Rossligt

Lykke är så rosslig i bröstet, hon låter som gammal gubbe som rökt i sjuttio år, typ. Trots detta så har inte varit så missnöjd idag. Det visade sig även att min babymassage gav resultat inatt då hon bajjade blöjjan full, äntligen! Hon har även gjort ifrån sig ikväll också så nu hoppas vi kanske att det är slut på hennes mördarfisar som luktar as, verkligen!

Idag då. Idag har vi varit hemma och chillat, eller vi har ju varit ute på en prommis med mami och hennes hund Scott också. Love åkte snowracer ganska länge, vilket han inte brukar göra då han inte tycker att det är speciellt roligt, så det var ju kul att han tyckte om det. Sen gick vi till en annan lekpark och där fanns en superduper rolig rutschkana som Love ville "åka mera" hela tiden.

Love somnade såklart på vägen hem igen och det är ju förståeligt då han nuförtiden alltid behagar vakna klockan sex. Tänk när Love sov till klockan nio på morgnarna, åh, tänk om han kanske kunde göra det på fredag, lördag och söndag när Chrille är i Sthlm, jaja, drömma kan man ju alltid.

Efter lunchen lekte vi massor. Love vill ju som alltid bygga tågbana så då gjorde vi det ett tag. Sen bankade han på spikbrädan och när det inte var roligt längre spelade han lite piano för  mig varpå vi la lite pussel. Han är så duktig att lägga pussel och det visste inte jag. Jag blev så förvånad när han lagt ett pussel med sex bitar alldeles själv, stolt mamma!

Sen ringde det på dörrklockan och då visade det sig att det var Loves farmor som kom på besök, det var väldigt roligt med ett spontanbesök sådär på eftermiddagen tyckte både jag och Love! Så det blev lite lek och senvar det dags för att göra middag och Christian kom hem. Vi vinkade hejdå till farmor och gjorde färdig middagen.

MÄtta och belåtna klädde vi på oss och gick ut på en prommis igen. Det är ju så härligt väder nu när det har kommit så mycket mera snö! Vi gick till en backe och åkte lite snowracer och Love tyckte faktiskt att der var rätt skoj. NÄr vi tröttnat på det så gick vi till isbanan och kikade lite. Då kom det två killar som skulle spela hockey och Love tyckte att pucken var väldigt intressant både att ta och smaka på....så innan han käkade upp den gav vi tillbaks den till killarna för att sedan börja gå hem igen.

Väl hemma på gården gjorde vi en snögubbe som Love sedan "bonkade" ner. Sen hade vi lite snöbollskrig också, skojjigt tyckte Love som kastade snöbollar på pappa.

Det var alles för idag det. Nu ska jag ge Lykke lite käk och invänta på att Dirty Sexy Money börjar!

Tja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0