Leksaker

Idag vaknade vi tidigt, halv sju ville Love upp och för oss gjorde ju det ingenting då vi hade tvättstuga. Här i huset så finns det bara två tvätttider att välja mellan. Det första passet är mellan 7-14 och det andra mellan 14-22. Det verkar heller inte alls vara svårt att få tvätttid då vi inte är så många familjer som delar på tiderna, perfa!

Medan jag tvättade och städade, har dammsugit och svabbat hela lägenheten, var grabbarna i lekparken. Runt kvart i elva kom de tillbaks och så låg Love och sussade i vagnen. Jag och Chrill passade då på att softa i soffan en stund innan magen började kurra och vi gick och åt lunch.

När vi käkat färdigt vaknade en hungirg Love, så han fick också käka potatis och fiskullar, nam nam!

Efter maten så klädde vi på oss och åkte till Birsta. Vi ville åka och kika på kökslampor på MIO och gå på Barnenshus och köpa lite nya leksaker till Lovegos. Vi hittade inga lampor på MIO men en massa leksaker på Barnenshus. Detta köpte vi:
  • En käpphäst som låter
  • En kundvagn med massa roliga matvaror
  • Två "knopp" pussel
  • En batteridriven bil
  • Fyra st badbåtar
  • Två st CD-skivor bla musik från 5 myror är fler än 4 elefanter samt skattkammarbokens skivanr 2
  • Två st böker
När vi betalat så gick vi raka vägen till Willys för att handla lite småsaker till kvällens middag. Vi tänkte nämligen åka till Loves farfar som var/är ensamen hemma då farmor är i Umeå med gammelmormor. När vi käkat klart busade vi först lite inne och sen klädde vi på oss och gick ut och fortsatte vi busa utomhus.

Klockan sju gick vi in och käkade gröt, lekte lite och bytte om till pyjamas sen åkte vi hem. Och på vägen hem somnade lilleplutt!

Så nu ligger vi här, framför Idol och datorn och myser. Chrille är duktig och går i pauserna in till Loves rum och fixar och trixar, vi måste rensa ut en massa leksaker som är alldeles för barnsliga för honom nu.

Jo,vi har hittat laddaren till kameran, så nu blir det till att knäppa kort!

Nu ska jag kika på den nya serien på tv 4!

Hej!

Kommentarer
Postat av: Karin och sigge

jag vet en som gärna vill låna/ärva leksaker ;-)

2008-09-16 @ 21:14:17
URL: http://karinohlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0