han har också haft och har fortfarande ont ihalsen, mitt har börjat lägga sig, peppar peppar. Han har även samma hosta som mig och Love. Det är så otäckt attt känna att man nästan kräks då man hostar, fy. Men nu börjar vi krya på oss igen. Vi har inte varit utanför dörrarna sedan i torsdags vilket varit sjukt tråkigt då det varit värsta fina vädret ute....

Denna vecka och nästa vecka blir Love hemma från dagis. Han får ju inte gå när han käkar medicin sen veckan efter är han ju extra mottaglig för baciller så då blir han hemma med mig och Lykkeliten istället. MYS!

På fredagmorgon drar hela familjen till Sthlm och stannar till söndag! Vi bor hos Linn och Jossan vilket ska bli supermys! Chrill har ju även skvalpfestivalen som han ska medverka i och om vädret är fint är vi såklart där och hejjar på de! Annars så tänkte vi bara mysa på, kanske gå på skansen och göra en massa andra roliga och skojjiga saker!

Nu ska jag nog ta och borsta gaddarna och fixa till inför natten. Ett måste nu är att ha ett vattenglas brevid sängen samt halstabletter, inte bra för gaddarna men vad göra liksom?!

Natti natti!

RSS 2.0