Solo

Jag ligger i soffan helt ensamen nu. Barnen har hängt med Christian som skulle till sina föräldrar och hämta hem en byrå. Det är verkligen såå skönt att bara få ligga här, i det tysta, eller i ljudet från diskmaskinen och tvättmaskinen, och bara vara.

Christian kommer iaf att komma hem med minus en unge. Love stannar och sover kvar hos farmor och farfar då han ska få följa med sin farmor till hennes storasyster imorgon som även hon skulle barnvakta sitt barnbarn. Lykke kommer att gå på dagis som vanligt. Därför skulle det ju passa ganska fint om det satte igång ikväll eller inatt....men det verkar som att denna bebis inte har så bråttomt ut...

Idag har vi återigen uträttat lite ärenden som vi kan stryka från vår lista. Detta medförde även ett besök på Birsta C där vi även passade på att ladda batterierna med pizza. Det är ju konstigt det där, men jag är väldigt sugen på kolhydrater nu och det måste väl ändå vara något slags tecken på att kroppen samlar och lagarar energi till förlossningen.

Jodå, en nektarin och lite bubbelvatten på det här så!

Hej hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0