Förlossning på G??

Jag har precis skjutsat min lillasyster till BB. Hon hade då värkar var tredje minut som höll i sig i 60sekunder! Herregud, ska vi redan få träffa Loves lilla kusin? Han är ju beräknad att komma på Loves födelsedag, 28 maj, men han verkar vilja komma till världen tidigare.

Jag är såå spänd!Hoppas, hoppas att det är något som är på G så att de slipper åka hem igen. Jag håller tummarna! Gör det ni också vetja!

Christian har iaf kommit hem! Det är helt underbart att äntligen få ha honom vid vår sida igen! Kyssen som jag fick på perrongen finns det nog inget som kan slå, den smakade underbart och var fantastisk!! Jag älskar dig!!!! Du e min man!

Idag har det regnat här....tråkväder med andra ord, kallt är det också! Nu ska jag ta och gå in och socialisera lite med mor, Christian och Lovegos.

Jo, missa inte barnorskorna ikväll klockan 21:00 på svt1, underbart mysigt program, jag gråter alltid en skvätt när bebisrarna anlänt till världen, så fint! Tänk att vi ska få vara med om det en gång till, jag känner mig välsignad! Jag är dock orolig för hur snabbt denna lilla knodd kommer att vilja komma till världen. Eftersom att det bara tog 4 timmar från första värken till att Love tittade ut så kanske det går ännu snabbare för denna.....jaja, det ska nog gå bra, jag vill dock inte föda i hallen eller i bilen!

Jag uppdaterar hur det går för systeryster och familj!

Hej så länge!Kommentarer
Postat av: Angela!

Åh, så spännande! Håller alla tummar o tår att det går bra för din syster!!!
Kram!

2008-05-14 @ 22:54:33
URL: http://minstjerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0